Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabahta dediğim gibi maddi hiç bir destekte bulunma evin giderlerini de karşılama bence bakalım ne olacak

Eliptik alıp almama konusunda kararsızım. İncelmesi gereken bacak ve popom var. evde yürüyüş bandım var ama onda sıkılıyorum. açık hava daha güzel oluyor. Kullanan ve önerisi olan var mı arkadaşlar.

Benim var düzenli binince faydası bayağı var kollu olandan alırsan kollatda inceliyor benimkinde kaç km yaptığın kaç kalori yaktığın süresi nabzını falan ölçüyor çok güzel

Menumm sabah yumurta 1 dlm ekmek peynir salata
Ogle bakla sarimsakli yogurtlu
Salata 1 dlm ekmek biraz peynir
Aksam salata yogurt
Kizlar spora gittim 1 saatt feci ter attim guzel ilgilendiler insqllahhh etkisini gorurum

selamm kizlar gecmisi okudum biraz B bayandipali hakkinda hayirlisi olsun canim.

Bugunku menum

Kahvalti yulaf lapasi

ara sade kahve 1 kare bitter

Ogle kahvalti tarziydi
1 kivi 1 kk peynir
2 ceviz
1 ince dilim salam
4 cherry domates
1 biber
1 haslanmis yumurta
2 yk yogurt keten tohum pulbiber ve maydonozlu

Ara 2 kuru erik

Aksam 4 yk ciger
1 sb tuzsuz ayran
boolca yesillik

birazdan kayisi cayi icerim hazimsizlik cekiyorumda :)

su simdilik 2 lt disardaydik fazla icemedim 3 lt olur ama :)
Spor 80 dk OnDeryaa

Kacamaksiz bir gunumu daha gururla bitiriyorum :)

Gecmiş olsun kaptanim. Ama bizi çok ihmal etme olmaz mi?
Cnm benim inan öksürmekten artık ciğerlerim söküldü nefes almayı uyumayı özledim
İnşallah toparlarsam tabiki sizleyim
Hem diğer kaptanlarımız burda OnDeryaa ve @Zerosima oyüzden gözüm arkada değil

Süper cnm

Canım bi su bardağın yarısı kadar bal koy yarım limonu sık karıştir öksürük şurubu niyetine sürekli yut. Bir de vicks al mutlaka boğazına sür sar birşeyle toparlarsn hemen inş

Merhaba hanımlar. Amma yazmışsınız ha
B bayandipali canım çok üzüldüm. Çok zor. İflah olmaz gibi geliyo annesinin ağzına bakıyo. Bide asgeri ücretle çalışıyorsun. Yazık gerçekten. Bu adama çocuk yapmak için daha fazla düşünmelisin. hakkında hayırlısı olsun cylnslymn canım çok güzel görünüyorsunuz maşallah. sahgull Allah şifa versin canım

27.Gün
Sabah:
08:30 1haşlanmış yumurta
10:35 1kupa sütlü Türk kahvesi
10:44 1haşlanmış yumurta
13:40 1 portakal-3 kuru kan üzümü
Öğle:
14:20 1çatal balık
8adet suda şişirilmiş kuru erik - 2 bardak suyu
Ara:1'er çatal( tattım hepsinden) peynir köz.biber patlıcan. Kahvaltılık sos. balık
16:55 form çay
Akşam:
19:00 donmuş 1 portakal.

Su: 5 litre
Spor: 90 dk

Bugün ağzım hiç boş durmadı habire su içtim hiç de acıkmadım. Ara da kaçamak gibi oldu o 5 çatal atıştırma. O yüzden akşam ki yumurtamı yemedim sadece pırtakal yedim. Yarından ümitliyim. Daha iyi geçiricim inş.

Gecmis olsun kaptanim. Bir turlu iyilesemedin ya.viruslerin direnc kazanms baya baya.ilaclar fayda etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…