Teşekkür ederim tatlişimAy ay ay ne guzel. Valla bravo sana. :)
Mesela erkekler aldattiginda kadin katlaniyor devam ediyor.erkektir yapar dior. Kadin aldattiginda o olay kapanmio.belkide kadinin canina mal oluyor. Bu cok agir bir ornek oldu ama. Erkeklerin yptigi seyler normallestiriliyor. Bu namussuzluk bile olsa normallestirilio. Kadinada sineye cekmek kalio.oyuzden diyorm kiz cocuklarinizi iyi yetistirin die.
Ah ahh..
Kadinlar uzulmesin ya cidden uzulmesin.
Evet canim kesinlikle. Ben kucukken cok icine kapanik bir insanmsm. Hakkini savunmazdn diodu annem. Dusunmus demiski ileride bu kiz buyuyecek evlenecek esine karsida susacak sinecek hep.ise girecek hakkini savunamicak. Psikologa gtrms beni daha 6 7 yasindayken.ben ondan snra degismisim
Simdi ister isyeri olsun ister aile olsn isterse en basitinden bir dolmusta olsun. Hakkimi savunurum.kimseye saygisizlik etmeden hakkimi savunurum.baskasinida savunurum.esim kizar bu huyuma.ama ben ezilen bir insana dayanamam.
Gecende durakta 2 lise ogrencisi 1 erkek1kiz otobus bekliolar.yanyanalar sevgililer belliki. Onlerndende bi adam gecio.bunlara bakti sinirlendi. Soylendi adam. Bende dedimki beyefendi siz cocuklardan ne istiosnz insanlarn brbrni sevmesi sizi nie rhtsiz edio nie sevgiden asktan korkuosunuz dovse daha ki hosunuza giderdi kufur etse daha mi hosunuza giderdi cocuklar yanyana duruolar toplulukta yapilmamasi gereken bsy yapmiolae size ne oluyo ne var ddm.adam kacarak uzaklasti:)
Biri bana bunları geçen yıl deseydi bunları yaşayacağima ihtimal vermezdim. Gece uykuda suyumu içirir,ayakkabılarımı giydirir. Ben ne dersem o olurdu.Aileside öyleydi hepsi gelinim der dururlardı.Anladım ki bir fırtınada herkes kendininki haklı görüyor. Hiç haketmediğim şeyleri yaşadığım günlerden geçiyorum..Hapiniz sağolun kızlar.Kimseyede anlatılmıyor bukadarı
Canım ya belli ki eşinde psikolojik savaş veriyor. Ailesi de onu etkiliyor olabilir. Değişmiş olmasının sebepleri vardır mutlaka çünkü eskiden böyle değil diyorsun. Bir süreçten geçiyorsunuz anladığım kadarı ile ve işsizlikte tuzu biberi oluyor. Psikolojik olarak yorgun ve aşamadığı bir şeyler olabilir. İç dünyasında sana yansıtmadığı birşeyler var Sende canım ne sık boğaz et ne de tamamen kendi haline bırak. O orta noktada kal ki yeniden aile olabilesin. Çok üzüldüm canım. Her zaman bize yazabilirsin. İnanır mısınız buradaki herkesin derdine üzülüyorum. Mutluluğu ile seviniyorum. Yüz yüze hiçbirinizi görmesem bile kalp bağım ile sizin hislerinize ortak oluyorum. Biz kadınlar en büyük destekçin ve yardımcınız canım benim.Biri bana bunları geçen yıl deseydi bunları yaşayacağima ihtimal vermezdim. Gece uykuda suyumu içirir,ayakkabılarımı giydirir. Ben ne dersem o olurdu.Aileside öyleydi hepsi gelinim der dururlardı.Anladım ki bir fırtınada herkes kendininki haklı görüyor. Hiç haketmediğim şeyleri yaşadığım günlerden geçiyorum..Hapiniz sağolun kızlar.Kimseyede anlatılmıyor bukadarı
Canım ya belli ki eşinde psikolojik savaş veriyor. Ailesi de onu etkiliyor olabilir. Değişmiş olmasının sebepleri vardır mutlaka çünkü eskiden böyle değil diyorsun. Bir süreçten geçiyorsunuz anladığım kadarı ile ve işsizlikte tuzu biberi oluyor. Psikolojik olarak yorgun ve aşamadığı bir şeyler olabilir. İç dünyasında sana yansıtmadığı birşeyler var Sende canım ne sık boğaz et ne de tamamen kendi haline bırak. O orta noktada kal ki yeniden aile olabilesin. Çok üzüldüm canım. Her zaman bize yazabilirsin. İnanır mısınız buradaki herkesin derdine üzülüyorum. Mutluluğu ile seviniyorum. Yüz yüze hiçbirinizi görmesem bile kalp bağım ile sizin hislerinize ortak oluyorum. Biz kadınlar en büyük destekçin ve yardımcınız canım benim.
snnki iyiyken kotuye gitmis demekki. Ay kiyamam ya. Off.. Keske degisse biseyler. Acaba depresyona mi girdi. Issizlikten snra boyle olduysa belkide depresyon flndr. Bu yazin ck icime dokundu he. Umarim firtina diner canim..
