Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Burda sorunlarinizi okudukca.kiz cocugu olan arkadaslar.kizlarinizi ozguvenli haklarini savunan onlara deger vermeyenin yaninda durmamalari gerektigini aşilayin.ve okutun kizlarinizi. Ister isci olsn ister doktor ister polis ister copcu ister terzi ne olursa olsun bir meslegi olsun. Ayaklari ustunde dursun.
Oglu olanlarda bir insana nsl davranilir.bir kadin nasil sevilir nasil saygi duyulur. Evislerinin sdce kadinlarn deil erkeklernde yapabilcgni bir insanla hayat birlestirmenin sorumluluklari paylasmak oldgnu ogretin.merhameti ogretin.
Biz kadinlara cok is dusuyor....

Kuzum sen kendini niye sıkıyorsun ki seni yok sayanı sen hiç görmemezlikten gel bak nasıl geliyor tıpış tıpış

Bende konuşmuyorum artık bir iki adım attım acaba hakaret mi ettim iş bul demek hakaretse tabi bende mi hata dedim.Ama artık boşanıcam diyorsa ben dünden razıyım aartık

Evet sabahleyin yazio arkdslr. Sonucta yazio mu yazio.onemli olan o.insan bazen uyuyakalio hasta oluo yazamio nornaldir.ama ertesi gun hemen yaziosa demekki onem verio. Bncede takip edilse i olur canim.

Ben bugünden itibaren edeceğim cnm inşallah

Daha maaş kartında ondaydı yanii zıkkım içsinnn iyi yapmışsınn almakla sakın yüz verme cnm

Doğru diyorsun cnm böyle şeyleri okudukça uzaklaşıyorum evlilikten

Nekdr ince bir hareket. Allah iyilerle karsilastirsin.ve issizlokle sinamasin bizleri

hatalı olduğunu düşünmüyor ki canım elinden gelen herşeyi yaptıgını sanıyor maalesef .Aileside bunu ona inandırdı.Hem param gidiyor hem emeğim karşılığı yapmasaydın etmeseydin

Para verme maddi hiç bir destekte bulunma faturaları ödeme bak nasıl oluyor ondan sonra neden herşeyin altına sen giriyorsun kii

Ailem destekçim özgüvensiz biri değilim evim bile var oturdugum evden hariç üniv mezunuyum. Ama kıyamadım

Bak hatayı nerde yaptığının cvbını sen vermişsin zaten cnm aman kırılmasın diye alttan aldığından sen kaldırabiliyorsan o da kaldırabilir bence

Çok güzel özetlemişsin cnm bu erkeklerin böyle davranmasına yine biz sebep oluyoruz aman beyzadelerimiz üzülmesin kırılmasın diyee

Kesinlikle cnm ama bizler bunun farkındayız geçmişte yaşamış insanlar hala oğlum oğlum dediği sürece bu düzende değişmez

Ailem destekçim özgüvensiz biri değilim evim bile var oturdugum evden hariç üniv mezunuyum. Ama kıyamadım
Canim ben sna yonelik soylemedim.genel olarak kadinlarin davrnaislari açisindan soledm.sen adama buyukluk etmissin ince davranmissin ama anlamamis. Yoksa ben snn ozguvenine fln bsy demedm lutfen yanlis anlama. Sdce genel olarak sorunlari okudukca hep ayni seyler cikio. Ondn dolayi ddm.yksa kisisel fln brsy yktu

Bende konuşmuyorum artık bir iki adım attım acaba hakaret mi ettim iş bul demek hakaretse tabi bende mi hata dedim.Ama artık boşanıcam diyorsa ben dünden razıyım aartık

Sen güçlü bir kadınsınn biz sadece kadın olduğumuz için bile muhteşem varlıklarız lütfen bu ana kuzuları için kendimizi üzmeyelim istemiyorsa keyfi bilir işte kapı işte sapı yani sen güçlü ol o seni güçlü görünce emin ol daha pişman olacak erkekler her ne kadar güçlü kendinden emin kadın sevmiyoruz deselerde böylelerine tapıyorlarr

insanlar ne kadar basit düşünüyor ve anlayışsız olabiliyorlar. Oğullarına öğüt vereceklerine sana da çalışma diyorlar. Mantık bunun neresinde üzüldüm canım senin adına işsizlik büyük sorun hele ki böyle bir zamanda bir de sorumsuzca davranıyorlar.

Bencede.
Evlilik dogru kisiyle ck guzel bisey. Ama yanlis kisiye catinca en zor sey.
Allah kimseyi utandirmasin. Gonlune gore es nasip etsin.

Kesinlikle cnm ama bizler bunun farkındayız geçmişte yaşamış insanlar hala oğlum oğlum dediği sürece bu düzende değişmez
Hala erkek buyuten annelerin bazilari o modda malesef. Kadina bir kere kendi olma sansi verilmemis. Hep baskalrnn esinin lafiyla hareket etms.oglunuda yetistirirken o zihniyette yetistirio. Al iste bir erkek daha ileride bir kadini uzmek icin temelleri atilmis oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…