kızlar içimden ne geçiyor biliyor musuz markete gidiip bütün abur cuburlaarı doldurup bütün gün oturuup yemek çikolataya hasret kaldım
merhaba kızlar,
ben döndüüm... yerim hala boş inşallah?
bir tatil daha iyisiyle kötüsüyle sona erdi.
hoşgeldiniz yeni yeni kızlarrr...
bayağı yeni arkadaşlar gelmiş grup canlıydı ama daha bir canlanmış sanki, kalabalıklaşmış. bir süredir girememiştim bayağı sayfa birikmiş, son geldiğimden itibaren bir kaç sayfa okudum ama bitiremedim işler başlamadan bende bir selam vereyim yazayım dedim...
tatil bol kaçamaklı hep kaçamaklı bol gezmeli ve maalesef kilo alarak geçti. bağırsak problemlerimde o ara o ağır yemeklerin üstüne tuz biber oldu tartıya çıkmaya korkuyorum açıkcası. inşallah tez toparlarım.
Bende bende,hatice bak bu hafta kilo verirsek istediğimiz bir şeyi yeme hakkı ver bize....kızlar içimden ne geçiyor biliyor musuz markete gidiip bütün abur cuburlaarı doldurup bütün gün oturuup yemek çikolataya hasret kaldım
İnşaallah grip yüzünden olmuştur canım,iyi haberlerini bekliyoruz....haticecimmmm
bugün ders seçimim var doktora gidemedim ama kalbimdeki batma geçti gripte olmuştum sanırım üşütmektendi o ağrıda ceyrandada kalmış olabilirim şuan gribim var sadece haticecim haber ver demiştin yaa.. ama yinede yarın doktora gidicem inşş...
canım başınız sağolsun,o kargaşada diyetini de bozmamışsın ya iradene hayran kaldım valla...Sen Hatice nin nasıl badem yediğini kaçırmışsın galiba avuç avuç yiyor,bir kaç değil....ya kızlar ben geldim cumartesi günü halamı kaybettik. gelemedim nete. hiç bir şey yiyemedim adam akıllı.. kaçamağın ksi yok zaten. hani bu bir yarışma oldu diye yazıyorum eğer beni çıkarmadıysanız gruptan spor puanımı kırın sadece yemekleri sadece didikledim çorba içtim hep ve aralarda badem ve elma atıştırdım ama bademe neden kötü demişsiniz hepiniz? benim diyetisyenim önermişti aralarda birkaç tane çiğ badem. hatta bir kaç yerdede duydum zayıflamaya yardımcı olduğunu. ama eğer takıma başkasını aldıysanız hiç alınmam canlarım haftaya falan devam ederim sizinle
Canım ya büyüklere yakın olmak çok çok iyi olmuyor en iyi ben bilirim....Allah gönlüne göre versin...samanyolu taşınıyorum evvet kendi evimizden kiraya çıkıyorum kayınvaldemden uzak anneme yakın oturacağım
:
TGULL hoşgeldin canım...Boşver toparlarsın sen..Önemli olan barsak problemin çözülsün,tekrar kontrole gitmeyi ihmal etme..merhaba kızlar,
ben döndüüm... yerim hala boş inşallah?
bir tatil daha iyisiyle kötüsüyle sona erdi.
hoşgeldiniz yeni yeni kızlarrr...
tatil bol kaçamaklı hep kaçamaklı bol gezmeli ve maalesef kilo alarak geçti. bağırsak problemlerimde o ara o ağır yemeklerin üstüne tuz biber oldu tartıya çıkmaya korkuyorum açıkcası. inşallah tez toparlarım.
sabah: portakal
ara: zeytin / çavdar ekm, kahve
öğle: bi parça tavuk ve yoğurt
ara: elma
akşam: atladımşimdi greyfurt yiyeceğim.
spor: 45 dk yürüyüş
su: sadece 0.5 lt
kalsicim tamam ne bulursan onu ye ben de öyle yapacağım bademlere elim gidiyor tutuyorum kendimi
serap yazdım yaa tgull yorumlasın döndü
tgull hoşgeldin
Kalsi canım çıkmazsın önce okuyup yazayım dedim ama seni kaçırdım
Menün çok az değil mi nasıl dayanabiliyorsun valla ben duramam bu kadar yemekleoburum ben obur...Biraz daha su içmek için zorla kendini
Bende menümü yazayım ,belki giremem sonra ...bugün protein diyeti yaptım,yarında yapıcam
SABAH 2 yumurta,1 bardak süt
ÖĞLEN Balık
ARA Şekersiz neskafe,4 tane keçiboynuzu(harnup)
AKŞAM tavuk ve ayran
Yatarken 1 bardak süt içerim belki
45 dk yürüdüm,2 litreden fazla da su içtim...SEEBU nerdeeeesin,
bu arada kızlar baş ağrısında ölücem
hasta olucaam karnım o kadar şişkiii
selam kızlarrr
inanılmaz başıma ağrıyor yaa offf
sabah yoğurda müsli ve küçük bir muz koyup karıştrdım
öğlen az patlıcan yemeği, salata yoğurt yedim
( sebuuu pilav makarnada vardı yemekhanede almadım neden :) sen aklıma geldin )
arada çorba içtim muz yedim
şimdi sulu köfte yicem
mekik çekicem ama su 2 litre olmaz kızlar
merhaba serapince,tamam haticecimm yeni gördüm sabah acele geçmişim iletileri
tgull tekrar hoşgeldin
bugünkü menüm
sabah 1 dilim kızarmış ekmek, 2 krep küçük, peynir
ara yok
öğlen tarhana çorbası, 6 tane z.yağlı lahana dolma, yarım kase yoğurt
ara yok
akşam 1 portakal 1 muz 1 krep
1lt su
spor yok
tgullcüm ben biraz rahatsızım bi kaç gün spor yapamıyorum seninde bilgin olsun
bugün çok saçma sapalak bi menü oldu ama çok takıntılı biriyim ondanda aksilikler beni bırakmıyo valla ders seçimlerimde ufak bi sorun çıktı ona canım sıkıldı hiç yemek yemekte pek aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?