Gunaydin kizlar dun uyuya kalmisim. Dunku menum
Sahur yok
Iftar
Kiymali kabak kavurmasi zeytinyagli
Salata
Yogurt
Su 1bucuk litre
Spor 40 dk yuruyus @Kkli_kadin
Evet yazanlara haksızlık oluyor kaçamak yaptıysak da yazacağız buranın amacı bu kaçamak yapıyorsak da uyarmak (uyarılmak) en doğal hakkımızAynen cnm menü yazanlara haksızlık yapılıyor kimse de girmiyor doğru dürüst şimdi herkesi etiketleyeceğim zaten menü yazmayanlara da bugünden itibaren ceza var
Evet yazanlara haksızlık oluyor kaçamak yaptıysak da yazacağız buranın amacı bu kaçamak yapıyorsak da uyarmak (uyarılmak) en doğal hakkımız
sakız ile ilgili bilgisi olan var mı akşam ağzıma bir first attım acayip şekerli geldi diyeti etkiliyor mu acaba merak ettim.
sakız ile ilgili bilgisi olan var mı akşam ağzıma bir first attım acayip şekerli geldi diyeti etkiliyor mu acaba merak ettim.
First banada sekerli geliyor.hic zevk almiyorm oyzdn. Hatta diyeti etkiler mi blmiyorm ama ki etkiler sanirim.cnku seker var yani. Ama disler icin iyi olmadigini dusunuyorm yasakız ile ilgili bilgisi olan var mı akşam ağzıma bir first attım acayip şekerli geldi diyeti etkiliyor mu acaba merak ettim.
Bugün gruba katılmaya hak kazanmış olsam da dünden başladım programıma.
Dün:
Kahvaltı
Kayısı çayı, 1 haşlanmış yumurta, söğüş salata, az beyaz peynir, 1 dilim tam buğdaylı ekmek.
Öğle Yemeği
Yulaf ezmesi
Akşam Yemeği
1 kase domates çorbası, salata
Ara öğünlerde canım çektiği için birer olips yedim. Başka da bir şey yemeye gerek duymadım. (2 ara öğün yapıyorum)
300 kere ip atladım (bir anda, kaç dakikaya denk geldi bilmiyorum)
1 litre su içtim.
Yaaaa guzelimm daha'16 yasindasinnn sennn hopla zipla gez toz 6dan sonra birsey yeme abur cubur yerine meyve yeeeee tikir tikirrr kilolarinnn gider zatennnnZerosima , merhabaa :) evet okudum. 16 yaşımdayım, uzun süredir kendimi bildim bileli kilo problemi yaşıyorum/yaşadım. Yeri geldi obez fotoğraflarım bile duruyor :) Şuan 162 boyunda, 69 kiloyum. Normalde 63-65 civarında olurdum, aldım ve geri vermek istiyorum. Hedef kilom 49 ile 54 arası, kendime güveniyorum :)
Merhaba oncelille hosgeldin.sanirim burdaki herkes senin ablan:)Zerosima , merhabaa :) evet okudum. 16 yaşımdayım, uzun süredir kendimi bildim bileli kilo problemi yaşıyorum/yaşadım. Yeri geldi obez fotoğraflarım bile duruyor :) Şuan 162 boyunda, 69 kiloyum. Normalde 63-65 civarında olurdum, aldım ve geri vermek istiyorum. Hedef kilom 49 ile 54 arası, kendime güveniyorum :)
Hadi bakalim super:) afyondaydn dimi sen.ogrenciyken arkdsmn yanina gelmstm afyona. Afium falan vardi. :)Gunaydinnnn guzeller sabah dayanamadim tartildim +1.3un 600 grami gitmiss spor ise yariyor insallahhh
Sabah yumurta peynir 2 dlm ekmek bol yesillikle guzelll bir kahvalti yaptimmm
Zerosima , merhabaa :) evet okudum. 16 yaşımdayım, uzun süredir kendimi bildim bileli kilo problemi yaşıyorum/yaşadım. Yeri geldi obez fotoğraflarım bile duruyor :) Şuan 162 boyunda, 69 kiloyum. Normalde 63-65 civarında olurdum, aldım ve geri vermek istiyorum. Hedef kilom 49 ile 54 arası, kendime güveniyorum :)
Gunaydinnnn guzeller sabah dayanamadim tartildim +1.3un 600 grami gitmiss spor ise yariyor insallahhh
Sabah yumurta peynir 2 dlm ekmek bol yesillikle guzelll bir kahvalti yaptimmm
Metobolizmanın en hızlı olduğun dönemdesin canım benim hoşgeldin aramıza. gayet sağlıklı beslenerek bu kiloları verirsin canım merak etme. Sağlıklı bir şekilde çünkü tam gelişme çağındasın tatlımZerosima , merhabaa :) evet okudum. 16 yaşımdayım, uzun süredir kendimi bildim bileli kilo problemi yaşıyorum/yaşadım. Yeri geldi obez fotoğraflarım bile duruyor :) Şuan 162 boyunda, 69 kiloyum. Normalde 63-65 civarında olurdum, aldım ve geri vermek istiyorum. Hedef kilom 49 ile 54 arası, kendime güveniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?