- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Valla ben smdi anne modunda knscam ama. Suan diyet modunda olacagina. 2test fazla cozsun iyi bir universiteye iyi bir bolume gitsin.universitede ztn zayiflio insan.Yaşın küçükmüş metabolizman gayet hızlıdır yediklerine dikkat etsen spor yapsan çok çabuk verirsin cnm o zaman hoşgeldin aramıza yaş sınırlaması yok diye biliyorum heralde bir sıkıntı olmaz :)
Bu hafta bnde spora devam. Valla azimle inancla ilerliyoruz:))) ook dugune gidiosnz he. Ozaman cok tikkat tikkat:))Kızlar ben artık sadece spora daha ağırlık vermek istiyorum inşallah başarırırm erkek arkadaşım amcasının kızının düğününe götürmek istiyor beni en azından fit olayım sonuçta tüm akrabaları orda olacak gidersem :) nolursunuz beni her gün fiştekleyin çok bir zaman yok 3 hafta falan o zamana kadar ne kadar incelsem kar :)
Ben dun yatay bisiklette basenlerimi cok sıktım.bide snn hareketler.bugun yururken aci var aci:)100 ip atladım
1 mil leslie
Basen hareketleri
50 ip daha
Toplam 30 dakika @Kkli_kadin
chemistry_eng bende başladım bugün spora
Valla ben smdi anne modunda knscam ama. Suan diyet modunda olacagina. 2test fazla cozsun iyi bir universiteye iyi bir bolume gitsin.universitede ztn zayiflio insan.
Iyi bir okul iyi bir meslek her zaman avantajdir. Piyasa rekabetci.yuksek lisans yetmio dil yetmio.ustune doktora fln sarti isteyen yerler var. Benim kizim olsa ben izin vermezdm diyet fln
Bu hafta bnde spora devam. Valla azimle inancla ilerliyoruz:))) ook dugune gidiosnz he. Ozaman cok tikkat tikkat:))
100 ip atladım
1 mil leslie
Basen hareketleri
50 ip daha
Toplam 30 dakika @Kkli_kadin
chemistry_eng bende başladım bugün spora
Ben dun yatay bisiklette basenlerimi cok sıktım.bide snn hareketler.bugun yururken aci var aci:)
Yarın sabah ölçün kendinizi fıstıklar haftaya salı en az 2 cm incelme göreceğizSüper cnm bende dün gece başladım bugünde kalkar kalkmaz yaptım :)
Yarın sabah ölçün kendinizi fıstıklar haftaya salı en az 2 cm incelme göreceğiz
Hosgeldin canimF fahriyeaba ,Zerosima chemistry_eng , 20_KELEBEK güzel yorumlarınız için büyüklerim olarak hepinize teşekkür ediyorum :) biliyorum yaşım daha genç, ve hızlıca verebileceğim bir kilom var ama bunu daha çok sağlıklı olmak için yapıyorum benim niyetim tam olarak diyet değil :) sporla destekliyorum. Genç yaştan alışkanlık edinmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeyi Aburcuburlar cidden sağlıksız ve vücut için gerekli olmadıklarını düşünüyorum :)
Aile bir yere kadar canım öncelik kendi ailen kapını örttüğünde evde mutluysan her yerde mutlu olursun bizde aile huzursuzluklarından kaçıp Alanya ya geldik 3 ayda gidip bir hafta kalır döneriz mutluluk nerdeyse oraya gitmeli benceArkadaşlar fikirleriniz benim için önemli akşam eşimin ailesi ile oturduk konuştuk ve eşim fırçayı yedi. Kötü olan alışkanlığı için kızdılar vazgeçirmeye çalıştılar.Ben bugüne kadar gizlemiştim haberleri yoktu.Kim kısa yoldan zengin olmuş diye.Merkezde evimiz var ailemin bana aldığı, orda iş çok 40 45 dk ailelerimize, bende akşam taşınma fikrini ileri sürdüm. Burdaki arkadaşlardan kopmasını istiyorum.Eşim bir yere başvurmuş ama sezonluk iş ben istemiyorum.Kışa doğru yine çıkartıcaklar kışın zaten iş yok. Eşim yanaşmıyor ama taşınmaya ikna etmek için uğraşıcam.Bende işimden çok memnun değilim 10 yıla yakın bir emek var ve asgari ücretliyim. Büyükşehir gezmeye gideriz bildiğimiz memleket.Ailemden uzak yapabilir miyim burda her hafta birlikte öteki türlü ayda 15 günde bir olur.Şu aşamada ne yapmalıyım kızlar?
