Canim esin çalismiyor mu yani evdemi oturuyor.eŞİMİN İŞSİZLİĞİ VE çabasızlığı ve ailesi nin çalışma sen keyfinden çalışıyorsun demesi bana kısaca
Sabah
2bardak limonlu su
1Omlet yedim.diger omletinde sdce beyazini yedim.
5zeytin
1dilim ekmek
Bol salatalik
1kk peynir
1tane tel peynir
1Kucuk sucuk
Oglen yok
Aksam yok
Acikirsam yogurt yerim.
Keyfim pek yok.hos bi gun gecirmedim.
Oguz atayin tehlikeli oyunlari okuyorum. Kitabi bitirmeme az kaldi ama kosturmacadan okuyamadm. Ona devam ediyim.belki kafam dagilir.
Tavsiye ederm cok sevdgm bir yazar.
sana mı keyfinden çalışıyorsun diolar.eşinin işi yoksa snde çlşmazsan ev nasıl geçinecek.
insanlar işsiz kalabilir. hayatta herşey bizim için. ama iş aramak için çaba göstermek lazım. hele ki sen bebek düşünüyorsun. böyle bir sorumluluğu eşin taşıyabilecek mi. eğer anlattğn gibiyse biraz sıkıntılı olur. üzüldüm snn adına. yapabilcğmz bşy olursa söylemen yeterli.elimizden geleni yaparız.
Evet dışarı insani mahvediyor :)
Yok canim benim.disarida kahvalti yaparken bikac bsye uzuldum. Sanirim kadinlarn duygusalligi baslarina gelen en kotu sey:) iyiyim ama.haftalik yemeklerimi pisiriyorm.evde yiginla utu var.3makina vardir yani.carsaflar kiyafetler yastik kiliflari fln ohoo.esim iceride utu yapiyor.muzik acmis birde efkarli efkarli.:)))) dunde balkon fln yikadi.hic dokunmuyorm.yapsin yapsin:)
Menum sabah yumurta salata peynir 1 dlm ekmek
Ogle balik 1 dlm ekmek salata
Aksam 1 kase yogurt 1 muz 4 cilek 1 tatli kasigi bitter damla cikolata dan meyve salatasii
Spor 40 dk yuruyus
Canim esin çalismiyor mu yani evdemi oturuyor.
İyi akşamlar canlar
Kahvaltı 11.00
1 kapya biber
1 domates
Telli peynir bir parça
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Ara 14.00
biraz çiğ fıstık
17.00 akşam yemeği
5 minnak köfte bozuk para kadar
3 kroket
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
Bol salata
Yarım saat yürüyüş
Benim menüm
Sabah
2 yumurta haslama
Biraz peynir
Domates
Salatalik
5 tane zeytin
1 çay bardagi kuruyemiş
Ara
1 bardak kefir
Aksam
1kepçe yogurt çorbasi
1 tabak madımak yemegi ( bir ot yemegidir.)
5 tane yaprak sarma
Yogurt
Su 2 litre
Spor yapinca yazarim
Bsym yktu kuzum ya. Disarida bikac bsye uzuldm ama gecti gitti:)Hayırdır kuzumm nolduu neden keyfin yoktu
İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
sabah
sucuklu yumurta peynir zeytin yarım simit
Yeşil cay
Akşam
Kanat ızgara salata
2litre su
@Kkli_kadin 1saat egzersiz tüm vucut
kizlar bugunku menum
ac karnina 500 ml su icerisine 2 kuru erik 2 ceviz geceden hazirladim
Kahvalti nesfit
ara kahve
ogle 2 yk dunden kalan mantar sote yanina roka turp yesil sogan
ara yesil cay 5 cig findik 4 kucuk cilek
aksam bir alabalik yagsiz tuzsuz firinda yaninda roka 2 kozlenmis biber
2 cay 5 yer fistigi
3 lt su
spor olarak sabah 45 dk vardi +15 dk egzersiz
Sen bitki misin canim fotosentez yapip besinini uretesin. Calismayinca nasil gecinecek parayi elde edeceksn. Onlar acaba ogullarinin yptigi bu sey icin mi oyle diolae.hani snde clsma gorsun gununu gibisndenÇabası şöyle 5 ayda iki üç cv. Zor olan yerlere başvurmamak.Eşimin akıllı aileside bana teşekür edecekleri yerde çalış diyen mi var sana diyorlar.Kış günü doğalgaz elektrik su ne olacak dediğimde kapatırlar giderlerdi ne yani diyorlar bana sinir krizi geçirtiyorlar günlerdir.
Amin canim Allah gonlune gore versin :)Oh ne güzel valla bana da böyle bir koca :)
Kizlar surekli menu paylasmayanlar var.bu biraz haksizlik olmuyor mu.bizde evimizde yardimcimizla.fln yasamiyoruz. Evimizde isimiz oluyor yeri geliyor evde sknti da yasayabiliyoruz.isten yorgunda geliyoruz.ama buraya yazmama gibi bi luks icine girmiyoruz. Eger haksizlik ediyorsam ozur dilerim.ama bnm acimdan gorunen kisim bu. Ve haksizlik oluyor bizede. Eger boyle oluyorsa bizde ona gore yapalim. Yeri geliyor afedersiniz ama lavaboda yaziyorum yani. Isyerinde de gulluk gulistanlik isim yok.cok isim dahi olsa buraya 2 dk da yaziyorm.
Evet sabahleyin yazio arkdslr. Sonucta yazio mu yazio.onemli olan o.insan bazen uyuyakalio hasta oluo yazamio nornaldir.ama ertesi gun hemen yaziosa demekki onem verio. Bncede takip edilse i olur canim.Kesinlikle haklısın cnm ben aynı gün yazamasam bile sabahına hemen yazıyorum menü takibi yapim diyorum ama araları kaçırıyorum hep olmazsa yapmaya çalışayım yanıma not alıp 2 defa bildirmeyene sarı kart verelim 2 sarı kart diskalifiye olsunn
Kizlar annemle babam geldiler memleketten bu haftasonu ve çok zayiflamişsin çok güzel olmuşsun didiler. Bu arada komsularimda ayni ne kadar zayifladin güzel oldun dediler ben çok mutlu oldum. Insan hemen dahada zayiflamak istiyor. Bende herkese daha önümde çok yol var diyorum.
Iste bu guzelllsdi bitkimisin sennnSen bitki misin canim fotosentez yapip besinini uretesin. Calismayinca nasil gecinecek parayi elde edeceksn. Onlar acaba ogullarinin yptigi bu sey icin mi oyle diolae.hani snde clsma gorsun gununu gibisnden
Sen bitki misin canim fotosentez yapip besinini uretesin. Calismayinca nasil gecinecek parayi elde edeceksn. Onlar acaba ogullarinin yptigi bu sey icin mi oyle diolae.hani snde clsma gorsun gununu gibisnden
Canim çok zor bir durum. Insallah esin hatasini fark eder ve hersey yoluna girer.Çalışmıyor çalışmadığı gibi on gündür nerdeyse benimle konuşmuyor. Kimsenin insan yerine koyduğu yok beni kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?