- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Onunde cok yil yok aslinda s3n o yolu Zayiflama karariyla bitirdin sayiir hersey beyinde bitiyorrrr masallahhh sanaKizlar annemle babam geldiler memleketten bu haftasonu ve çok zayiflamişsin çok güzel olmuşsun didiler. Bu arada komsularimda ayni ne kadar zayifladin güzel oldun dediler ben çok mutlu oldum. Insan hemen dahada zayiflamak istiyor. Bende herkese daha önümde çok yol var diyorum.
Insallah hepbirlikte hedeflere ulasip hep istedigimiz kiloda oluruz cnm. Tesekkur ederim .Onunde cok yil yok aslinda s3n o yolu Zayiflama karariyla bitirdin sayiir hersey beyinde bitiyorrrr masallahhh sana
Afiyet olsun cnm. Oglen biraz cok gibi ama aksamla dengelemişsin cnmSabah 10:00
1.5 haslanmis yumurta
4-5 zeytin, minik domates
Ogle 15:30
Mangal kofte 10-15 tane
Domates, marul, kozde biber
2 kk hellim mangal
2 bardak ayran
18:00 civari 1 bardak ayran
21:30
3 dilim portakal
22:00
Sutlu kahve
Su 2 lt
Spor 25 dk eliptik
20 dk kas
20 dk yuruyus
Canim saat 11i gecti hala oglenin toklugu var.Afiyet olsun cnm. Oglen biraz cok gibi ama aksamla dengelemişsin cnm
Tabiki cnm mideler küçüldü artik. Birde kendimizi şartladigimiz için mide almiyor bir yerden sonra.Canim saat 11i gecti hala oglenin toklugu var.
Ayrani oglan icmedi diye, portakali kiza soyarken, kahveyi de esime eslik icin ictim yoksa daha hicbir sey yiyecek halim yoktu.
B bayandipali cnm konunu okudum inşallah hayatın bir an önce düzene girer moralini bozma lütfen biz her zaman her konuda yanındayız seni seviyoruz
Noldu canim. Bn gormeedmMaalesef canım düzene giremiyoruz moralim yerlerde gece uykularım yok
Noldu canim. Bn gormeedm
sana mı keyfinden çalışıyorsun diolar.eşinin işi yoksa snde çlşmazsan ev nasıl geçinecek.eŞİMİN İŞSİZLİĞİ VE çabasızlığı ve ailesi nin çalışma sen keyfinden çalışıyorsun demesi bana kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?