Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben de lisede 1yıl voleybol takımında 2 yıl atletizm takımında koştum ama 10 senedir full yatış. Ne hareket ne bişe ameliyatlar(bi dönem de yatalak kaldım 90 kilolara çıktım) saldıkça saldım. Etlerim hamur gibi çok işim var daha yolum uzun. Tartıdaki rakamdan memnunum ama görüntü

Hayırlı akşamlar
Sabah
Bır haşlanmış yumurta
2 büyük kare süzme peynir

Ara çocuklara verirken canım çok çekti. Yarım dilim ekmeğe çikolata sürdüm.
Türk kahvesi şekerliydi.
Akşam 2 kalem böreği

1.5 portakal

Ya bu 40 kilo nasil versim diyen ece tammm manyak 1 yil hic bitter baklagil dahi yememissssssss takibi birakacammm kizzzzz gicigima gidiyorrr yada ona degil aalinda kendime kiziyorum

İyi geceler kızlar menüm

Sabah 9.00
2 yumurta tereyağlı
1 domates
1kk peynir
7 zeytin

Ara türk kahvesi şekersiz

Akşam 18.30
Ispanak
Pul biberli yoğurt

Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
OnDeryaa

İyi geceler kızlar menüm

Sabah 9.00
2 yumurta tereyağlı
1 domates
1kk peynir
7 zeytin

Akşam 18.30
Ispanak
Pul biberli yoğurt

Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
OnDeryaa
Menülerini çok çok beğeniyorum canım

Çok teşekkür ederim inşallah sıcak karşılama için teşekkür ederim hepinize
Hoşgeldin Canım BOL Eksili Günler
Hosbuldum

Merhaba canım hoş geldin öncelikle.
Boyun kaç emziriyomusun.
İlk bi hafta bakalım neler yiyorsun ona göre oturttururuz beslenme biçimini
Emzirmiyorum bu arada ben sagarak verdim sonrada sagmayi bıraktım
Evet dengeleme yapmam lazım bu hafta sonu bozdum gerçekten bugün mesajlarınızı geç döndüm. Kızım ile Mevlüt gittik oradan pazar alışveriş telefonu unutmuşum arabada kızım bile çok yorulmuş alışverişe katılmaması na rağmen uyuyakaldi hiç uyanmadi ben de biraz dinledim yarın acilde çalışıyorum saglikciyim umarım kısa sürede veririm

hoşgelmişsin canım
Hosbuldum
Hosbuldum canım
L limoncicegi00 hosgeldin aramiza.
Ortalamayi yukseltirsin insallah
İnşallah verecek çok kilo var sıkı diyet yapardım evvelce ama şimdi bebeğim var enerjiye ihtiyacım var ona göre bir menü düzenleme lazim
Hoşgeldin cnmm
Hosbuldum canim
Daha önce yarışmıssın kuralları biliyorusn
Ben bi geçmişine bakayım ne zaman ayrılmışsın durum ne
O hesabim. Başka idi bunu kullanıyorum hep yani hamilelikte once idi onada zaten 2
Yıl olmuştur hamilelik girince araya uzadı birde çalışmayı bekledim çünkü evde yemese nde sporsuz pek vermiyorsun yeni döndüm ücretsiz izinden hayırlısı çok zormuş bu kiloya ilk defa çıkmışim :)

24 yaşındayım 10 aylik bebeğim var boyum 173 calisan heryere yetismeye calisan hareketli bir bebegin annesiyim biraz karışık alıntı yapmışım aklımda kalanları yazayım :) yine de girmeye çalıştım fırsat buldukça.

İyi geceler kızlar menüm

Sabah 9.00
2 yumurta tereyağlı
1 domates
1kk peynir
7 zeytin

Akşam 18.30
Ispanak
Pul biberli yoğurt

Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
OnDeryaa
Çok güzel menu ben bebeğime yapabilir miyim acaba şimdi insülin direnci çıkmış aksi gibi .. Karaciğer yağlanmış bir de diyetisyenle bir görüş dedi doktor ama diyecekler belli birden halsiz kalıyorum inşallah benzer menüler çıkarırım

Eğlenceli zaman geçirmişin bebeklerin ilgisini çekiyor canım inşallah gerçekleştirirsin

Iyi geceler kizlar nasilsiniz? Benim misafirim var çok yorgunum. Hemen menümü yazayim.
Sabah
2 yumurta omlet
Biraz peynir
Zeytin 6 tane
Domates biber

Ara
Sutlu kahve şekersiz

Aksam
1 kepce şehriye çorbasi
Barbunya 1 tabak
Salata
Yogurt

Su 2 buçuk litre
Spor hiç oturmadim bugün sürekli ayaktaydim. Ayaklarim agriyor suan

Menü güzel cnm. Artik ye bencede pilav sonuçta ömür boyu yememezlik yapamazsin ki

Çok güzel canım afiyet olsun

Günaydın kızlar. İnternetim sıfır. Eşimden bağlanıyorum.
Akşamları mutlaka girmeye çalışıcam. Bensiz çok karıştırmayın ortalığı bakem. kaçamak kotamızı doldurduk hepimiz. Bu hafta sıfır kaçamak. Hadi göreyim sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…