Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba canım hoşgeldin öncelikle.
İnsülin direnci ve karaciğer yağlanması varsa sana karatay beslenmesni öneririm.
Emzirdiğin ve bebeğin küçük olduğu için 2 öğün değil de 3 öğün şeklinde beslen.

Sabah 2 yumurta ye ne şekilde istersen öyle hazırla tereyağ ve zeytnyağndan korkma
2 den fazla da olabilir ben emzirirken tereyağlı 3 yumurta yerdim.
Yanına kavrulmamş fındk fıstk ceviz 1 ince belli çay bardağı kdr ye
Mevsim sebzesi yeşilliği
Doyana kadar da peynr zeytin ye.
Bu kahvaltyla zaten çok doyuyosn fazla bile geliyor.
Mümkünse 9dan önce bu kahvaltıyı bitirmiş ol

Öğlen
Sebze yemeği /etli sebze yemeği yanına salata yoğurt varsa ev yapımı turşudan ye.

Akşam
Et/balık/baklagil/sebze yemeği/etli sebze ymeği şeklinde beslen
Yanına çorbası salatası yoğurdu olsun mutlaka

Yatmadan öncede süt iç /ayran iç öyle yat

Bol su iç

Ortalama bu rutinle beslenirsen kilo verirsin.
Ekmek yemezsen senin için daha iyi çünkü insülin direncini kıramazsın.

Hiç mi pilav yok hiç mi tatlı yok diyebilirsin bunları da rutinini bozmayacak şekilde ödül gibi haftada 1gün yiyebilirsn.

Çok aç kalma sağlıklı öğünlerden doyana kadar ye.

Ayda hemen 5 kilo vermeyi hedefleme mesela. Çok aç kalıp verirsin belki ama süt kaliten düşer bebeğine yazık onun yerine atıyorum 2 kilo ver ama çok zorlanmadan sütün azalmadan ver.

Fena değil cnm ama saatle paylaşsan ona göre daha iyi yorum yaparız erken mi yedin geç mi diye

Ya bu 40 kilo nasil versim diyen ece tammm manyak 1 yil hic bitter baklagil dahi yememissssssss takibi birakacammm kizzzzz gicigima gidiyorrr yada ona degil aalinda kendime kiziyorum

Öyle şey mi olur hiç mi yemeyeceksin onları ben herşeyi yiyorum ve az da olsa veriyorum önemli olan bu kendine kızma cnm

Hayatın bence çok hareketli gibidir sağlıkçıymışsın onlar da hareket çok Eminim menülerini de gayet iyi ayarlarsın sonuçta bünyeni sen tanıyorsun sana enerji veren besinleri sen iyi bilirsin ona göre menü düzenlemeni de yaparsın cnm

Bu arada evladını Allah bağışlasın:)

Çok teşekkür ederim bu güzel öneriler için çok iyi anladım daha emin oldum sayende inan kubbe bebeğime sagarak verdim sutu artık vermiyorum sagmadim zamanları uzadı sutu içmeye çok değişmeye başlamıştı sut o konuda engeli yok ama kızım çok hareketli ve bende aç olunca sinirli oluyorum ona yansıması istemiyorum ama o kadar güzel yazmışın ki içim rahatladı cesareti geldi teşekkür ederim ❤

Güzel menü cnm

Çok teşekkürler evet hem ev hem iş çok hareketli bugün ambulansla görevlisi oradan yazıyorum mesala şimdi size :) enerji veren toparlanan hafif kalorili yiyeceklere ihtiyacım var ayran salata önce midemi doldurmaya düşünüyorum 2 defa yarıştı ağır diyet yaptım hepsinde bırakınca geri aldım bu sefer daha kararlı daha kalıcı gitmek istiyorum
Çok sagolun tekrar

Allah kolaylık versin sana cnm iyi nöbetler aynen acele etme yavaş gitsin öz gitsin kalıcı olsun :)

Daha önce mezun olup 1,5 yıl koruyup 2 ayda kilo almış insan olarak diyorum bunu sana :))

Ben herşeyi yerdim ama az yerdim ekmeği nerdeyse Yok denecek kadar cnm çok isterse yerdim bol bol su içerdim ve hergün 5 dk da olsa spor yapardım valla tıkır tıkır giderdi :))

Şimdi tekrar yarışmaya katıldım ama yukarda dediklerimden su ve sporu çok katamadığım için bu dönem az az gidiyor ama olsun kilom iyi az gitmesi sorun değil şu an tek hedefim sıkılaşmak o da ancak sporla mümkün ona da en kısa zamanda daha ağırlık vereceğim çünkü tek yürüyüşle olmuyor illa ki egzersiz istiyor :)

Herkese günaydın kızlar hadi pazar rehavetine kapılmayalım bugünü güzel atlatalım inşallah:)

Ben is yerini egzersiz olarak sayıyorum hata mi yapıyorum bilmiyorum ama kısa olarak yürüyüşler sunuyorum. Kızıma olan zamandan fazla kısıtlamalar istemiyorum büyüdükçe artiracagim bu uzun soluklu olacak inşallah

Tebrik ederim seni mezun olamamıştım ben istikrar önemli 65 kg bile olup bende o kadar kısa sürede almıştım eskiden az verilen öz verilen kilolar daha kalıcı oluyor ben aslında biraz stresten oldu günde 1 2 ekmek yerdim makarna pilav yemek için değil süt olsun dediğim dönemde daha az yemisimdir yani stresten hesaplamadim Yediklerimi beni mahvetti Tartı ya doğumdan sonra korkup hiç çıkamadım bugün diyorlar kilodan tanıyamadik seni (

İnsan etkileniyor değil ama motivasyonunu kaybetmeyecegim sayenizde allahtan bugün nöbetçi değilim yavrum 2 yasina dek nöbet yok Teşekkürler tavsiyeler için

Bende ekmekten değil de fast food türünden aldım her gün dışarıdaydım nerdeyse ee hamburger pizza pasta yemediğim şey kalmazdı ee geç saat olunca gelir üstüne yatardım öyle aldım şimdi biraz da azalttım arkadaşlarla görüşmeyi görüşürsekte evde görüşüyoruz ki çok aşmayalım sınırı :))

Cnm önceki ismini hatırlıyormusun
Bulmamız lazım geçmişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…