Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim ztn sna laf soyleyemez kimse.masallah ya. Azimle burda tek tek ilgileniosn herkesle.kendinde ayri bir azimlisin.nazar degmesin canim.gelecegin takim kaptani olarak goruyorm seni.
Yok kız. Ben görevimi yapıyorum sadece. Bi işe baş koydum mu onu bitirmeden bırakmıyorum hakkıyla yapmaya çalışıyorum zaten

Teveccühünüz

Hadi canim basla biran evvel. Havalar dahada guzel olacak cicekli elbiseler giyecegizz efil efill :))
Ya sorma sorma. Nsl hevesliyim. Bugn magazada bi bluz gordm.gecen sene denemistm o tarz.kollarim tombik tombik guzel durmamsti dha iri gorunmstm.hani su omuzlari yok ama kollari olan gomlek tarzi seyler var ya.bu sene turkiyede cok moda. Neyse bugn magazada gordm. 38ini aldm.cuk die girdm:) lacivert rengi bole. Kollarida ck tatli.aradan omuzlarmda ck guzel durdu. Gecen senede eser yok.ayyy mutlunduruk oldm:)

kizin kac yasinda hic firsat vermiyomu canim
2 yaş 4 aylık canım spor yapmama gıcık oluyor çünkü ben tüm vaktimi onunla geçiyorum tv izlemiyorum kendime hiç vakit ayıramıyorum bu yüzden tahammülü yok spor yapma diye ağlıyor bitirene kadar bi kaç kez denedim sonra hep öğlen uyuduğunda yapıyordum bir haftadır uyumuyor ve ütü kocaman bir dağ oldu =( bunaldım galiba

kizin kac yasinda hic firsat vermiyomu canim
2 yaş 4 aylık canım spor yapmama gıcık oluyor çünkü ben tüm vaktimi onunla geçiyorum tv izlemiyorum kendime hiç vakit ayıramıyorum bu yüzden tahammülü yok spor yapma diye ağlıyor bitirene kadar bi kaç kez denedim sonra hep öğlen uyuduğunda yapıyordum bir haftadır uyumuyor ve ütü kocaman bir dağ oldu =( bunaldım galiba

4 günlük planım kızlar

Eklentiler

• IMG_8728.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_8729.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_8731.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 37
bnm var oyle cok seviyorum o tarz bluzlari :) omuzlar cok minnos duruyo kucuk durduruyo sanirim :)

aal bendende o kdr oglum 2.5 saat uyurdu simdi 1 saat belki o arada ne yaparsam yapiyorum artik. birakabilecegin kimsen yokmu 1 saatligine ?

Ay o utu birinince sinir harbi cidden.bn gecn haftasonu sehirdisjnda oldgm icn evle ilgilenemedm.bu haftaici depresyon modundydm.anliyorm kuzum seni.yardima gelebilck kimsen yk mu

Canim bende oglum uyuyunca yapiyorum yoksa yaptirmiyor. Gece yatinca yapiyorum.

Ya ben onu yerim ama. Cok tatli kiz o:))
Oyuncakla oynarken fln kacamiosn dimi. Dogru yani yalniz birakilmaz.yaninda yapsan hemen ilgisini ceker. Aksama anca uyuyunca yaparsn. Olsn kuzu ztn sen fit bir annesin:)
Akşam da benimle uyuyor ilk kez uyku problemi beni bıktırdı bak uyumadı o uyuyuncaya kadar benim uykum açılıyor sonra 3 te uyuyorum hep onunla oynadığım için yalnız oyun oynamıyor anne bebek sallayacağız anne sana çay yaptım anne kitap okuyalım hep dibimde

Sabaha çok yüksek ihtimal artı çıkıcam. Belki atak günüm ve 3.5 litre belki de 4 su işe yarar sa o artıyı biraz düşürürüm ama Cuma'ya 100 gram da olsa eksi çıkmam lazım. Spora asılıcam bu hafta inşallah ters tepmez

bnm var oyle cok seviyorum o tarz bluzlari :) omuzlar cok minnos duruyo kucuk durduruyo sanirim :)
Bnde heves ettmde.anca bu sene zayiflaynca alabildm. :))))
Esim diyorki ck guzel olms.hirkayla giyersn artk.dalga geciosan hic komik deil.ciddiysende bu sozu soylemedin saydm dedm:)

Güzelsin çok daha iyi olacaksın bence 36 alsaydın yakında 36 giyeceksin kujum

Allahım yerim onu bıcır bıcır konuşup başının Eti'ni yiyordur şimdi.
Bugün bilgisayarda resimleri aktarıyorduk bebekliklerini görünce nasıl özlemişim içim gitti. Eşime dedim gel bebek yapalım adam gelmedi hıhh gıcık sen istersin artık

Sana ck bagli dmkki.kuzum ya kiyamam ona. Sporu gectmde uyku cok zorms canim ya. Insan uykusuzken pili yuzde2kalms telefon gbi oluo

Bnde heves ettmde.anca bu sene zayiflaynca alabildm. :))))
Esim diyorki ck guzel olms.hirkayla giyersn artk.dalga geciosan hic komik deil.ciddiysende bu sozu soylemedin saydm dedm:)
Eşim diz üstü sevmiyor bugün bana nişanlıyken aldığı bir elbise vardı onu giydim diz üstüymüş hemde sen almıştın artık giyerim dedim ehü ehü =)

Hahahaahahah ay koptm ya:)
Gel bebek yapalim mi ddn:)
Esimde nereye gitsek kiz cocuklarina bakip gulumsuyor.bende diyormki insanlarn bebegine bakcagina sende bir tane yap sevelim diyorm.:))

Sana ck bagli dmkki.kuzum ya kiyamam ona. Sporu gectmde uyku cok zorms canim ya. Insan uykusuzken pili yuzde2kalms telefon gbi oluo
Canım uykusu bile saatliydi sıpamın öyle herşey yolundaydı ki bezi bıraktığından beri birde 2 yaş sendromu ne uyku kaldı ne düzen iliğim kurudu ruh gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…