Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aynen bende o tarz seviyorm anlat anlat cok guzel geldi
Ay yerim:))
Kiz bak soz. Zayiflayalim. Ikimizde giyinelim. Yazin tatil planimiz var. Ayrica yazn nisan dugun bebek gormesi.her turlu aktivite icin bir kiyafet fln hayali yapiyorm. Hahha:)
Iyice psikopat olmsm sanirim:)

Hay maşallah enerjine ben pijamadan kopamıyorum malesef adamın gözüne hiç hitap etmiyorum
Bn clsmioken tum gun takilirdim esofmanla evde. Onun gelmesine yakin sacimi fln duzlestirirdim.yuzumde gozumde bsy var mi bakardm.ama cocugm olsa ona vaktmn olcgni sanmiyorn:)

Kiz bak soz. Zayiflayalim. Ikimizde giyinelim. Yazin tatil planimiz var. Ayrica yazn nisan dugun bebek gormesi.her turlu aktivite icin bir kiyafet fln hayali yapiyorm. Hahha:)
Sanırım bende
Ah bi sıkılaşsam bi bedencik küçğlebülsem ne kıyafetler ne hayaller. Ama

eveeettttt yazin Turkiyeye gidicemmmm beni uzun suredir gormeyenler gorucekk giyinicem kotlari stilettolari vurucam kirbaciiiii OnDeryaa gibi

Bn clsmioken tum gun takilirdim esofmanla evde. Onun gelmesine yakin sacimi fln duzlestirirdim.yuzumde gozumde bsy var mi bakardm.ama cocugm olsa ona vaktmn olcgni sanmiyorn:)
Ne diyorsun ben kapıda beklerdim =) çocuk olunca çabuk gel çişimi yapcam altıma diye arıyordum aradaki boyut farkını düşün

Çocuk yapmak istiyorsun ki sadece bakmaz galiba =) gidip zıbarayım ben çok yorgunum ya çenem düştü
Hahaa tek başına istemek yetmiyor. Sadece istiyorum ama hiç bir şartımız müsait değil. En başta bedenim. Sonra ruhum. Sonra iki oğlumun psikolojisi ve yaşı hiç uygun değil maalesef

Hahaa tek başına istemek yetmiyor. Sadece istiyorum ama hiç bir şartımız müsait değil. En başta bedenim. Sonra ruhum. Sonra iki oğlumun psikolojisi ve yaşı hiç uygun değil maalesef
Rabbim oğullarına sana sağlık versin canım nasipse el getirir yel getirir sel getirir =)

Ne diyorsun ben kapıda beklerdim =) çocuk olunca çabuk gel çişimi yapcam altıma diye arıyordum aradaki boyut farkını düşün
Hepsinin ayri guzelligi var.
Simdide eviniz hep hareketlidir ne guzel.
Bizim evde ben ck knstgm icin ses var.bn hasta fln oldgmda cıt ckmio evde:)

hadi ben kactim kizlar iyi geceler oglumu emziriymde kalori yakiym biraz
Ben bileydim emzirmenin iyi olduğunu w buçuk yaşına kadar emzirirdim ya çok özeniyorum iki yıl emzirdim ne güzel duygu

Ahh ahh hep içim de kaldı benim eşşek sıpası 2 ay zar zor emdi. Emmedi

Ahh ahh hep içim de kaldı benim eşşek sıpası 2 ay zar zor emdi. Emmedi
Güzel emmesi de çocukların. Bu seferde sürekli emmek istiyorlar heryerde açıp veremiyorsun çok zor oluyor. Ayrıca sütten kesmekte ayrı mesele. Ama olsun yine de emsinler

Hayırlı geceler
Bugün misafirim vardı. Daha yeni dinlenebiliyom. Sabahtan beridir ayaktayım inanın ne yediğimi de bilmiyom. Karışık yedim. Yazsamda eksik olabilir çünkü hepsi lokma olarakti
Spor olarak 30 dk. Yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…