- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Cnm önceki ismini hatırlıyormusun
Bulmamız lazım geçmişi
Evet dışarı insani mahvediyor :)Bende ekmekten değil de fast food türünden aldım her gün dışarıdaydım nerdeyse ee hamburger pizza pasta yemediğim şey kalmazdı ee geç saat olunca gelir üstüne yatardım öyle aldım şimdi biraz da azalttım arkadaşlarla görüşmeyi görüşürsekte evde görüşüyoruz ki çok aşmayalım sınırı :))
Kujum hayırdır inşallah bi sorun yok dimiSabah
2bardak limonlu su
1Omlet yedim.diger omletinde sdce beyazini yedim.
5zeytin
1dilim ekmek
Bol salatalik
1kk peynir
1tane tel peynir
1Kucuk sucuk
Oglen yok
Aksam yok
Acikirsam yogurt yerim.
Keyfim pek yok.hos bi gun gecirmedim.
Oguz atayin tehlikeli oyunlari okuyorum. Kitabi bitirmeme az kaldi ama kosturmacadan okuyamadm. Ona devam ediyim.belki kafam dagilir.
Tavsiye ederm cok sevdgm bir yazar.
Yok canim benim.disarida kahvalti yaparken bikac bsye uzuldum. Sanirim kadinlarn duygusalligi baslarina gelen en kotu sey:) iyiyim ama.haftalik yemeklerimi pisiriyorm.evde yiginla utu var.3makina vardir yani.carsaflar kiyafetler yastik kiliflari fln ohoo.esim iceride utu yapiyor.muzik acmis birde efkarli efkarli.:)))) dunde balkon fln yikadi.hic dokunmuyorm.yapsin yapsin:)Kujum hayırdır inşallah bi sorun yok dimi
Kuzum ck guzel.ya bende artidym.anlamadm gitti. 69lardaym.oha yaniKızlar nasıl gidiyo akşam inşallah protein bulabilirim yiycek. Olmadı boş yoğurt isterim yumurta haşlarım. Bakıcaz artık
Bol bol su içiyorum dünden ötürü 1.2 artıydım bu sabah çok üzüldüm. Daha çok dikkat etmem lazım. Oy kullanıp Eşimi ikna ettim ormana yürüyüşe gittik onlar oynadı ben yürüdüm
Benden haberler şimdilik bu kadar yarın akşama kadar giremezsem esen kalın
Hehe kolay gelsin enişteye hehe bende havadan bunalmıştım iki gündür açık mutlu hissediyorum sende mutlu ol bak eşin tek tatil gününde ütü yapıyorYok canim benim.disarida kahvalti yaparken bikac bsye uzuldum. Sanirim kadinlarn duygusalligi baslarina gelen en kotu sey:) iyiyim ama.haftalik yemeklerimi pisiriyorm.evde yiginla utu var.3makina vardir yani.carsaflar kiyafetler yastik kiliflari fln ohoo.esim iceride utu yapiyor.muzik acmis birde efkarli efkarli.:)))) dunde balkon fln yikadi.hic dokunmuyorm.yapsin yapsin:)
Aynen bendeKuzum ck guzel.ya bende artidym.anlamadm gitti. 69lardaym.oha yani
Aaa ben tartılmıyorum iki gündür yedim, 59 olurmuşumAynen bende
Çok mutsuz oldum onu görünce halbuki gece ve sabah ishal olmuştum. O halde 69.2 çıktı
Havalari sorma.anca acti.kendimize geldik bizde. Sagolsun haftaici demisti cok utu var pazar gunu ben yaparm die. Iyi oldu ya.Hehe kolay gelsin enişteye hehe bende havadan bunalmıştım iki gündür açık mutlu hissediyorum sende mutlu ol bak eşin tek tatil gününde ütü yapıyor
Aynen bende
Çok mutsuz oldum onu görünce halbuki gece ve sabah ishal olmuştum. O halde 69.2 çıktı[/QUOTE
Bnde canim. Valla haftaici kastircam artik yapck bsy yk.ani kilo artisinin sebebi odem derler.ne odemmis arkadas.lavaboya git git gonderemedik:))Aynen bende
Çok mutsuz oldum onu görünce halbuki gece ve sabah ishal olmuştum. O halde 69.2 çıktı
Afiyet olsunnnnn.bol bol eksi olsum kuzum benimİyi akşamlar canlar
Kahvaltı 11.00
1 kapya biber
1 domates
Telli peynir bir parça
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Ara 14.00
biraz çiğ fıstık
17.00 akşam yemeği
5 minnak köfte bozuk para kadar
3 kroket
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
Bol salata
Yarım saat yürüyüş
Hemde çok yiyorum =( + lar bizimleHavalari sorma.anca acti.kendimize geldik bizde. Sagolsun haftaici demisti cok utu var pazar gunu ben yaparm die. Iyi oldu ya.
Sende yemek yedin mi esinle:)
Olmaz kujum böyle çok yiyorum ya =(Afiyet olsunnnnn.bol bol eksi olsum kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?