Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oh oh maşallah cnm

hahahaha

Arkadaslarrrr vallaaaa sizinnn bu sikintilari okudukcaaa deliiiriyorummm hem ac hem dizman derler erzurumda senin esinde aynennn hem issiz hemmde icmeyemii gidiyor zikkim icccc diyemiyomusunnn vur kicina tekmeyii at kizzz arkadaslarrr bu hayatta sizden sadece bir tane var nu dunyaya baskalarini m3mnun etmwye gelmedinizzz ne lannnn buuuuuu bumuslarrr caliskannn agzi dili yokkk kizlariiiii vur kirbaci vur kirbaci

Canim çok zor bir durum. Insallah esin hatasini fark eder ve hersey yoluna girer.

hatalı olduğunu düşünmüyor ki canım elinden gelen herşeyi yaptıgını sanıyor maalesef .Aileside bunu ona inandırdı.Hem param gidiyor hem emeğim karşılığı yapmasaydın etmeseydin

evet canım bütün sülalenin gözde geliniyim hani apartmanın komşularının bir bunlara geçemedim. evet hem benimle konuşmuyor hem paramla içiyor. Ben nerde hata ettim bilmiyorum ki.Aman kırılmasın dedikçe maaş kartımı almadım ilk defa aldım

Ay var ya zayıflayıp giydikten sonra öyle bir yakıştığını görüyorsun ki cnm kiloluyken bu bana yakışmaz dediğim herşey şu an o kadar güzel oluyor ki senin anlattığın tarzlar giyiyorum hep bilek pantolon giyemezdim kiloluyken ama şu an öyle güzel oluyor ki :)

Afiyet olsun cnm

Günaydın kızlar dün menümü yazamadan uyuya kalmışım.

Sabah 9.00
Tereyağda 2 yumurtalı peynirli omlet
1 domates

Akşam 17.00
1 tabak ıspanak
1 parça haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt

Su 2lt
Spor yok

Fena değil menüler

Dmkki boyle bir yasantiyi istiyor sanirim.tmm isteyebilir.ama evlilik bunu kaldiramazki.bekar olsan sknti deil yani.
Peki sen anne olup onu bu sorumluluga sokabilecek misin

Arkadaslar siz maaslarinizi kendiniz nie cekmiosnz. Bende calisiyorm.esim maasimin ne zmn yattigiyla bile ilgilenmez. Kredi odedigimiz icin bilir.maas kartimi nie veriyim.emek etmisim calismism karsiligini almsm.hadi anliyorm issiz kalms snde gururu kirilmasin die kartini vermissn.ince bir dusunce bu. Ama karsi trf bunun farknda bile deil.kendi emek etmis gibi rhtca icmeye gitmis. Yani cidden arkdsnda dedigi gibi eslerinizin yaptklrni duydgmda.sizde nsl bir sabir var anlams deilim.bn benimki kaşlarini catti die hakkimi savunuyorm pes etmiyormda. Boyle seylere nsl sessiz kaliosnz.nsl hala ben ck anlayisliyim kiyamadm diebiliosn.bu anlayis bu kiyamamak deildir.bu sen beni kullaniosn.bnde ses cikarmiorm daha fazla kullan beni demektir.arkdslr yapmayin etmeyin.clsmasaniz anlarm.hani psikolojik olarak blki kendnizi kotu hissedersnz.ama calisan kadin cebinde parasi vardir. Biraz dha guvenir kendine

Maalesef canım düzene giremiyoruz moralim yerlerde gece uykularım yok

İnşallah düzene girer cnm bir de boşanmak istemişti demi normalde mi böyleydi yoksa acaba çalışmadığı için psikolojisi mi bozuk bu sıralar

eŞİMİN İŞSİZLİĞİ VE çabasızlığı ve ailesi nin çalışma sen keyfinden çalışıyorsun demesi bana kısaca

KOcan çalışmıyor sende çalışmasan belki geçinemeyeceksiniz ama sana keyfinden çalışıyorsun diyorlarr yuh yaniii

Katiliyorm snaa arkadasim. Bnde deliriyorm valla.keske avukat fln olsaydm.sirf kadinlarn davalarina bakar onlara destek olrdm

Güzel cnm

Benim de abim il değişikliği yüzünden bir süre işsiz kaldı iş bulana kadar ailem aldığı maaş kadar yardımda bulundu biz destekledik hepte üzgün aradık gelini sen çalışıyorsun yoruluyorsun inşallah bulur diye

Bu erkek aileleri ne kadar salakça konuşuyorlar ya aferdesiniz de sadece senin için değil geneli öyle aman oğullarının kılına zarar gelmesin sana öyle diyene kadar oğullarına adam ol da iş bul deselerdi gıcık kapıyorum ya böyle insanlara

Çalışmıyor çalışmadığı gibi on gündür nerdeyse benimle konuşmuyor. Kimsenin insan yerine koyduğu yok beni kısaca

Kuzum sen kendini niye sıkıyorsun ki seni yok sayanı sen hiç görmemezlikten gel bak nasıl geliyor tıpış tıpış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…