Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bencede.
Evlilik dogru kisiyle ck guzel bisey. Ama yanlis kisiye catinca en zor sey.
Allah kimseyi utandirmasin. Gonlune gore es nasip etsin.

Amin cnm gerçekten çok korkuyorummm bak konuştuğum kişinin beni sevdiğine inanıyorum geçen aramız bozuldu hiç alttan almadım ben nerdeyse ağlayacaktı ama hala güvenipte evlenirim diyemiyorumm sadece sevgiyle olmuyor bazenn

Kesinlikle cnm Rabbim ilerde bizleri daha iyi evlat yetiştiren insanlar etsin bu düzen değişssin artık

Ailem destekçim özgüvensiz biri değilim evim bile var oturdugum evden hariç üniv mezunuyum. Ama kıyamadım
Yazdgm mesaja bunu yazdigin icin olayi kisisellestirdiginin farkina vardimda. Ben genel olarak knsmstm. Sanirim biraz alinganlign uzerinde. Bizde ileride anne olucaz. Bir cocuk yetistirmek ileride binlerce insanin hayatini degistirmeye sebep olabilir.
Kendini anlatmak istedgne gore mesajim yerine ulasmamis demektir.
Umarim hayatinda mutlu olursun. Elimizden geleni yapariz ustume dusen bsy olursa.

3 4 senedir birlikteydk.bnde korkuyodum evlenirken. Acaba nasil olur acaba bisey olur mu. Inan okdr kasildimki evlenirken. Sonra bana hareketlerni dusundum. Bu zamana kdr hic siddete meylini gordm mu. Kufrunu duydum mu.aldatmasi oldu mu. Gozu disarida mi. Calismayi sevio mu. Esimde muhendis ama hayat bu ya olurda bi gun evini gecindirmesi icin her isi yapar mi. Ailesi iyi mi merhametli mi.sordumda sordm kendime. En son soru ben bu adami omur boyu sever miyim.
Allaha sukur 2.5sene oldu evleneli. Allah. Dahada utandirmaz insallah.
Gonlune gore bir evlilik olsun canim.

Aminn cnm aminnn hayırlısını versin Allah işte böyle bazen saçma konuşması olmasa fena değil gibi ama sonra o da farkına varıp özür diliyor ha ondan sonra kolay kolay tekrarladığını görmedim ben iyi ölçüp biçmek lazım

Günaydın kızlar nasılsınız benim kilo almama sebep stres olduğuna karar verdim cuma günü 81 bugün 82.300 stresten uzak durmam lazım kızlar bende bugünden itibaren herşeye eyvallah deyip üzülmemeye calisicam

Anlayışsız erkekle bir ömür geçirmek gerçekten çok zor olsa gerek. Ben olsam bu durumda kesinlikle katlanamam. Biz kadınlar bu iyi niyetimiz yüzünden kullanılıyoruz bence. Ne kadar fedakarlık yaparsanız yapın karşıdaki kişide belli bir olgunluk ve kişilik hatta en önemlisi vicdan yoksa o erkekten hayır gelmez. Ve şunu da hep söylerim eğer adamın huyu buysa değişir diye bekliyorsanız hayatta değişmez. Sadece iyi bir kaç ay geçirir size unutturur. Allahım tüm kadınları iyi niyetli değerini bilen kişiler ile karşılaştırsın.

Uzulme canim benim.biz burdayiz yalniz deilsin. Ailende yaninda. Insanlarda hakli oldgnn farknda.vicdaninda rht anladgm kdryla.ozaman gerisi bos:)

Kesinlikle doğru bir kız çocuğu başkası için yetiştirilmemeli. Kendinin değerli bir kişiliği olduğunu bilmeli ve hiçbirşey karşısında eğilip bükülmemeli dik duruş özgüvenli bir kişilik şahsım adıma bir kız çocuğu annesi olarak..

