Ya sorma sorma. Nsl hevesliyim. Bugn magazada bi bluz gordm.gecen sene denemistm o tarz.kollarim tombik tombik guzel durmamsti dha iri gorunmstm.hani su omuzlari yok ama kollari olan gomlek tarzi seyler var ya.bu sene turkiyede cok moda. Neyse bugn magazada gordm. 38ini aldm.cuk die girdm:) lacivert rengi bole. Kollarida ck tatli.aradan omuzlarmda ck guzel durdu. Gecen senede eser yok.ayyy mutlunduruk oldm:)
Ama ben şuan + çıkıyorum =(Kız yedim dediğin bu mu :)
Allahım yerim onu bıcır bıcır konuşup başının Eti'ni yiyordur şimdi.
Bugün bilgisayarda resimleri aktarıyorduk bebekliklerini görünce nasıl özlemişim içim gitti. Eşime dedim gel bebek yapalımadam gelmedi hıhh gıcık sen istersin artık
Arkadaslarrrr vallaaaa sizinnn bu sikintilari okudukcaaa deliiiriyorummm hem ac hem dizman derler erzurumda senin esinde aynennn hem issiz hemmde icmeyemii gidiyor zikkim icccc diyemiyomusunnn vur kicina tekmeyii at kizzz arkadaslarrr bu hayatta sizden sadece bir tane var nu dunyaya baskalarini m3mnun etmwye gelmedinizzz ne lannnn buuuuuu bumuslarrr caliskannn agzi dili yokkk kizlariiiii vur kirbaci vur kirbaciHayır o amaçla değil. O amaçla olsa ben yokken oğullarını çağırmışlar.Bu gelin senin neden üzerine geliyor iş var da mı sen çalışmıyorsun demişler.Buda yüz bulmuş o günden beri bana laf atmıyor.ama benim paramı alıp içmeye gidiyor.Aldım maaş kartımı akşam bütün parayıda.On günde 300 tl yemiş beyefendi.
Canim çok zor bir durum. Insallah esin hatasini fark eder ve hersey yoluna girer.
Arkadaslarrrr vallaaaa sizinnn bu sikintilari okudukcaaa deliiiriyorummm hem ac hem dizman derler erzurumda senin esinde aynennn hem issiz hemmde icmeyemii gidiyor zikkim icccc diyemiyomusunnn vur kicina tekmeyii at kizzz arkadaslarrr bu hayatta sizden sadece bir tane var nu dunyaya baskalarini m3mnun etmwye gelmedinizzz ne lannnn buuuuuu bumuslarrr caliskannn agzi dili yokkk kizlariiiii vur kirbaci vur kirbaci
Skinny jeans muhabbeti var ya.bnde onlara ozeniyorm.gecen ofise bir kiz gldi.onu giymis.altina suet stiletto giymis.ustunede bnm o anlattgm bluzdan giyms. Kiz bir salindi.helal olsn ddm:))))
Bnde de o dar pantlnun ustune hareketli bluz boyle kisalar var ya.
Altinada guzel bir ayakkabiyla. Bide sey bilekte biten kumas pantlnlae var ya. Onlrdan hayalm:)
Sabah 10:00
1.5 haslanmis yumurta
4-5 zeytin, minik domates
Ogle 15:30
Mangal kofte 10-15 tane
Domates, marul, kozde biber
2 kk hellim mangal
2 bardak ayran
18:00 civari 1 bardak ayran
21:30
3 dilim portakal
22:00
Sutlu kahve
Su 2 lt
Spor 25 dk eliptik
20 dk kas
20 dk yuruyus
Günaydın kızlar dün menümü yazamadan uyuya kalmışım.
Sabah 9.00
Tereyağda 2 yumurtalı peynirli omlet
1 domates
Akşam 17.00
1 tabak ıspanak
1 parça haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
Su 2lt
Spor yok
Günaydın kızlar
Menüm
Sabah 10.30
1 ince dilim beyaz peynir.
4 adet yeşil zeytın
2 dilim salatalık
1 çerry domates
Ara
Nescafe 12:30
1 kare bitter
2 top kakaolu dondurma 15:00
Akşam
Bir porsiyon etli nohut yemeği
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Türk kahvesi
3 adet çilek
1 Lt su
Spor @Kkli_kadin
1 saat tempolu yürüyüş
5 dk squat
15 dk bacak egzersizi
20 dk trambolin.
Dmkki boyle bir yasantiyi istiyor sanirim.tmm isteyebilir.ama evlilik bunu kaldiramazki.bekar olsan sknti deil yani.Hayır o amaçla değil. O amaçla olsa ben yokken oğullarını çağırmışlar.Bu gelin senin neden üzerine geliyor iş var da mı sen çalışmıyorsun demişler.Buda yüz bulmuş o günden beri bana laf atmıyor.ama benim paramı alıp içmeye gidiyor.Aldım maaş kartımı akşam bütün parayıda.On günde 300 tl yemiş beyefendi.
