Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah
2bardak limonlu su
1Omlet yedim.diger omletinde sdce beyazini yedim.
5zeytin
1dilim ekmek
Bol salatalik
1kk peynir
1tane tel peynir
1Kucuk sucuk

Oglen yok

Aksam yok

Acikirsam yogurt yerim.

Keyfim pek yok.hos bi gun gecirmedim.
Oguz atayin tehlikeli oyunlari okuyorum. Kitabi bitirmeme az kaldi ama kosturmacadan okuyamadm. Ona devam ediyim.belki kafam dagilir.
Tavsiye ederm cok sevdgm bir yazar.

Evet dışarı insani mahvediyor :)

Kujum hayırdır inşallah bi sorun yok dimi

Kujum hayırdır inşallah bi sorun yok dimi
Yok canim benim.disarida kahvalti yaparken bikac bsye uzuldum. Sanirim kadinlarn duygusalligi baslarina gelen en kotu sey:) iyiyim ama.haftalik yemeklerimi pisiriyorm.evde yiginla utu var.3makina vardir yani.carsaflar kiyafetler yastik kiliflari fln ohoo.esim iceride utu yapiyor.muzik acmis birde efkarli efkarli.:)))) dunde balkon fln yikadi.hic dokunmuyorm.yapsin yapsin:)

Menum sabah yumurta salata peynir 1 dlm ekmek
Ogle balik 1 dlm ekmek salata
Aksam 1 kase yogurt 1 muz 4 cilek 1 tatli kasigi bitter damla cikolata dan meyve salatasii
Spor 40 dk yuruyus

Saf protein günüm

26.Gün

9:30 2 haşlanmış yumurta 1 kare beyaz peynir ve 3 çatal örük peyniri 1bitki çayı
öğle:
14:15 kuzu haşlama 5 parça kemik
Akşam:misafirliğe davetliyiz elimden geleni yapıcam
Su:2.5 litre detoks suyum 1 litre su
Spor: 45 dk yürüyüş

Kızlar nasıl gidiyo akşam inşallah protein bulabilirim yiycek. Olmadı boş yoğurt isterim yumurta haşlarım. Bakıcaz artık
Bol bol su içiyorum dünden ötürü 1.2 artıydım bu sabah çok üzüldüm. Daha çok dikkat etmem lazım. Oy kullanıp Eşimi ikna ettim ormana yürüyüşe gittik onlar oynadı ben yürüdüm
Benden haberler şimdilik bu kadar yarın akşama kadar giremezsem esen kalın

Bu arada yarınki kilo bildirimini eşim işe gitmeden paylaşmaya çalışıcam olmazsa akşam yazarım beni mazur görün

Kuzum ck guzel.ya bende artidym.anlamadm gitti. 69lardaym.oha yani

Hehe kolay gelsin enişteye hehe bende havadan bunalmıştım iki gündür açık mutlu hissediyorum sende mutlu ol bak eşin tek tatil gününde ütü yapıyor

İyi akşamlar canlar
Kahvaltı 11.00
1 kapya biber
1 domates
Telli peynir bir parça
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

Ara 14.00
biraz çiğ fıstık

17.00 akşam yemeği
5 minnak köfte bozuk para kadar
3 kroket
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
Bol salata

Yarım saat yürüyüş

Hehe kolay gelsin enişteye hehe bende havadan bunalmıştım iki gündür açık mutlu hissediyorum sende mutlu ol bak eşin tek tatil gününde ütü yapıyor
Havalari sorma.anca acti.kendimize geldik bizde. Sagolsun haftaici demisti cok utu var pazar gunu ben yaparm die. Iyi oldu ya.
Sende yemek yedin mi esinle:)

Afiyet olsunnnnn.bol bol eksi olsum kuzum benim

Havalari sorma.anca acti.kendimize geldik bizde. Sagolsun haftaici demisti cok utu var pazar gunu ben yaparm die. Iyi oldu ya.
Sende yemek yedin mi esinle:)
Hemde çok yiyorum =( + lar bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…