Mesela erkekler aldattiginda kadin katlaniyor devam ediyor.erkektir yapar dior. Kadin aldattiginda o olay kapanmio.belkide kadinin canina mal oluyor. Bu cok agir bir ornek oldu ama. Erkeklerin yptigi seyler normallestiriliyor. Bu namussuzluk bile olsa normallestirilio. Kadinada sineye cekmek kalio.oyuzden diyorm kiz cocuklarinizi iyi yetistirin die.
Ah ahh..
Kadinlar uzulmesin ya cidden uzulmesin.

Evet canim kesinlikle. Ben kucukken cok icine kapanik bir insanmsm. Hakkini savunmazdn diodu annem. Dusunmus demiski ileride bu kiz buyuyecek evlenecek esine karsida susacak sinecek hep.ise girecek hakkini savunamicak. Psikologa gtrms beni daha 6 7 yasindayken.ben ondan snra degismisim
Simdi ister isyeri olsun ister aile olsn isterse en basitinden bir dolmusta olsun. Hakkimi savunurum.kimseye saygisizlik etmeden hakkimi savunurum.baskasinida savunurum.esim kizar bu huyuma.ama ben ezilen bir insana dayanamam.
Gecende durakta 2 lise ogrencisi 1 erkek1kiz otobus bekliolar.yanyanalar sevgililer belliki. Onlerndende bi adam gecio.bunlara bakti sinirlendi. Soylendi adam. Bende dedimki beyefendi siz cocuklardan ne istiosnz insanlarn brbrni sevmesi sizi nie rhtsiz edio nie sevgiden asktan korkuosunuz dovse daha ki hosunuza giderdi kufur etse daha mi hosunuza giderdi cocuklar yanyana duruolar toplulukta yapilmamasi gereken bsy yapmiolae size ne oluyo ne var ddm.adam kacarak uzaklasti:)

Aynen streste çok kilo aldırıyorr

Uzulme canim benim.biz burdayiz yalniz deilsin. Ailende yaninda. Insanlarda hakli oldgnn farknda.vicdaninda rht anladgm kdryla.ozaman gerisi bos:)
Aynen canım vicdanım rahat çok şükür elimden gelenin fazlasını bile yaptım bu bi kaç gündür iyi eşim bakalım bizimkiler gelene kadar gözlemliçem ona göre karar vericem şuanda düşündüğüm şey kilo vermek dün eliptik bisiklete bindik ufaklık la bütün gün gezdik dolaştık spor yaptık alışveriş yaptık moral olarak da iyi geldi bana hatta size resim yolluyayim spora başlamadan önceki resmimiz ufaklikla

Aminn cnm aminnn

yOK CANIM KİŞİSELLEŞTİRMEDİM güzel yazmışsın. Hani ben bu kadar her imkanım varken bu haldeyim demek istedim. okumakla da bitmiyor ne ev hanımları var günden geliyor yemeği bile dışardan sipariş ettiriyor.Ben çok taviz verdim sanırım.Dengeyi kuramadım yogunum yazamıyorum.En büyük suçlu benim aslında

Tamam canim.kisisel bsy dememstm ztn.alindn zannettm bende. Tamam ozaman.
Islerini hallet sen. Burda bir suru insan sana destek olmaya hazir canim.yalniz degilsin

Ağzına sağlık çok güzel demişsin canım. Belli ki bu da o adama ders olacak.

Bencede.
Evlilik dogru kisiyle ck guzel bisey. Ama yanlis kisiye catinca en zor sey.
Allah kimseyi utandirmasin. Gonlune gore es nasip etsin.
Aynen evlilik doğru kişiyle çok güzel ve iyiki evlenmişim diyebiliyorsun. İnsanın eşinin her konuda paylaşımcı olması çok önemli. Benim eşim kendi ark.vs bir yere gittiğinde benim çok sevdiğim bişiy yesin yada çok sevdiğim bir yere gitsin. Ayy nasıl üzülür. Mutlaka benimle de aynı yere gider aynı şeyi yer. Ayy canım kocam ya. Ev işlerinde misafirde sürekli yardım eder sağolsun.. Bazen kızım gece uyutmaz beni alır kızımı başka odaya oynamaya götürür. Ben uyuyayım diye. yani demem o ki evlilik çok kutsal ve doğru kişi ile mükemmel. Herkes doğru kişi ile karşılaşır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…