- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Bsym yktu kuzum ya. Disarida bikac bsye uzuldm ama gecti gitti:)
Kuzum sen kendini niye sıkıyorsun ki seni yok sayanı sen hiç görmemezlikten gel bak nasıl geliyor tıpış tıpış
Amin canim Allah gonlune gore versin :)
Evet sabahleyin yazio arkdslr. Sonucta yazio mu yazio.onemli olan o.insan bazen uyuyakalio hasta oluo yazamio nornaldir.ama ertesi gun hemen yaziosa demekki onem verio. Bncede takip edilse i olur canim.
Hayır o amaçla değil. O amaçla olsa ben yokken oğullarını çağırmışlar.Bu gelin senin neden üzerine geliyor iş var da mı sen çalışmıyorsun demişler.Buda yüz bulmuş o günden beri bana laf atmıyor.ama benim paramı alıp içmeye gidiyor.Aldım maaş kartımı akşam bütün parayıda.On günde 300 tl yemiş beyefendi.
Ama ben şuan + çıkıyorum =(
Arkadaslarrrr vallaaaa sizinnn bu sikintilari okudukcaaa deliiiriyorummm hem ac hem dizman derler erzurumda senin esinde aynennn hem issiz hemmde icmeyemii gidiyor zikkim icccc diyemiyomusunnn vur kicina tekmeyii at kizzz arkadaslarrr bu hayatta sizden sadece bir tane var nu dunyaya baskalarini m3mnun etmwye gelmedinizzz ne lannnn buuuuuu bumuslarrr caliskannn agzi dili yokkk kizlariiiii vur kirbaci vur kirbaci
Nekdr ince bir hareket. Allah iyilerle karsilastirsin.ve issizlokle sinamasin bizleriBenim de abim il değişikliği yüzünden bir süre işsiz kaldı iş bulana kadar ailem aldığı maaş kadar yardımda bulundu biz destekledik hepte üzgün aradık gelini sen çalışıyorsun yoruluyorsun inşallah bulur diye
hatalı olduğunu düşünmüyor ki canım elinden gelen herşeyi yaptıgını sanıyor maalesef .Aileside bunu ona inandırdı.Hem param gidiyor hem emeğim karşılığı yapmasaydın etmeseydin
Burda sorunlarinizi okudukca.kiz cocugu olan arkadaslar.kizlarinizi ozguvenli haklarini savunan onlara deger vermeyenin yaninda durmamalari gerektigini aşilayin.ve okutun kizlarinizi. Ister isci olsn ister doktor ister polis ister copcu ister terzi ne olursa olsun bir meslegi olsun. Ayaklari ustunde dursun.
Oglu olanlarda bir insana nsl davranilir.bir kadin nasil sevilir nasil saygi duyulur. Evislerinin sdce kadinlarn deil erkeklernde yapabilcgni bir insanla hayat birlestirmenin sorumluluklari paylasmak oldgnu ogretin.merhameti ogretin.
Biz kadinlara cok is dusuyor....
evet canım bütün sülalenin gözde geliniyim hani apartmanın komşularının bir bunlara geçemedim. evet hem benimle konuşmuyor hem paramla içiyor. Ben nerde hata ettim bilmiyorum ki.Aman kırılmasın dedikçe maaş kartımı almadım ilk defa aldım
Arkadaslar siz maaslarinizi kendiniz nie cekmiosnz. Bende calisiyorm.esim maasimin ne zmn yattigiyla bile ilgilenmez. Kredi odedigimiz icin bilir.maas kartimi nie veriyim.emek etmisim calismism karsiligini almsm.hadi anliyorm issiz kalms snde gururu kirilmasin die kartini vermissn.ince bir dusunce bu. Ama karsi trf bunun farknda bile deil.kendi emek etmis gibi rhtca icmeye gitmis. Yani cidden arkdsnda dedigi gibi eslerinizin yaptklrni duydgmda.sizde nsl bir sabir var anlams deilim.bn benimki kaşlarini catti die hakkimi savunuyorm pes etmiyormda. Boyle seylere nsl sessiz kaliosnz.nsl hala ben ck anlayisliyim kiyamadm diebiliosn.bu anlayis bu kiyamamak deildir.bu sen beni kullaniosn.bnde ses cikarmiorm daha fazla kullan beni demektir.arkdslr yapmayin etmeyin.clsmasaniz anlarm.hani psikolojik olarak blki kendnizi kotu hissedersnz.ama calisan kadin cebinde parasi vardir. Biraz dha guvenir kendine
Burda sorunlarinizi okudukca.kiz cocugu olan arkadaslar.kizlarinizi ozguvenli haklarini savunan onlara deger vermeyenin yaninda durmamalari gerektigini aşilayin.ve okutun kizlarinizi. Ister isci olsn ister doktor ister polis ister copcu ister terzi ne olursa olsun bir meslegi olsun. Ayaklari ustunde dursun.
