Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Onunde cok yil yok aslinda s3n o yolu Zayiflama karariyla bitirdin sayiir hersey beyinde bitiyorrrr masallahhh sana

Sabah 10:00
1.5 haslanmis yumurta
4-5 zeytin, minik domates

Ogle 15:30
Mangal kofte 10-15 tane
Domates, marul, kozde biber
2 kk hellim mangal
2 bardak ayran

18:00 civari 1 bardak ayran

21:30
3 dilim portakal

22:00
Sutlu kahve

Su 2 lt
Spor 25 dk eliptik
20 dk kas
20 dk yuruyus

Afiyet olsun cnm. Oglen biraz cok gibi ama aksamla dengelemişsin cnm

Canim saat 11i gecti hala oglenin toklugu var.
Ayrani oglan icmedi diye, portakali kiza soyarken, kahveyi de esime eslik icin ictim yoksa daha hicbir sey yiyecek halim yoktu.
Tabiki cnm mideler küçüldü artik. Birde kendimizi şartladigimiz için mide almiyor bir yerden sonra.

Sabah kesin + cikacagim
26 subatta diyete basladigimdan beri en berbat beslenmeyi bu hafta sonu yaptim galiba.
1 kg umudum olmasa da cuma 500 gr eksi olmazsam kendimi dovecegim

Günaydın kızlar dün menümü yazamadan uyuya kalmışım.

Sabah 9.00
Tereyağda 2 yumurtalı peynirli omlet
1 domates

Akşam 17.00
1 tabak ıspanak
1 parça haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt

Su 2lt
Spor yok

Kizlar cuma 67.8di bu sabah 69. Nsl bir istir bu anlamadm.ama bu hafta asiliyorum. Halledicem yani.
Sabah Kahsen den ogrendfm bas en hareketleriyle basladm gune. Smdide yumurta beyaziyla kahvaltida devam ettm. Cumaya kdr spor ve proteinle ben bu isi halletcem.inandim yani.
Cnku bu odem bunun farkindym.ben fil deilimki 2gunde 1 kilo alayim

Günaydın kızlar
Menüm
Sabah 10.30
1 ince dilim beyaz peynir.
4 adet yeşil zeytın
2 dilim salatalık
1 çerry domates

Ara
Nescafe 12:30
1 kare bitter

2 top kakaolu dondurma 15:00

Akşam
Bir porsiyon etli nohut yemeği
3 yemek kaşığı bulgur pilavı

Türk kahvesi
3 adet çilek

1 Lt su
Spor OnDeryaa
1 saat tempolu yürüyüş
5 dk squat
15 dk bacak egzersizi
20 dk trambolin.

eŞİMİN İŞSİZLİĞİ VE çabasızlığı ve ailesi nin çalışma sen keyfinden çalışıyorsun demesi bana kısaca
sana mı keyfinden çalışıyorsun diolar.eşinin işi yoksa snde çlşmazsan ev nasıl geçinecek.
insanlar işsiz kalabilir. hayatta herşey bizim için. ama iş aramak için çaba göstermek lazım. hele ki sen bebek düşünüyorsun. böyle bir sorumluluğu eşin taşıyabilecek mi. eğer anlattğn gibiyse biraz sıkıntılı olur. üzüldüm snn adına. yapabilcğmz bşy olursa söylemen yeterli.elimizden geleni yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…