Aynen canım vicdanım rahat çok şükür elimden gelenin fazlasını bile yaptım bu bi kaç gündür iyi eşim bakalım bizimkiler gelene kadar gözlemliçem ona göre karar vericem şuanda düşündüğüm şey kilo vermek dün eliptik bisiklete bindik ufaklık la bütün gün gezdik dolaştık spor yaptık alışveriş yaptık moral olarak da iyi geldi bana hatta size resim yolluyayim spora başlamadan önceki resmimiz ufaklikla
Amin cnm gerçekten çok korkuyorummm bak konuştuğum kişinin beni sevdiğine inanıyorum geçen aramız bozuldu hiç alttan almadım ben nerdeyse ağlayacaktı ama hala güvenipte evlenirim diyemiyorumm sadece sevgiyle olmuyor bazenn
Canim uzme kendini senden 1 tane var. Hakkinda hayirlisi olsun. Bu arada eşine çoook kizdim.Ben birşey yemiyorum yesemde fazla geliyor gibi oluyor bazen çıkartıyorum stre mideme mi vuruyor yoksaiştahım mı kapalı bilemiyorum
Akşam spora başlamadan önceki halimiz :)
yOK CANIM KİŞİSELLEŞTİRMEDİM güzel yazmışsın. Hani ben bu kadar her imkanım varken bu haldeyim demek istedim. okumakla da bitmiyor ne ev hanımları var günden geliyor yemeği bile dışardan sipariş ettiriyor.Ben çok taviz verdim sanırım.Dengeyi kuramadım yogunum yazamıyorum.En büyük suçlu benim aslında
Tamam canim.kisisel bsy dememstm ztn.alindn zannettm bende. Tamam ozaman.
Islerini hallet sen. Burda bir suru insan sana destek olmaya hazir canim.yalniz degilsin
Aynen evlilik doğru kişiyle çok güzel ve iyiki evlenmişim diyebiliyorsun. İnsanın eşinin her konuda paylaşımcı olması çok önemli. Benim eşim kendi ark.vs bir yere gittiğinde benim çok sevdiğim bişiy yesin yada çok sevdiğim bir yere gitsin. Ayy nasıl üzülür. Mutlaka benimle de aynı yere gider aynı şeyi yer. Ayy canım kocam ya. Ev işlerinde misafirde sürekli yardım eder sağolsun.. Bazen kızım gece uyutmaz beni alır kızımı başka odaya oynamaya götürür. Ben uyuyayım diye. yani demem o ki evlilik çok kutsal ve doğru kişi ile mükemmel. Herkes doğru kişi ile karşılaşır inşallah.
Biri bana bunları geçen yıl deseydi bunları yaşayacağima ihtimal vermezdim. Gece uykuda suyumu içirir,ayakkabılarımı giydirir. Ben ne dersem o olurdu.Aileside öyleydi hepsi gelinim der dururlardı.Anladım ki bir fırtınada herkes kendininki haklı görüyor. Hiç haketmediğim şeyleri yaşadığım günlerden geçiyorum..Hapiniz sağolun kızlar.Kimseyede anlatılmıyor bukadarı
Çocuk konusunda destekledim her zaman ama eşim bunu aşamadı tam oldu derken kaybettik onu yıkan bu oldu.Ama sadece o yaşamıyor ki ikimizde yaşıyoruz aynı şeyleri.Doktor olmayacak demiyor biraz zamana ihtiyaç var sağlıklı beslenmeye sigara alkolden uzak durmaya..O yüzden ben hep verici oldum zaten üzüntüsü var diye.Ama öte yandan da idda desem idda değil at yarışı desem at yarışı değil abuk subuk bir bağımlılığı oldu ve bu uğurda ayda en az 300 500 para harcıyor.Hadi işsizsin kötü alışkanlıklarını bırak ..Ben baştan hobi diye ses etmedim ama bağımlılığı düşündü zaten haram helale takık bir insanım.Gittiği yol da yol değil sonra bu yolda ipsiz sapsız adamlarla arkadaş oldu ondan sonra hafif şiddet ve küfür başladı..Ama her sorunda psikolojimi bozmak değil mücadele etmemiz gerekiyor.Eşim nerden tutsam elimde kalıyor ben ona 15 yılımı yakın verdim. 10 yıla yakın bir evlilik. Ah leyla ah diyorum
Canım Allah şaşırtmasın. Dikkatte etsen olan oluyor. Ben derdim ki ben iyisem herkes iyidir.Ama öyle değilmiş. Nakörlük olabiliyormuş. Hakkında hayırlısı olsun..
Ay cnm benim gerçekten yaşadığın şeyler hiç kolay şeyler değil işsizlik psikolojisi ile başka şeylere yönelmiş sanırım inş bir an önce hatalarının farkına varır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?