Canım hayırdır evden mi taşınıyorsunuz? badem deyince aklıma sen geliyorsun nedensecanım ya ben de 2-3 kaşık tavuk sote yedim akşam işler planladığım gibi gitmedi ev tutmaaya falan gittik
hatice kız sen yinemi badem yedin. :)canım ya ben de 2-3 kaşık tavuk sote yedim akşam işler planladığım gibi gitmedi ev tutmaaya falan gittik
sabah
1 bardak portakal nar suyu az peynir
ara
meyve salatası
öğle
1 kase tarçınlı yoğurt
ara
yine badeem
akşam
tavuk sote
ara
1 yeşil elma
spor yok ev temizledim
suyumu içeceğim aaz kaldı yeşil çayımı da içtiim
canım ya ben de 2-3 kaşık tavuk sote yedim akşam işler planladığım gibi gitmedi ev tutmaaya falan gittik
sabah
1 bardak portakal nar suyu az peynir
ara
meyve salatası
öğle
1 kase tarçınlı yoğurt
ara
yine badeem
akşam
tavuk sote
ara
1 yeşil elma
spor yok ev temizledim
suyumu içeceğim aaz kaldı yeşil çayımı da içtiim
ya kızlar ben geldim cumartesi günü halamı kaybettik. gelemedim nete. hiç bir şey yiyemedim adam akıllı.. kaçamağın ksi yok zaten. hani bu bir yarışma oldu diye yazıyorum eğer beni çıkarmadıysanız gruptan spor puanımı kırın sadece yemekleri sadece didikledim çorba içtim hep ve aralarda badem ve elma atıştırdım ama bademe neden kötü demişsiniz hepiniz? benim diyetisyenim önermişti aralarda birkaç tane çiğ badem. hatta bir kaç yerdede duydum zayıflamaya yardımcı olduğunu. ama eğer takıma başkasını aldıysanız hiç alınmam canlarım haftaya falan devam ederim sizinle
vafers buda benim menüm
sabah
omlet(1 yumurta)
beyaz peynir
dil peyniri
süt(yarım bardak)
yeşil zeytin
ara
halka tatlı (1 tane tulumba tatlısı gibi )
öğlen
1 kase çorba
ara
-
akşam
kepekli makarna(salçalı 1 servis kaşığı)
üzerine döner 4 dilimdi incecik :)
su: 2litre içtim
spor:200 mekik çektim.
başın sağolsun canım Allah sabırlar versin.ya kızlar ben geldim cumartesi günü halamı kaybettik. gelemedim nete. hiç bir şey yiyemedim adam akıllı.. kaçamağın ksi yok zaten. hani bu bir yarışma oldu diye yazıyorum eğer beni çıkarmadıysanız gruptan spor puanımı kırın sadece yemekleri sadece didikledim çorba içtim hep ve aralarda badem ve elma atıştırdım ama bademe neden kötü demişsiniz hepiniz? benim diyetisyenim önermişti aralarda birkaç tane çiğ badem. hatta bir kaç yerdede duydum zayıflamaya yardımcı olduğunu. ama eğer takıma başkasını aldıysanız hiç alınmam canlarım haftaya falan devam ederim sizinle
sabah iyi halka tatlı ne alaka öğlende idare eder
sporsu öğünlererde verelim hadi (bu tulumba mulumba bunları bir süre çıkar hayatından)
ara öğün bi tane yapmışsın kaçamakta var o tatlı kaçamak
ondan 3 boncuk :80:
***3. TAKIM 193. ETAP***
Semo ( 67.3) (geri dönmek üzere ayrıldı)
hatice_84 ( 55.1 / 54.5 / 0.6 / 1.08% )
S_A ( 76.8 / 76.2 / 0.6 / 0.78% )
samanyolu ( 65.4 /65 / 0.4 /0.61 % )
pinup (62 / 61.6 / 0.4 / 0.65% )
seebu ( 66/ 65.2 / 0.8 / 1.21%)
ca_cansu (52.7 / 52.2 / 0.5 / 0.95%)
serapince (66.7 / 66.3 / 0.4 / 0.6%) (yeni üye)
kalsi (88.5 / 87.3 / 1.2 / 1.36%) (yeni üye)
vafers (62 / 62 / 0 / 0%) (yeni üye)
karamel (79.6 / 78.8 / 0.8 / 1.01%) (yeni üye)
3.takim toplam kilo ( 674.8 / 669.1 / 5.7 / 0.84%)
geçen cumaya bir bakayım dedim de kızlar süpersiniizz... hemen hemen herkez vermiş vee yeni arkadaşlarımız da;
ca-cansu
serapince
kalsi
vafers
karamel miş...