Arkadaslar siz maaslarinizi kendiniz nie cekmiosnz. Bende calisiyorm.esim maasimin ne zmn yattigiyla bile ilgilenmez. Kredi odedigimiz icin bilir.maas kartimi nie veriyim.emek etmisim calismism karsiligini almsm.hadi anliyorm issiz kalms snde gururu kirilmasin die kartini vermissn.ince bir dusunce bu. Ama karsi trf bunun farknda bile deil.kendi emek etmis gibi rhtca icmeye gitmis. Yani cidden arkdsnda dedigi gibi eslerinizin yaptklrni duydgmda.sizde nsl bir sabir var anlams deilim.bn benimki kaşlarini catti die hakkimi savunuyorm pes etmiyormda. Boyle seylere nsl sessiz kaliosnz.nsl hala ben ck anlayisliyim kiyamadm diebiliosn.bu anlayis bu kiyamamak deildir.bu sen beni kullaniosn.bnde ses cikarmiorm daha fazla kullan beni demektir.arkdslr yapmayin etmeyin.clsmasaniz anlarm.hani psikolojik olarak blki kendnizi kotu hissedersnz.ama calisan kadin cebinde parasi vardir. Biraz dha guvenir kendineevet canım bütün sülalenin gözde geliniyim hani apartmanın komşularının bir bunlara geçemedim. evet hem benimle konuşmuyor hem paramla içiyor. Ben nerde hata ettim bilmiyorum ki.Aman kırılmasın dedikçe maaş kartımı almadım ilk defa aldım
Maalesef canım düzene giremiyoruz moralim yerlerde gece uykularım yok
eŞİMİN İŞSİZLİĞİ VE çabasızlığı ve ailesi nin çalışma sen keyfinden çalışıyorsun demesi bana kısaca
Katiliyorm snaa arkadasim. Bnde deliriyorm valla.keske avukat fln olsaydm.sirf kadinlarn davalarina bakar onlara destek olrdmArkadaslarrrr vallaaaa sizinnn bu sikintilari okudukcaaa deliiiriyorummm hem ac hem dizman derler erzurumda senin esinde aynennn hem issiz hemmde icmeyemii gidiyor zikkim icccc diyemiyomusunnn vur kicina tekmeyii at kizzz arkadaslarrr bu hayatta sizden sadece bir tane var nu dunyaya baskalarini m3mnun etmwye gelmedinizzz ne lannnn buuuuuu bumuslarrr caliskannn agzi dili yokkk kizlariiiii vur kirbaci vur kirbaci
tartı 62,80
1,5 saat yürüyüş
pazar menü
sabah
az patates sucuk
ara
1 kare çikolata
şekersiz çay
akşam
1 tabak lahana
yarım dilim ekmek
bol sporlu yürüyüşlüydü eksi 200 gramla başladım cumaya muhtemelen 62 olcam
Benim de abim il değişikliği yüzünden bir süre işsiz kaldı iş bulana kadar ailem aldığı maaş kadar yardımda bulundu biz destekledik hepte üzgün aradık gelini sen çalışıyorsun yoruluyorsun inşallah bulur diyeArkadaslar siz maaslarinizi kendiniz nie cekmiosnz. Bende calisiyorm.esim maasimin ne zmn yattigiyla bile ilgilenmez. Kredi odedigimiz icin bilir.maas kartimi nie veriyim.emek etmisim calismism karsiligini almsm.hadi anliyorm issiz kalms snde gururu kirilmasin die kartini vermissn.ince bir dusunce bu. Ama karsi trf bunun farknda bile deil.kendi emek etmis gibi rhtca icmeye gitmis. Yani cidden arkdsnda dedigi gibi eslerinizin yaptklrni duydgmda.sizde nsl bir sabir var anlams deilim.bn benimki kaşlarini catti die hakkimi savunuyorm pes etmiyormda. Boyle seylere nsl sessiz kaliosnz.nsl hala ben ck anlayisliyim kiyamadm diebiliosn.bu anlayis bu kiyamamak deildir.bu sen beni kullaniosn.bnde ses cikarmiorm daha fazla kullan beni demektir.arkdslr yapmayin etmeyin.clsmasaniz anlarm.hani psikolojik olarak blki kendnizi kotu hissedersnz.ama calisan kadin cebinde parasi vardir. Biraz dha guvenir kendine
Çabası şöyle 5 ayda iki üç cv. Zor olan yerlere başvurmamak.Eşimin akıllı aileside bana teşekür edecekleri yerde çalış diyen mi var sana diyorlar.Kış günü doğalgaz elektrik su ne olacak dediğimde kapatırlar giderlerdi ne yani diyorlar bana sinir krizi geçirtiyorlar günlerdir.
Çalışmıyor çalışmadığı gibi on gündür nerdeyse benimle konuşmuyor. Kimsenin insan yerine koyduğu yok beni kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?