Ben de lisede 1yıl voleybol takımında 2 yıl atletizm takımında koştumHahaha isyankarligini severim arkadasim senin:))))bn 78 kiloykende 40giyiyodm canim. Zayifladgmda 78kilo oldgma inanmio arkdslrm.etlerim mi sıkı bilemedm.lisede birazck voleybol fln oynamstm.unide de spor salonuna gitmstm.ordn midir nedendir derli topluym
Menülerini çok çok beğeniyorum canımİyi geceler kızlar menüm
Sabah 9.00
2 yumurta tereyağlı
1 domates
1kk peynir
7 zeytin
Ara türk kahvesi şekersiz
Akşam 18.30
Ispanak
Pul biberli yoğurt
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
OnDeryaa
Saol cnm "kalp kalp kalp"♡ :)))Menülerini çok çok beğeniyorum canım
Yarın yine düzene dönüyorum yeter yaramazlık =) 5 gün varSaol cnm "kalp kalp kalp"♡ :)))
Çok teşekkür ederim inşallah sıcak karşılama için teşekkür ederim hepinize
HosbuldumHoşgeldin Canım BOL Eksili Günler
Emzirmiyorum bu arada ben sagarak verdim sonrada sagmayi bıraktımMerhaba canım hoş geldin öncelikle.
Boyun kaç emziriyomusun.
İlk bi hafta bakalım neler yiyorsun ona göre oturttururuz beslenme biçimini
Hosbuldumhoşgelmişsin canım
Hosbuldum canımL limoncicegi00 hosgeldin bol eksiler dilerim :)
kizlar bugunku menum
Kahvalti marul domates salatalik ve 1 kk az yagli peynirle wasa sandwich 1 tane yanina yesil cay
Ara sade kahve
Ogle etki ispanak yemegi (boraniye) vardi bir kase suyundan yemedim sadece ispanak ve etleri sectim
yaninda 1 catal yogurtli havuc 1 catal patlican yogurtlamasi
Ara 1 tk fistik ezmesi
1 kucuk armut
1 kupa yesil cay
Aksam 4 yk kiymali mantar sote
1 cevizden biraz buyuk kirmizi pancar
5 kucuk kuskonmaz
su cok icemedim simdi yuklenicem
spor 5 mille leslie 68 dk
80 dk ya tamamlamak icinde 12 dk egzersiz yaptimOnDeryaa
İnşallah verecek çok kilo var sıkı diyet yapardım evvelce ama şimdi bebeğim var enerjiye ihtiyacım var ona göre bir menü düzenleme lazim
O hesabim. Başka idi bunu kullanıyorum hep yani hamilelikte once idi onada zaten 2Hoşgeldin cnmm
Hosbuldum canim
Daha önce yarışmıssın kuralları biliyorusn
Ben bi geçmişine bakayım ne zaman ayrılmışsın durum ne
Çok güzel menu ben bebeğime yapabilir miyim acaba şimdi insülin direnci çıkmış aksi gibi .. Karaciğer yağlanmış bir de diyetisyenle bir görüş dedi doktor ama diyecekler belli birden halsiz kalıyorum inşallah benzer menüler çıkarırımİyi geceler kızlar menüm
Sabah 9.00
2 yumurta tereyağlı
1 domates
1kk peynir
7 zeytin
Ara türk kahvesi şekersiz
Akşam 18.30
Ispanak
Pul biberli yoğurt
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
OnDeryaa
Eğlenceli zaman geçirmişin bebeklerin ilgisini çekiyor canım inşallah gerçekleştirirsinKizlar bugun kadikoydeydim. Arkdslrmla tiyatroya gittik.istanbulda olanlar icin tavsiye ederim. En kisa gecenin ruyasi tiyatronun ismi. Mukemmel bir oyundu.cok keyifliydi.cok mutlu ayrildik. Inanilmaz basarililardi. Bir gun anne olursam.cocugumu sanata yonlendirmek cok istiyorm. Insallah onunda istegi olur.
Tiyatro cikisi biraz magazalara baktik. Ve ben bluz aldm sifon boyle.veeeeee 38beden okeydir:))))))))
Merhabalar ben dün davet edilmiştim :) kaptanicemiz kim
Hoşgeldin canim.Kızım pamuk şekerim var bir tane 10 aylik haziran annesini eski takımın doluymus 72 ile gittim aldım verdim 92 yim şu an hedefim şimdilik hamilelikte önceki kilo 72 ondan sonra 65 ile mezun olmak istiyorum inşallah önümde bir engeli yok artik
Menü güzel cnm. Artik ye bencede pilav sonuçta ömür boyu yememezlik yapamazsin kiİlk menü yine benden =)
Kahvaltı 11.00
1 yumurta ile mantarlı kaşarlı mısırlı omlet
Bi tane burgu peynir
1 dilim ekmek
2 kuru kayısı
1 ceviz
14.00 iki top dondurma
Akşam 18.30
1 kase fasülye
3 kaşık pilav
Bol salata
1 dilim ekmek
Yavaş yavaş pilavlı menülere geçeyim dedim
Spor yarım saat yürüdüm
OnDeryaa
Çok güzel canım afiyet olsunIyi geceler kizlar nasilsiniz? Benim misafirim var çok yorgunum. Hemen menümü yazayim.
Sabah
2 yumurta omlet
Biraz peynir
Zeytin 6 tane
Domates biber
Ara
Sutlu kahve şekersiz
Aksam
1 kepce şehriye çorbasi
Barbunya 1 tabak
Salata
Yogurt
Su 2 buçuk litre
Spor hiç oturmadim bugün sürekli ayaktaydim. Ayaklarim agriyor suan
Bu hafta pilav yiyeceğim haftaya tatlı ekleyeceğim az azMenü güzel cnm. Artik ye bencede pilav sonuçta ömür boyu yememezlik yapamazsin ki
Ayy ne mutlu bende insallah hedefime ulasirimda bende bu günleri görürüm. Hep birlikte arkadaşlarla inşallah.Bu hafta pilav yiyeceğim haftaya tatlı ekleyeceğim az az
İnşallah canım mutlu yarınlara hep birlikteAyy ne mutlu bende insallah hedefime ulasirimda bende bu günleri görürüm. Hep birlikte arkadaşlarla inşallah.
Hosbuldum canımHoşgeldin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?