hepiniz hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınız...
karamel başın sağolsun canım bize haber verdiğin için sağol
kalsim kusura bakma yorgunluuktan uyuya kalmışım canım sana spor eksik olduğu için
samanyolu taşınıyorum evvet kendi evimizden kiraya çıkıyorum kayınvaldemden uzak anneme yakın oturacağım
serapcık karamel dönene kadar tgull var senin menüleri yorumlar
çiğ badem saağlıklı ama benim yediğim kavrulmuş tuzlu bol kalorili olanından
evdekki bitsin aldırrmayacağım eşime daha görünce kendimi durduramıyorum yiyoruumm yiyorum yiyorum
merhaba kızlar,
ben döndüüm... yerim hala boş inşallah?
bir tatil daha iyisiyle kötüsüyle sona erdi.
hoşgeldiniz yeni yeni kızlarrr...
bayağı yeni arkadaşlar gelmiş grup canlıydı ama daha bir canlanmış sanki, kalabalıklaşmış. bir süredir girememiştim bayağı sayfa birikmiş, son geldiğimden itibaren bir kaç sayfa okudum ama bitiremedim işler başlamadan bende bir selam vereyim yazayım dedim...
tatil bol kaçamaklı hep kaçamaklı bol gezmeli ve maalesef kilo alarak geçti. bağırsak problemlerimde o ara o ağır yemeklerin üstüne tuz biber oldu tartıya çıkmaya korkuyorum açıkcası. inşallah tez toparlarım.
ya kızlar ben geldim cumartesi günü halamı kaybettik. gelemedim nete. hiç bir şey yiyemedim adam akıllı.. kaçamağın ksi yok zaten. hani bu bir yarışma oldu diye yazıyorum eğer beni çıkarmadıysanız gruptan spor puanımı kırın sadece yemekleri sadece didikledim çorba içtim hep ve aralarda badem ve elma atıştırdım ama bademe neden kötü demişsiniz hepiniz? benim diyetisyenim önermişti aralarda birkaç tane çiğ badem. hatta bir kaç yerdede duydum zayıflamaya yardımcı olduğunu. ama eğer takıma başkasını aldıysanız hiç alınmam canlarım haftaya falan devam ederim sizinle
***3. TAKIM 193. ETAP***
Semo ( 67.3) (geri dönmek üzere ayrıldı)
hatice_84 ( 55.1 / 54.5 / 0.6 / 1.08% )
S_A ( 76.8 / 76.2 / 0.6 / 0.78% )
samanyolu ( 65.4 /65 / 0.4 /0.61 % )
pinup (62 / 61.6 / 0.4 / 0.65% )
seebu ( 66/ 65.2 / 0.8 / 1.21%)
ca_cansu (52.7 / 52.2 / 0.5 / 0.95%)
serapince (66.7 / 66.3 / 0.4 / 0.6%) (yeni üye)
kalsi (88.5 / 87.3 / 1.2 / 1.36%) (yeni üye)
vafers (62 / 62 / 0 / 0%) (yeni üye)
karamel (79.6 / 78.8 / 0.8 / 1.01%) (yeni üye)
3.takim toplam kilo ( 674.8 / 669.1 / 5.7 / 0.84%)
geçen cumaya bir bakayım dedim de kızlar süpersiniizz... hemen hemen herkez vermiş vee yeni arkadaşlarımız da;
ca-cansu
serapince
kalsi
vafers
karamel miş...
hepiniz hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?