Önceden de vardı ama bağımlısı değildi sonra gittikçe bağımlısı oldu. Baktım önceden 50 tl gitse şimdi 200 300 tl ye vuruyor ayda .Hem işsizsin hemde boş işlere ne para yatırıyorsun. Artık psikolojiside umrumda değil. Ailesi ile oturup beni gömmeyi bilmişler.Çokta maaş değilki asgari ücretiyiz şuan onun zamanımı
Eliptik alıp almama konusunda kararsızım. İncelmesi gereken bacak ve popom var. evde yürüyüş bandım var ama onda sıkılıyorum. açık hava daha güzel oluyor. Kullanan ve önerisi olan var mı arkadaşlar.
markası ne canımBenim var düzenli binince faydası bayağı var kollu olandan alırsan kollatda inceliyor benimkinde kaç km yaptığın kaç kalori yaktığın süresi nabzını falan ölçüyor çok güzel
Gecmiş olsun kaptanim. Ama bizi çok ihmal etme olmaz mi?Selam kızlarrrrr
Bugun yine doktordaydım ilaçlar değişti inşallah iyi gelicek bunlar
Daha ağır bi antibiyotik ama napayım iyi olayımda yapacak bişey yok
Cnm benim inan öksürmekten artık ciğerlerim söküldü nefes almayı uyumayı özledimGecmiş olsun kaptanim. Ama bizi çok ihmal etme olmaz mi?
Harika menü cnmMerhaba kızlar ben de yazayım menümü
Sabah 9.00
Tereyağda 2 yumurtalı peynirli omlet
Akşam 17.00
1 parça tavuk
1 tabak ıspanak
Yatmadan önce de pul biberli yoğurt yiyebilirim.
Su 2lt henüz
Süper cnmselamm kizlar gecmisi okudum biraz B bayandipali hakkinda hayirlisi olsun canim.
Bugunku menum
Kahvalti yulaf lapasi
ara sade kahve 1 kare bitter
Ogle kahvalti tarziydi
1 kivi 1 kk peynir
2 ceviz
1 ince dilim salam
4 cherry domates
1 biber
1 haslanmis yumurta
2 yk yogurt keten tohum pulbiber ve maydonozlu
Ara 2 kuru erik
Aksam 4 yk ciger
1 sb tuzsuz ayran
boolca yesillik
birazdan kayisi cayi icerim hazimsizlik cekiyorumda :)
su simdilik 2 lt disardaydik fazla icemedim 3 lt olur ama :)
Spor 80 dkOnDeryaa
Kacamaksiz bir gunumu daha gururla bitiriyorum :)
HarikaMenumm sabah yumurta 1 dlm ekmek peynir salata
Ogle bakla sarimsakli yogurtlu
Salata 1 dlm ekmek biraz peynir
Aksam salata yogurt
Kizlar spora gittim 1 saatt feci ter attim guzel ilgilendiler insqllahhh etkisini gorurum
Canım bi su bardağın yarısı kadar bal koy yarım limonu sık karıştir öksürük şurubu niyetine sürekli yut. Bir de vicks al mutlaka boğazına sür sar birşeyle toparlarsn hemen inşCnm benim inan öksürmekten artık ciğerlerim söküldü nefes almayı uyumayı özledim
İnşallah toparlarsam tabiki sizleyim
Hem diğer kaptanlarımız burdaOnDeryaa ve @Zerosima oyüzden gözüm arkada değil
Gecmis olsun kaptanim. Bir turlu iyilesemedin ya.viruslerin direnc kazanms baya baya.ilaclar fayda etmediCnm benim inan öksürmekten artık ciğerlerim söküldü nefes almayı uyumayı özledim
İnşallah toparlarsam tabiki sizleyim
Hem diğer kaptanlarımız burdaOnDeryaa ve @Zerosima oyüzden gözüm arkada değil
Oy kuzum kiyamam. Dinlen canim guzelceİlk defa menü yazmama izni istiyorum canlar bugün çok çok yorgunum üzgünüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?