Kucuk sehirlerin de sikintisi bu 40-45 dk mesafe gibi goruluyor :)Arkadaşlar fikirleriniz benim için önemli akşam eşimin ailesi ile oturduk konuştuk ve eşim fırçayı yedi. Kötü olan alışkanlığı için kızdılar vazgeçirmeye çalıştılar.Ben bugüne kadar gizlemiştim haberleri yoktu.Kim kısa yoldan zengin olmuş diye.Merkezde evimiz var ailemin bana aldığı, orda iş çok 40 45 dk ailelerimize, bende akşam taşınma fikrini ileri sürdüm. Burdaki arkadaşlardan kopmasını istiyorum.Eşim bir yere başvurmuş ama sezonluk iş ben istemiyorum.Kışa doğru yine çıkartıcaklar kışın zaten iş yok. Eşim yanaşmıyor ama taşınmaya ikna etmek için uğraşıcam.Bende işimden çok memnun değilim 10 yıla yakın bir emek var ve asgari ücretliyim. Büyükşehir gezmeye gideriz bildiğimiz memleket.Ailemden uzak yapabilir miyim burda her hafta birlikte öteki türlü ayda 15 günde bir olur.Şu aşamada ne yapmalıyım kızlar?
Kucuk sehirlerin de sikintisi bu 40-45 dk mesafe gibi goruluyor :)
Benim esim her gun isine 1 saat 15 dk civari gidiyor ve geliyor. 40-45dk icin tasinmaya da gerek yok. Tasinilacaksa da yine sık sık ziyarete gelinebilir. Bu aliskanlik edinildikten sonra gozunuzde buyumez
Madem esin bu sorunlara kadar cokiyi bi esti. Evliliginiz kurtarilmayi hakediyor.
Umarim esin elini tasin altina sokar.
Aile bir yere kadar canım öncelik kendi ailen kapını örttüğünde evde mutluysan her yerde mutlu olursun bizde aile huzursuzluklarından kaçıp Alanya ya geldik 3 ayda gidip bir hafta kalır döneriz mutluluk nerdeyse oraya gitmeli bence
Biz esimle cok tartisirdik, hic buyuk problem olmadi ama uyumsuzduk yani. Zamanla alistik.galiba bosanma lafi eksik olmazdi agzimdan ilk yillarda.evet canım bizim evliliğimizde bugüne kadar hiç sıkıntı yok parmakla gösterilirdik. Ne işsizlik ne kötü alışkanlık ne boşanma lafı geçerdi.
Bende nasıl bu hale geldik anlamadım.Ailesi bile akşam eşime dedi sen nasıl bu işlere girdin sana ne oldu biz senden çok umutluyduk.Eşinin değerini bil karını üzme neler neler dediler..Beni suçlayan aile gitti biranda
Evet canım biz kısa mesafeye alışkınız 45 dk sorun bizim için
Aileside git iş olan yere dediler ama eşim sıcak bakmıyor ama sezonluk iş istemiyorum
hoşgeldın canımBugün gruba katılmaya hak kazanmış olsam da dünden başladım programıma.
Dün:
Kahvaltı
Kayısı çayı, 1 haşlanmış yumurta, söğüş salata, az beyaz peynir, 1 dilim tam buğdaylı ekmek.
Öğle Yemeği
Yulaf ezmesi
Akşam Yemeği
1 kase domates çorbası, salata
Ara öğünlerde canım çektiği için birer olips yedim. Başka da bir şey yemeye gerek duymadım. (2 ara öğün yapıyorum)
300 kere ip atladım (bir anda, kaç dakikaya denk geldi bilmiyorum)
1 litre su içtim.
F fahriyeaba ,Zerosima chemistry_eng , 20_KELEBEK güzel yorumlarınız için büyüklerim olarak hepinize teşekkür ediyorum :) biliyorum yaşım daha genç, ve hızlıca verebileceğim bir kilom var ama bunu daha çok sağlıklı olmak için yapıyorum benim niyetim tam olarak diyet değil :) sporla destekliyorum. Genç yaştan alışkanlık edinmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeyi Aburcuburlar cidden sağlıksız ve vücut için gerekli olmadıklarını düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?