Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlaar antidepresan pek bişey yaazmıyor elifeyi görürseniz denk gelirse onu alabileeceğimizi söyleeyin o daa gelmezse 1 kişi davet edeceğim tgull dönünce taam eşleşebilmemiz için

kalsi 100 mekik 100 yan mekik 20 de bacakları düz kaldırıp indirme yaptım canım bugün pilim bitti benim uykusuzum ondan galiba

canım dün için
ana ara öğün ve kaçamak için boncuk su yetersiz spor yok

bugün içinde kaçamak var su yetersiz spor bana yetersiz keldi sa cım ya
çünkü yağ yakımı 20 dkkdan snr başlıo spor için veriorum bu sferelik ama bnce artırmalısın tabi hiç yokdan iyidir

S.A.cım bu hafta eşin pinup arada gir dee menüsünü yorumla bu akşam

pinup bu tembellikle o elbiseyi biraz zor kazaanırsın hem bu hafta yine senden fazla kilo vereceğim

nerden çıkardın ki tembel oldumuuuu
sen taktın bana gerçekten
yaptığım sporları bida oku bnce şekerim

selamm kızlarrr
menümüü sölimmm

şöleki sabha erkenden kalktım bir muz yiyip fırladım spora:)

45 dk step dance dersine girdim ayıla bayıla zor tamamladım dersi
snr 15 dk ara
snr
bir 50 dkda plates :)

hatice bugünkü sporumu sana itaf ediyorummm

öğlen kepek ekmğine ton balık sandvich

akşam fajita

ara öğün yok ve akşam daha haifi bişi yesem aslında daha ii olurdu ama
şimdi söliceğim kaçamak haticeye prim vericekk fekat yazmalıyım
taksimdeydik ve meşhur profitolcü var bilirsiniz bi tabak yedimmm

suyum 2 ltre oldu sanırım

tebrikler canımm çok güzel sporlar yapmışsınyaktığın bütünn kaloriyi geri almayı da ihmal etmemişsin

öğlen çok az olmuş suda yok

bugünkü menümü şimdi yazabiliyorum wafers kusura bakma dışardaydm yeni geldim.
sabah.

kepekli kaşarlı tost
beyaz peynir
yeşil çay

ara:

bisküvi tahta gibi olanından

öğlen ve akşam bir arada

etli pilav
ekler 2 tane
baklava 1 tane
ayran bir bardak

su 1 litre dışarıdaydım içemedm
sporda yok.... =(
üzgünüm çok kötü bir menü.

Kız bu nedir bu nedir böyle yanii??

sana boncuk veriyorum dün için!!! sporla suyun için.. fakat sabahki kahvaltın sadece muz olmamış öğlen kepekte olsa ekmeğini sevmedim:26: akşamda maşallah yani aralarda gitmiş benden bukadarcık boncuk sana bakalım bugün ne yapacaksın

Selamm nasılsınız kızlar kalsicim benim diyet iyi gidiyor şimdiye kadar limonlu suyumu içtim kalkınca öğlen cacık mı yesem bilemedim ssen ne yaptın

öğlen çok az aynı benden su az spor yok ve cozutmuşun eklerler baklavalar sadece tek boncuk veriyorum oda motivasyon için
bugün sıkı bir beslenme kaçamak olmadan ve 1 saaat yürüyüş diyorum üstünede esneme hareketli pilates olabilir

tamam vafers :)
bugün güzel bir gün geçiriyorum sporumu yapmadm ama akşam yapar yazarm. =)

cansu bugünkü menüm;sabah;
1dilim kepek ekmek kızarmış bir yumurta lorlu az yağda 3 zeytin vede bin fincan çay
sonra 1 saat yürüyüş
gelince yeşil çay ve biraz beyaz nohut
saat 3 gibi misafirlikte bir kaşık pilav bir kaşık nohut 4 tane zeytinyağlı sarma bir küçük kase aşure ama pek çeşit yoktu içinde ve çay
şuana kadar 1,5 litre su içtim tamamlanacak ve 1 elma yiyorum son olarak 1 şişe maden suyu

canım menün güzel ama öğlen ve akşam bir olmuş sanırım o yönden kötü ve aralarda gitmiş oldu.
suyunu 2 litreye mutlaka tamamla 1.5 litre içmişsn zaten pek bi şey kalmamş. :) elmayı akşam arası olarak sayıyorum.
o zaman eksiklerin ana öğün ve sporun yok. 2boncuk kırdım

vafers buda benim menüm

sabah

omlet(1 yumurta)
beyaz peynir
dil peyniri
süt(yarım bardak)
yeşil zeytin

ara

halka tatlı (1 tane tulumba tatlısı gibi )

öğlen

1 kase çorba

ara

-

akşam

kepekli makarna(salçalı 1 servis kaşığı)
üzerine döner 4 dilimdi incecik :)

su: 2litre içtim
spor:200 mekik çektim.

Selamm nasılsınız kızlar kalsicim benim diyet iyi gidiyor şimdiye kadar limonlu suyumu içtim kalkınca öğlen cacık mı yesem bilemedim ssen ne yaptın

3 lt suyu tamamlayamadım hatice yaaa hiiç istemiyorum su içmek
greyfurt yedim bol bol. sabah öğle meyve dışında bi şey yemeyeyim dedim ama ikindiye doğru çok acıktım akşam üzeri ızgara tavuk yedim

sen ne yaptın, yapabildin mi??

canım ya ben de 2-3 kaşık tavuk sote yedim akşam işler planladığım gibi gitmedi ev tutmaaya falan gittik
sabah
1 bardak portakal nar suyu az peynir
ara
meyve salatası
öğle
1 kase tarçınlı yoğurt
ara
yine badeem
akşam
tavuk sote
ara
1 yeşil elma

spor yok ev temizledim
suyumu içeceğim aaz kaldı yeşil çayımı da içtiim

Arkadaşlar iyi akşamlar,dünde giremedim,kusura bakmayın,dün kayınvalide de kaldık,internet yoktu,eve dönücektik akşam girerim diye düşünmüştüm,son anda verilen bir karardı,sabah döndüm ama misafirim vardı bugün de..Biraz önce gittiler,pert oldum valla.Dün evi temizlemiştim,yarın yine mecburen temizlicemİki gündür diyete devam edemedim maalesef....Yarın 3 günlük protein diyeti uygulayacağım...Yarın okul da başlıyor,zorlu bir gün olacak...Seebu da girememiş,zaten menüm de çok kötüydü.Kebndimi yorumlarsam eğer
cumartesi ve pazar günleri su ve spor için kendime şer boncuk verebilirim ancak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…