İyi pazarlarGünaydınnn
Kızlarrr
İyi pazarlar
Güzel menu acaba diyette dolayi mi keyifsizsin yemek istediğin bir şey mi oldu benim diyetteyken böyle olur :)Sabah
2bardak limonlu su
1Omlet yedim.diger omletinde sdce beyazini yedim.
5zeytin
1dilim ekmek
Bol salatalik
1kk peynir
1tane tel peynir
1Kucuk sucuk
Oglen yok
Aksam yok
Acikirsam yogurt yerim.
Keyfim pek yok.hos bi gun gecirmedim.
Oguz atayin tehlikeli oyunlari okuyorum. Kitabi bitirmeme az kaldi ama kosturmacadan okuyamadm. Ona devam ediyim.belki kafam dagilir.
Tavsiye ederm cok sevdgm bir yazar.
Hadi hayirli olsun daha iyi iyi Şartlandırma insan plates miYarin spora basliyorum kizlarrr karar verdimm gidip salona kaydolucam 1 ay deneyeyim bakalimmmm
Bir hafta plates 1 hafta aerobik hifd4lik futnessHadi hayirli olsun daha iyi iyi Şartlandırma insan plates mi
Merhaba oncelikle aramiza hosgeldin. Kusura bakma daha yeni hosgeldin diyebildim.:)İyi pazarlar
Güzel menu acaba diyette dolayi mi keyifsizsin yemek istediğin bir şey mi oldu benim diyetteyken böyle olur :)
Soylerim ama soylemem.hahahaha:)Ben yazdimmm menumuuu kim yazmadiii el kaldirsinnn
Aynen canim. Artik birçok arkadaş yazmiyor. Ayriyetten kaptanimizda eskisi gibi ilgilenmiyor. Bende sıkılmaya başladim. Insallah duzeliriz takim olarak.Kizlar surekli menu paylasmayanlar var.bu biraz haksizlik olmuyor mu.bizde evimizde yardimcimizla.fln yasamiyoruz. Evimizde isimiz oluyor yeri geliyor evde sknti da yasayabiliyoruz.isten yorgunda geliyoruz.ama buraya yazmama gibi bi luks icine girmiyoruz. Eger haksizlik ediyorsam ozur dilerim.ama bnm acimdan gorunen kisim bu. Ve haksizlik oluyor bizede. Eger boyle oluyorsa bizde ona gore yapalim. Yeri geliyor afedersiniz ama lavaboda yaziyorum yani. Isyerinde de gulluk gulistanlik isim yok.cok isim dahi olsa buraya 2 dk da yaziyorm.
Süper menü canim. Afiyet olsun. Sporda güzel.kizlar bugunku menum
ac karnina 500 ml su icerisine 2 kuru erik 2 ceviz geceden hazirladim
Kahvalti nesfit
ara kahve
ogle 2 yk dunden kalan mantar sote yanina roka turp yesil sogan
ara yesil cay 5 cig findik 4 kucuk cilek
aksam bir alabalik yagsiz tuzsuz firinda yaninda roka 2 kozlenmis biber
2 cay 5 yer fistigi
3 lt su
spor olarak sabah 45 dk vardi +15 dk egzersiz
tesekkur ederim canim :)Süper menü canim. Afiyet olsun. Sporda güzel.
Haklısın kujum kocaman insanlarız takip etmek gerekli değil bu bir sorumlulukKizlar surekli menu paylasmayanlar var.bu biraz haksizlik olmuyor mu.bizde evimizde yardimcimizla.fln yasamiyoruz. Evimizde isimiz oluyor yeri geliyor evde sknti da yasayabiliyoruz.isten yorgunda geliyoruz.ama buraya yazmama gibi bi luks icine girmiyoruz. Eger haksizlik ediyorsam ozur dilerim.ama bnm acimdan gorunen kisim bu. Ve haksizlik oluyor bizede. Eger boyle oluyorsa bizde ona gore yapalim. Yeri geliyor afedersiniz ama lavaboda yaziyorum yani. Isyerinde de gulluk gulistanlik isim yok.cok isim dahi olsa buraya 2 dk da yaziyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?