Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hayırdır kuzumm nolduu neden keyfin yoktu

Çabası şöyle 5 ayda iki üç cv. Zor olan yerlere başvurmamak.Eşimin akıllı aileside bana teşekür edecekleri yerde çalış diyen mi var sana diyorlar.Kış günü doğalgaz elektrik su ne olacak dediğimde kapatırlar giderlerdi ne yani diyorlar bana sinir krizi geçirtiyorlar günlerdir.

Oh ne güzel valla bana da böyle bir koca :)

Kız yedim dediğin bu mu :)

Güzel menü cnm

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
sabah
sucuklu yumurta peynir zeytin yarım simit
Yeşil cay
Akşam
Kanat ızgara salata
2litre su
@Kkli_kadin 1saat egzersiz tüm vucut

Menüler güzel kızlar

Sen bitki misin canim fotosentez yapip besinini uretesin. Calismayinca nasil gecinecek parayi elde edeceksn. Onlar acaba ogullarinin yptigi bu sey icin mi oyle diolae.hani snde clsma gorsun gununu gibisnden

Kesinlikle haklısın cnm ben aynı gün yazamasam bile sabahına hemen yazıyorum menü takibi yapim diyorum ama araları kaçırıyorum hep olmazsa yapmaya çalışayım yanıma not alıp 2 defa bildirmeyene sarı kart verelim 2 sarı kart diskalifiye olsunn

Evet sabahleyin yazio arkdslr. Sonucta yazio mu yazio.onemli olan o.insan bazen uyuyakalio hasta oluo yazamio nornaldir.ama ertesi gun hemen yaziosa demekki onem verio. Bncede takip edilse i olur canim.

Maşallah cnm daha da iyi olcazz :)

Günaydın kızlar haftanın ilk günü artı 300gr malesef bugün nıyetlıyım inşallah cuma eksilerrı görürüz

Sen bitki misin canim fotosentez yapip besinini uretesin. Calismayinca nasil gecinecek parayi elde edeceksn. Onlar acaba ogullarinin yptigi bu sey icin mi oyle diolae.hani snde clsma gorsun gununu gibisnden

Hayır o amaçla değil. O amaçla olsa ben yokken oğullarını çağırmışlar.Bu gelin senin neden üzerine geliyor iş var da mı sen çalışmıyorsun demişler.Buda yüz bulmuş o günden beri bana laf atmıyor.ama benim paramı alıp içmeye gidiyor.Aldım maaş kartımı akşam bütün parayıda.On günde 300 tl yemiş beyefendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…