Ben kapalıyım zaten biliyonuz. Ama şimdi zayıfladım ya biraz bi özgüven geldi. Eşimle bi mini etek almıştık mini dedimse diz üstü çok az onla dolaşıyom evde eşim de bayılıyo valla. Ayy keşke Ramazan'a kadar bi on kg daha versem ne olur kii. Neler giyerim kimbilir artıkEşim diz üstü sevmiyor bugün bana nişanlıyken aldığı bir elbise vardı onu giydim diz üstüymüş hemde sen almıştın artık giyerim dedim ehü ehü =)
Ama senin fizikte kaldirir yani dizustunu. Ck guzel durmstr:)Eşim diz üstü sevmiyor bugün bana nişanlıyken aldığı bir elbise vardı onu giydim diz üstüymüş hemde sen almıştın artık giyerim dedim ehü ehü =)
Yok canım malesef temizliğe gelen abla var ona da hiç ütü yaptırmadım elbiselerime başkasının dokunma fikri garip geliyor bana yani ütüler mecburen benimAy o utu birinince sinir harbi cidden.bn gecn haftasonu sehirdisjnda oldgm icn evle ilgilenemedm.bu haftaici depresyon modundydm.anliyorm kuzum seni.yardima gelebilck kimsen yk mu
Güzelsin çok daha iyi olacaksın bence 36 alsaydın yakında 36 giyeceksin kujum
Benim rahatsızlığımı düşünüyo da ondan şimdi olmas diyo. Yoksa da çok seviyorum bebekleri. Çok istiyorum. Ama doktorun dediği hamile kalırsan Doğumda yine felç olma olasılığın var ondan korkuyom biraz. Yoksa durmuycam bu geceden yapcam.Hahahaahahah ay koptm ya:)
Gel bebek yapalim mi ddn:)
Esimde nereye gitsek kiz cocuklarina bakip gulumsuyor.bende diyormki insanlarn bebegine bakcagina sende bir tane yap sevelim diyorm.:))
ben en cok kucuk beden kot uzerine acik renk bluzlar giymek istiyorm etek elbise sevmem pek ancaak ozel gunlerde giyerim :)Ben kapalıyım zaten biliyonuz. Ama şimdi zayıfladım ya biraz bi özgüven geldi. Eşimle bi mini etek almıştık mini dedimse diz üstü çok az onla dolaşıyom evde eşim de bayılıyo valla. Ayy keşke Ramazan'a kadar bi on kg daha versem ne olur kii. Neler giyerim kimbilir artık
Ben çok giymiyorum ya kapri giyiyorum çokça bugün olmayan kıyafetlerimi kaldırdım denk geldi eşimde cidden bu nasıl elbise dedi bayramda giymiştim bide o elbiseyi mühendislik zor zanaat kujum bankacı olsaydın mesela zor meslek ama güzel giyiniyorlarAma senin fizikte kaldirir yani dizustunu. Ck guzel durmstr:)
Bizde de dizustu olayimiz var yani. Fabrikada da oldgm icn daha bir sknti. Isciler hep erkek.ve uretime iniyorm bazen.yada onlarn bnmle isi oluyor yanima geliolar.o nedenle ise giderken etek fln ck zor ihtimaller bunlar. Bnde de sanirim ogrenilmis caresizlik var hahaha:)hic hani israr fln etmiyorm artk:)
Skinny jeans muhabbeti var ya.bnde onlara ozeniyorm.gecen ofise bir kiz gldi.onu giymis.altina suet stiletto giymis.ustunede bnm o anlattgm bluzdan giyms. Kiz bir salindi.helal olsn ddm:))))ben en cok kucuk beden kot uzerine acik renk bluzlar giymek istiyorm etek elbise sevmem pek ancaak ozel gunlerde giyerim :)
Mesela şimdi uyumadı sabah 9 da uyandık pertim çıktı spor yapacak enerjim kalmıyor ki =(Canim bende oglum uyuyunca yapiyorum yoksa yaptirmiyor. Gece yatinca yapiyorum.