Oglu olanlarda bir insana nsl davranilir.bir kadin nasil sevilir nasil saygi duyulur. Evislerinin sdce kadinlarn deil erkeklernde yapabilcgni bir insanla hayat birlestirmenin sorumluluklari paylasmak oldgnu ogretin.merhameti ogretin.
Biz kadinlara cok is dusuyor....
Canim ben sna yonelik soylemedim.genel olarak kadinlarin davrnaislari açisindan soledm.sen adama buyukluk etmissin ince davranmissin ama anlamamis. Yoksa ben snn ozguvenine fln bsy demedm lutfen yanlis anlama. Sdce genel olarak sorunlari okudukca hep ayni seyler cikio. Ondn dolayi ddm.yksa kisisel fln brsy yktuAilem destekçim özgüvensiz biri değilim evim bile var oturdugum evden hariç üniv mezunuyum. Ama kıyamadım
Bende konuşmuyorum artık bir iki adım attım acaba hakaret mi ettim iş bul demek hakaretse tabi bende mi hata dedim.Ama artık boşanıcam diyorsa ben dünden razıyım aartık
Ailem destekçim özgüvensiz biri değilim evim bile var oturdugum evden hariç üniv mezunuyum. Ama kıyamadım
Ailem destekçim özgüvensiz biri değilim evim bile var oturdugum evden hariç üniv mezunuyum. Ama kıyamadım
insanlar ne kadar basit düşünüyor ve anlayışsız olabiliyorlar. Oğullarına öğüt vereceklerine sana da çalışma diyorlar. Mantık bunun neresinde üzüldüm canım senin adına işsizlik büyük sorun hele ki böyle bir zamanda bir de sorumsuzca davranıyorlar.Çabası şöyle 5 ayda iki üç cv. Zor olan yerlere başvurmamak.Eşimin akıllı aileside bana teşekür edecekleri yerde çalış diyen mi var sana diyorlar.Kış günü doğalgaz elektrik su ne olacak dediğimde kapatırlar giderlerdi ne yani diyorlar bana sinir krizi geçirtiyorlar günlerdir.
Bencede.Sen güçlü bir kadınsınn biz sadece kadın olduğumuz için bile muhteşem varlıklarız lütfen bu ana kuzuları için kendimizi üzmeyelim istemiyorsa keyfi bilir işte kapı işte sapı yani sen güçlü ol o seni güçlü görünce emin ol daha pişman olacak erkekler her ne kadar güçlü kendinden emin kadın sevmiyoruz deselerde böylelerine tapıyorlarr
Hala erkek buyuten annelerin bazilari o modda malesef. Kadina bir kere kendi olma sansi verilmemis. Hep baskalrnn esinin lafiyla hareket etms.oglunuda yetistirirken o zihniyette yetistirio. Al iste bir erkek daha ileride bir kadini uzmek icin temelleri atilmis oluyor.Kesinlikle cnm ama bizler bunun farkındayız geçmişte yaşamış insanlar hala oğlum oğlum dediği sürece bu düzende değişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?