Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kizlar icinizde karatay diyeti yapan varmi?

sabah arastirdim biraz 2 ogun ama ara kesinlikle yok findigi fistigi bol kulagima guzel geldi :)
Ben canim karatay yapmaya çalisiyorum. Ama son 1 haftadir 1 ara ögunumde 1 tane meyva yiyiyorum. Çunku cok seviyorum. Arada bir kacamak oluyor ama onuda artik yapmamaya çalişacagim bakalim.

Sunuda soylemeden edemeyecegim ne ekerseniz onu bicersiniz Allah izin verirse hergun sporumu yapmaya calisiyorum dun o kadar umutsuzdum ki buna ragmen dunde bugunde sporumu yaptim cok sukur cunku gercekten zayiflamak istiyorum.Ve spor yaptikca azmediyorum.

Ben canim karatay yapmaya çalisiyorum. Ama son 1 haftadir 1 ara ögunumde 1 tane meyva yiyiyorum. Çunku cok seviyorum. Arada bir kacamak oluyor ama onuda artik yapmamaya çalişacagim bakalim.

Denesemmi acaba 1 hafta sutumu etkilermi?
Ay ben ara ogunsuz duramam herhalde :)

Ben çok üzülüyorum kızım gündüz uykusunu bıraktı =( ben spor yapamıyorum mutsuzum

Kizlar annemle babam geldiler memleketten bu haftasonu ve çok zayiflamişsin çok güzel olmuşsun didiler. Bu arada komsularimda ayni ne kadar zayifladin güzel oldun dediler ben çok mutlu oldum. Insan hemen dahada zayiflamak istiyor. Bende herkese daha önümde çok yol var diyorum.

Evet haklisin ama bu takimin kurallari degil mi bunlar. Kimse yazmiyor bile 4 yada 5kisi ancak yaziyor. Halbuki önceleri nasil çok kisi yazardi canim.
sahgull el atacaktir bu duruma birde hafta sonu boslaniyor burasi ben giriyorum baktim yazan yok cikiyorm tekrar

Aynenn kayinvalidem bana dediiki cop gibi olmussun :)) 76 kiloluk copp :)) dedim daha durun yeni basladim :)

Bnde 2 3 hafta oncesine kdr ne spor yapardm. Spor salonu bndn ne cekerdi:)
Havalar duzeldi.psikolojimde iyi. Yarindan itibaren Allah izin verirse basliyorm canim bnde

Hele ben ne şartlarda yazıyorum. Ama hiç ihmal etmemeye çalışıyorum.
Eşim daha ilk günden bıktı ek paket al madem dedi. Yarın alayım bi gün bi gündür diye düşünüyorum. O uyumuşken hemen bağlandım

menü de spor da çok güzel bravo

Maşallah canım. Durmak Yok daha da fit olucaz. Böyle sözler duymak insanı çok motive ediyor

Denesemmi acaba 1 hafta sutumu etkilermi?
Ay ben ara ogunsuz duramam herhalde :)
Canim zaten 3 ogunde yapabilirsin tek dikkat edecegin şey ögunlerin arasinda en az 4 saat olmasi. Leptin icin birde ögün aralarinda istedigin kadar süt yada ayran yada kefir icebiliyorsun. Istersen dene memnun kalmazsan yapmazsin.

Ben çok üzülüyorum kızım gündüz uykusunu bıraktı =( ben spor yapamıyorum mutsuzum
Ya ben onu yerim ama. Cok tatli kiz o:))
Oyuncakla oynarken fln kacamiosn dimi. Dogru yani yalniz birakilmaz.yaninda yapsan hemen ilgisini ceker. Aksama anca uyuyunca yaparsn. Olsn kuzu ztn sen fit bir annesin:)

Bnde 2 3 hafta oncesine kdr ne spor yapardm. Spor salonu bndn ne cekerdi:)
Havalar duzeldi.psikolojimde iyi. Yarindan itibaren Allah izin verirse basliyorm canim bnde
Hadi canim basla biran evvel. Havalar dahada guzel olacak cicekli elbiseler giyecegizz efil efill :))

Canim ztn sna laf soyleyemez kimse.masallah ya. Azimle burda tek tek ilgileniosn herkesle.kendinde ayri bir azimlisin.nazar degmesin canim.gelecegin takim kaptani olarak goruyorm seni.

Canim zaten 3 ogunde yapabilirsin tek dikkat edecegin şey ögunlerin arasinda en az 4 saat olmasi. Leptin icin birde ögün aralarinda istedigin kadar süt yada ayran yada kefir icebiliyorsun. Istersen dene memnun kalmazsan yapmazsin.
mersi canim denemek istiyorum

Aynen canim insan motive oluyor. Evet hedef 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…