aynen canim ben er yada gec yaziyorum menumu firsat buluncaHaklısın kujum kocaman insanlarız takip etmek gerekli değil bu bir sorumluluk
Ben canim karatay yapmaya çalisiyorum. Ama son 1 haftadir 1 ara ögunumde 1 tane meyva yiyiyorum. Çunku cok seviyorum. Arada bir kacamak oluyor ama onuda artik yapmamaya çalişacagim bakalim.kizlar icinizde karatay diyeti yapan varmi?
sabah arastirdim biraz 2 ogun ama ara kesinlikle yok findigi fistigi bol kulagima guzel geldi :)
Evet haklisin ama bu takimin kurallari degil mi bunlar. Kimse yazmiyor bile 4 yada 5kisi ancak yaziyor. Halbuki önceleri nasil çok kisi yazardi canim.Haklısın kujum kocaman insanlarız takip etmek gerekli değil bu bir sorumluluk
Ben canim karatay yapmaya çalisiyorum. Ama son 1 haftadir 1 ara ögunumde 1 tane meyva yiyiyorum. Çunku cok seviyorum. Arada bir kacamak oluyor ama onuda artik yapmamaya çalişacagim bakalim.
Ben çok üzülüyorum kızım gündüz uykusunu bıraktı =( ben spor yapamıyorum mutsuzumSunuda soylemeden edemeyecegim ne ekerseniz onu bicersiniz Allah izin verirse hergun sporumu yapmaya calisiyorum dun o kadar umutsuzdum ki buna ragmen dunde bugunde sporumu yaptim cok sukur cunku gercekten zayiflamak istiyorum.Ve spor yaptikca azmediyorum.
Katiliyorum sana canim.haklisn.bnde snn gibi dusunuyormAynen canim. Artik birçok arkadaş yazmiyor. Ayriyetten kaptanimizda eskisi gibi ilgilenmiyor. Bende sıkılmaya başladim. Insallah duzeliriz takim olarak.
Evet haklisin ama bu takimin kurallari degil mi bunlar. Kimse yazmiyor bile 4 yada 5kisi ancak yaziyor. Halbuki önceleri nasil çok kisi yazardi canim.
Aynenn kayinvalidem bana dediiki cop gibi olmussun :)) 76 kiloluk copp :)) dedim daha durun yeni basladim :)Kizlar annemle babam geldiler memleketten bu haftasonu ve çok zayiflamişsin çok güzel olmuşsun didiler. Bu arada komsularimda ayni ne kadar zayifladin güzel oldun dediler ben çok mutlu oldum. Insan hemen dahada zayiflamak istiyor. Bende herkese daha önümde çok yol var diyorum.
kizin kac yasinda hic firsat vermiyomu canimBen çok üzülüyorum kızım gündüz uykusunu bıraktı =( ben spor yapamıyorum mutsuzum
Bnde 2 3 hafta oncesine kdr ne spor yapardm. Spor salonu bndn ne cekerdi:)Sunuda soylemeden edemeyecegim ne ekerseniz onu bicersiniz Allah izin verirse hergun sporumu yapmaya calisiyorum dun o kadar umutsuzdum ki buna ragmen dunde bugunde sporumu yaptim cok sukur cunku gercekten zayiflamak istiyorum.Ve spor yaptikca azmediyorum.
Hele ben ne şartlarda yazıyorum. Ama hiç ihmal etmemeye çalışıyorum.Kizlar surekli menu paylasmayanlar var.bu biraz haksizlik olmuyor mu.bizde evimizde yardimcimizla.fln yasamiyoruz. Evimizde isimiz oluyor yeri geliyor evde sknti da yasayabiliyoruz.isten yorgunda geliyoruz.ama buraya yazmama gibi bi luks icine girmiyoruz. Eger haksizlik ediyorsam ozur dilerim.ama bnm acimdan gorunen kisim bu. Ve haksizlik oluyor bizede. Eger boyle oluyorsa bizde ona gore yapalim. Yeri geliyor afedersiniz ama lavaboda yaziyorum yani. Isyerinde de gulluk gulistanlik isim yok.cok isim dahi olsa buraya 2 dk da yaziyorm.
