Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen cnm menü yazanlara haksızlık yapılıyor kimse de girmiyor doğru dürüst şimdi herkesi etiketleyeceğim zaten menü yazmayanlara da bugünden itibaren ceza var
Evet yazanlara haksızlık oluyor kaçamak yaptıysak da yazacağız buranın amacı bu kaçamak yapıyorsak da uyarmak (uyarılmak) en doğal hakkımız

sakız ile ilgili bilgisi olan var mı akşam ağzıma bir first attım acayip şekerli geldi diyeti etkiliyor mu acaba merak ettim.
sakız ile ilgili bilgisi olan var mı akşam ağzıma bir first attım acayip şekerli geldi diyeti etkiliyor mu acaba merak ettim.

Ben falım çiğniyorum çok acıktırdığını söylüyorlar ama ben susuyorum susayıp su içmek için çiğnerim :)

First banada sekerli geliyor.hic zevk almiyorm oyzdn. Hatta diyeti etkiler mi blmiyorm ama ki etkiler sanirim.cnku seker var yani. Ama disler icin iyi olmadigini dusunuyorm ya

Çizelgemi çıkardım :) atarım buraya resim bir ara :)

Kahverengi211 canım sen ne yaptın nerelerdesin sorunlarını halletmişsindir umarım,

N Nurumcan94 , @Furha63 sizlerin menüsü eksik

cylnslymn canım bu sıralar sıkıntın var biliyorum ama diyete devam ediyorsun demi senin de menülerini göremedim

Bu arada unutmadan bende menümü yazayım da :) menü takip eden kişi yazmamış demesinler

Saat 12,30
Yarım tost
1 bardak şekersiz çay
(hatta bunu yiyene kadar Saat 14,30ları buldu biraz yoğunduk)

Saat 15,00
1 kupa sade nescafe

Saat 21,00
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Yarım domates
Biber,salatalık
2 bardak şekersiz çay

Küçük bir parça fıstık ezmesi

1 saat yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
5 dk twister

1,5 litre su

Bugün gruba katılmaya hak kazanmış olsam da dünden başladım programıma.

Dün:
Kahvaltı
Kayısı çayı, 1 haşlanmış yumurta, söğüş salata, az beyaz peynir, 1 dilim tam buğdaylı ekmek.

Öğle Yemeği
Yulaf ezmesi

Akşam Yemeği
1 kase domates çorbası, salata

Ara öğünlerde canım çektiği için birer olips yedim. Başka da bir şey yemeye gerek duymadım. (2 ara öğün yapıyorum)

300 kere ip atladım (bir anda, kaç dakikaya denk geldi bilmiyorum)
1 litre su içtim.

Hoşgeldin cnm aramıza biraz kendinden bahseder misin ilk sayfadaki kurallarımızı okudun mu menün güzel bence :)

Zerosima , merhabaa :) evet okudum. 16 yaşımdayım, uzun süredir kendimi bildim bileli kilo problemi yaşıyorum/yaşadım. Yeri geldi obez fotoğraflarım bile duruyor :) Şuan 162 boyunda, 69 kiloyum. Normalde 63-65 civarında olurdum, aldım ve geri vermek istiyorum. Hedef kilom 49 ile 54 arası, kendime güveniyorum :)

Yaaaa guzelimm daha'16 yasindasinnn sennn hopla zipla gez toz 6dan sonra birsey yeme abur cubur yerine meyve yeeeee tikir tikirrr kilolarinnn gider zatennnn

Merhaba oncelille hosgeldin.sanirim burdaki herkes senin ablan:)
16yasinda oldgn icin tam buyume donemindesin.ve cokta kilon yokmus acikcasi. Boyle bir donemde buyumen icin guzel beslenmen lazim.et tavuk balik süt yogurt bunlardan kisma olur mu.kilo elbet veriliyor ama boy uzamiyor. Oyuzden bunlara dikkat et:)

Gunaydinnnn guzeller sabah dayanamadim tartildim +1.3un 600 grami gitmiss spor ise yariyor insallahhh
Sabah yumurta peynir 2 dlm ekmek bol yesillikle guzelll bir kahvalti yaptimmm
Hadi bakalim super:) afyondaydn dimi sen.ogrenciyken arkdsmn yanina gelmstm afyona. Afium falan vardi. :)

Yaşın küçükmüş metabolizman gayet hızlıdır yediklerine dikkat etsen spor yapsan çok çabuk verirsin cnm o zaman hoşgeldin aramıza yaş sınırlaması yok diye biliyorum heralde bir sıkıntı olmaz :)

Gunaydinnnn guzeller sabah dayanamadim tartildim +1.3un 600 grami gitmiss spor ise yariyor insallahhh
Sabah yumurta peynir 2 dlm ekmek bol yesillikle guzelll bir kahvalti yaptimmm

Oh çok şükür cnm darısı bize cuma günü bol eksilerle kalkarız inş

Metobolizmanın en hızlı olduğun dönemdesin canım benim hoşgeldin aramıza. gayet sağlıklı beslenerek bu kiloları verirsin canım merak etme. Sağlıklı bir şekilde çünkü tam gelişme çağındasın tatlım

Kızlar ben artık sadece spora daha ağırlık vermek istiyorum inşallah başarırırm erkek arkadaşım amcasının kızının düğününe götürmek istiyor beni en azından fit olayım sonuçta tüm akrabaları orda olacak gidersem :) nolursunuz beni her gün fiştekleyin çok bir zaman yok 3 hafta falan o zamana kadar ne kadar incelsem kar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…