En son 16-17 yaşında kot giymiştim sanırım 60-62 olursam bi tane evde giymek için alıcam. O işteyken de olsa giyicem. İstiyorum ben de.ben en cok kucuk beden kot uzerine acik renk bluzlar giymek istiyorm etek elbise sevmem pek ancaak ozel gunlerde giyerim :)
Sagligin sozkonusuysa adam hakli canim.aman dikkat et valla. Insallah senin icin en dogru zamanda sagligini tehlikeue atmayacvn bir vakitte bebegin olur.Benim rahatsızlığımı düşünüyo da ondan şimdi olmas diyo. Yoksa da çok seviyorum bebekleri. Çok istiyorum. Ama doktorun dediği hamile kalırsan Doğumda yine felç olma olasılığın var ondan korkuyom biraz. Yoksa durmuycam bu geceden yapcam.
Nereye yapıyom adam horul horul uyuyo
Seni yaramaz =) enerjin full yine maşallah çocuk yapacak enerjim yok benim yaAllahım yerim onu bıcır bıcır konuşup başının Eti'ni yiyordur şimdi.
Bugün bilgisayarda resimleri aktarıyorduk bebekliklerini görünce nasıl özlemişim içim gitti. Eşime dedim gel bebek yapalımadam gelmedi hıhh gıcık sen istersin artık
Sorma ya.bankacilar ne guzel giyinio.Ben çok giymiyorum ya kapri giyiyorum çokça bugün olmayan kıyafetlerimi kaldırdım denk geldi eşimde cidden bu nasıl elbise dedi bayramda giymiştim bide o elbiseyi mühendislik zor zanaat kujum bankacı olsaydın mesela zor meslek ama güzel giyiniyorlar
AminnSagligin sozkonusuysa adam hakli canim.aman dikkat et valla. Insallah senin icin en dogru zamanda sagligini tehlikeue atmayacvn bir vakitte bebegin olur.
Allahim su cesareti banada ver hahaha:)
Keşke onlar yapsa küçük bir kısmına katılıyorlar geri yük bizdeHahahaahahah ay koptm ya:)
Gel bebek yapalim mi ddn:)
Esimde nereye gitsek kiz cocuklarina bakip gulumsuyor.bende diyormki insanlarn bebegine bakcagina sende bir tane yap sevelim diyorm.:))
Kapalilarda kumas pantln ustune uzun sifon bluzlar giyiyor.cok guzel oluyor.cok begeniyorm ben o tarzlari.onlarada mi olmas:/En son 16-17 yaşında kot giymiştim sanırım 60-62 olursam bi tane evde giymek için alıcam. O işteyken de olsa giyicem. İstiyorum ben de.
Ama çok kızıyo. Kumaş pantolonu geç fizik tedavi için eşofman aldıramadım.
Çenem düştü sanırsam. Gidip yatıyim kitabı çok merak ediyorum sizin yüzünüzden okuyamıyom daSeni yaramaz =) enerjin full yine maşallah çocuk yapacak enerjim yok benim ya
Hay maşallah enerjine ben pijamadan kopamıyorum malesef adamın gözüne hiç hitap etmiyorumBen kapalıyım zaten biliyonuz. Ama şimdi zayıfladım ya biraz bi özgüven geldi. Eşimle bi mini etek almıştık mini dedimse diz üstü çok az onla dolaşıyom evde eşim de bayılıyo valla. Ayy keşke Ramazan'a kadar bi on kg daha versem ne olur kii. Neler giyerim kimbilir artık
aynen bende o tarz seviyorm anlat anlat cok guzel geldiSkinny jeans muhabbeti var ya.bnde onlara ozeniyorm.gecen ofise bir kiz gldi.onu giymis.altina suet stiletto giymis.ustunede bnm o anlattgm bluzdan giyms. Kiz bir salindi.helal olsn ddm:))))
Bnde de o dar pantlnun ustune hareketli bluz boyle kisalar var ya.
Altinada guzel bir ayakkabiyla. Bide sey bilekte biten kumas pantlnlae var ya. Onlrdan hayalm:)
Kesinlikle olmaz adam aykırı gidiyoru. Başka boyutta oKapalilarda kumas pantln ustune uzun sifon bluzlar giyiyor.cok guzel oluyor.cok begeniyorm ben o tarzlari.onlarada mi olmas:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?