menü de spor da çok güzel bravokizlar bugunku menum
ac karnina 500 ml su icerisine 2 kuru erik 2 ceviz geceden hazirladim
Kahvalti nesfit
ara kahve
ogle 2 yk dunden kalan mantar sote yanina roka turp yesil sogan
ara yesil cay 5 cig findik 4 kucuk cilek
aksam bir alabalik yagsiz tuzsuz firinda yaninda roka 2 kozlenmis biber
2 cay 5 yer fistigi
3 lt su
spor olarak sabah 45 dk vardi +15 dk egzersiz
Maşallah canım. Durmak Yok daha da fit olucaz. Böyle sözler duymak insanı çok motive ediyorKizlar annemle babam geldiler memleketten bu haftasonu ve çok zayiflamişsin çok güzel olmuşsun didiler. Bu arada komsularimda ayni ne kadar zayifladin güzel oldun dediler ben çok mutlu oldum. Insan hemen dahada zayiflamak istiyor. Bende herkese daha önümde çok yol var diyorum.
Canim zaten 3 ogunde yapabilirsin tek dikkat edecegin şey ögunlerin arasinda en az 4 saat olmasi. Leptin icin birde ögün aralarinda istedigin kadar süt yada ayran yada kefir icebiliyorsun. Istersen dene memnun kalmazsan yapmazsin.Denesemmi acaba 1 hafta sutumu etkilermi?
Ay ben ara ogunsuz duramam herhalde :)
Ya ben onu yerim ama. Cok tatli kiz o:))Ben çok üzülüyorum kızım gündüz uykusunu bıraktı =( ben spor yapamıyorum mutsuzum
Hadi canim basla biran evvel. Havalar dahada guzel olacak cicekli elbiseler giyecegizz efil efill :))Bnde 2 3 hafta oncesine kdr ne spor yapardm. Spor salonu bndn ne cekerdi:)
Havalar duzeldi.psikolojimde iyi. Yarindan itibaren Allah izin verirse basliyorm canim bnde
Canim ztn sna laf soyleyemez kimse.masallah ya. Azimle burda tek tek ilgileniosn herkesle.kendinde ayri bir azimlisin.nazar degmesin canim.gelecegin takim kaptani olarak goruyorm seni.Hele ben ne şartlarda yazıyorum. Ama hiç ihmal etmemeye çalışıyorum.
Eşim daha ilk günden bıktı ek paket al madem dedi. Yarın alayım bi gün bi gündür diye düşünüyorum. O uyumuşken hemen bağlandım
menü de spor da çok güzel bravo
Maşallah canım. Durmak Yok daha da fit olucaz. Böyle sözler duymak insanı çok motive ediyor
Çiçek te sevmem ama şifon giyerim bendeHadi canim basla biran evvel. Havalar dahada guzel olacak cicekli elbiseler giyecegizz efil efill :))
mersi canim denemek istiyorumCanim zaten 3 ogunde yapabilirsin tek dikkat edecegin şey ögunlerin arasinda en az 4 saat olmasi. Leptin icin birde ögün aralarinda istedigin kadar süt yada ayran yada kefir icebiliyorsun. Istersen dene memnun kalmazsan yapmazsin.
Aynen canim insan motive oluyor. Evet hedef 60Hele ben ne şartlarda yazıyorum. Ama hiç ihmal etmemeye çalışıyorum.
Eşim daha ilk günden bıktı ek paket al madem dedi. Yarın alayım bi gün bi gündür diye düşünüyorum. O uyumuşken hemen bağlandım
menü de spor da çok güzel bravo
Maşallah canım. Durmak Yok daha da fit olucaz. Böyle sözler duymak insanı çok motive ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?