Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim menüm
Sabah
2 yumurta haslama
Biraz peynir
Domates
Salatalik
5 tane zeytin
1 çay bardagi kuruyemiş

Ara
1 bardak kefir

Aksam
1kepçe yogurt çorbasi
1 tabak madımak yemegi ( bir ot yemegidir.)
5 tane yaprak sarma
Yogurt

Su 2 litre
Spor yapinca yazarim

Kızlar akşam yemeğim.
19:30 1.5 fırında palamut 2kaşık salata
Atak uygun oldu misafirlikte de bozmadım salata hariç

Merhabalar bugün karışık beslendiği yarın tam gaz sizinleyim.sabah biraz krem peynir yiyebilirsn simit sonra öğle arası akşam düşünüyorum aralarda elma çok acikirsam peynir yerim :)

Günaydınnn
Kızlarrr
İyi pazarlar
İyi pazarlar
Güzel menu acaba diyette dolayi mi keyifsizsin yemek istediğin bir şey mi oldu benim diyetteyken böyle olur :)

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
sabah
sucuklu yumurta peynir zeytin yarım simit
Yeşil cay
Akşam
Kanat ızgara salata
2litre su
@Kkli_kadin 1saat egzersiz tüm vucut

İyi pazarlar

Güzel menu acaba diyette dolayi mi keyifsizsin yemek istediğin bir şey mi oldu benim diyetteyken böyle olur :)
Merhaba oncelikle aramiza hosgeldin. Kusura bakma daha yeni hosgeldin diyebildim.:)
Yok ya disaridaydikta.bikac bsue uzuldm ondan.haftasonu ben ck dengesiz besleniyorm.yani sabah yedigimle ertesi gune cikabliyorm.canim bsy istemio kosusturmadan. Yksa kendime odul ypiyorm arada:)

Kizlar surekli menu paylasmayanlar var.bu biraz haksizlik olmuyor mu.bizde evimizde yardimcimizla.fln yasamiyoruz. Evimizde isimiz oluyor yeri geliyor evde sknti da yasayabiliyoruz.isten yorgunda geliyoruz.ama buraya yazmama gibi bi luks icine girmiyoruz. Eger haksizlik ediyorsam ozur dilerim.ama bnm acimdan gorunen kisim bu. Ve haksizlik oluyor bizede. Eger boyle oluyorsa bizde ona gore yapalim. Yeri geliyor afedersiniz ama lavaboda yaziyorum yani. Isyerinde de gulluk gulistanlik isim yok.cok isim dahi olsa buraya 2 dk da yaziyorm.

kizlar bugunku menum

ac karnina 500 ml su icerisine 2 kuru erik 2 ceviz geceden hazirladim

Kahvalti nesfit

ara kahve

ogle 2 yk dunden kalan mantar sote yanina roka turp yesil sogan

ara yesil cay 5 cig findik 4 kucuk cilek

aksam bir alabalik yagsiz tuzsuz firinda yaninda roka 2 kozlenmis biber

2 cay 5 yer fistigi

3 lt su
spor olarak sabah 45 dk vardi +15 dk egzersiz

Aynen canim. Artik birçok arkadaş yazmiyor. Ayriyetten kaptanimizda eskisi gibi ilgilenmiyor. Bende sıkılmaya başladim. Insallah duzeliriz takim olarak.

Süper menü canim. Afiyet olsun. Sporda güzel.

Haklısın kujum kocaman insanlarız takip etmek gerekli değil bu bir sorumluluk

kizlar icinizde karatay diyeti yapan varmi?

sabah arastirdim biraz 2 ogun ama ara kesinlikle yok findigi fistigi bol kulagima guzel geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…