Sadece çok yalnız kaldık ama sizin öyle olmaz sıkıldıkça gidersiniz bizim eşimin ailesi problemliydi hala öyle o yüzden geldik bence fırsat bu fırsat uzaklaştır onu ortamından evine dönsünPeki pişman oldunuz mu daha mı iyi oldu
Bizim ailelerle bu sorunda yoktu bu yıla kadar
Ben diyorum aylardır burdan iş çıkmaması gitmemiz için vesile
Biz esimle cok tartisirdik, hic buyuk problem olmadi ama uyumsuzduk yani. Zamanla alistik.galiba bosanma lafi eksik olmazdi agzimdan ilk yillarda.
O yuzden duzgun giden evliliklere imrenirim. Ve uyum inan cok zor bulunuyor.
İnsallah bu sorunlari cozer eski halinize donersiniz.
SEZON isi gercekten ayni problemleri beraberinde getirebilir ama hic yoktan iyidir. Esinin ozguveni tazelenir. Simdi ozguveni olmadigi icin kompleksli bi adam olmus.
Sadece çok yalnız kaldık ama sizin öyle olmaz sıkıldıkça gidersiniz bizim eşimin ailesi problemliydi hala öyle o yüzden geldik bence fırsat bu fırsat uzaklaştır onu ortamından evine dönsün
Süper o zaman gitmek için hiç bir engel yok eşini ikna etmek kaldı hadi hayırlısıBeni ne kadar ihmal ettiğinin farkında bile değil haftanın en az beş günü dışarda.Pazar günleri bile plan yapar oldu.Sen zaten işsizsin hafta içi gündüz gez dolaş dimi.Yada pazar bana ayır.Benim akrabalarım da var gideceğimiz yerde çocukluk arkadaşlarım yalnız kalma söz konusu değil.
Aynı fikirdeyimBu arada B bayandipali bence kartini verme artik esine.
1 mil leslie ve 5 dakika daha Basen hareketleri toplam 20 dakika
canım öncelikle eşinin ailesinin tutumu değişmiş buna çok mutlu oldum.senin fedakarlığının farkına varmışlar.Arkadaşlar fikirleriniz benim için önemli akşam eşimin ailesi ile oturduk konuştuk ve eşim fırçayı yedi. Kötü olan alışkanlığı için kızdılar vazgeçirmeye çalıştılar.Ben bugüne kadar gizlemiştim haberleri yoktu.Kim kısa yoldan zengin olmuş diye.Merkezde evimiz var ailemin bana aldığı, orda iş çok 40 45 dk ailelerimize, bende akşam taşınma fikrini ileri sürdüm. Burdaki arkadaşlardan kopmasını istiyorum.Eşim bir yere başvurmuş ama sezonluk iş ben istemiyorum.Kışa doğru yine çıkartıcaklar kışın zaten iş yok. Eşim yanaşmıyor ama taşınmaya ikna etmek için uğraşıcam.Bende işimden çok memnun değilim 10 yıla yakın bir emek var ve asgari ücretliyim. Büyükşehir gezmeye gideriz bildiğimiz memleket.Ailemden uzak yapabilir miyim burda her hafta birlikte öteki türlü ayda 15 günde bir olur.Şu aşamada ne yapmalıyım kızlar?
biz bide okdr sene sevgililikten sonra evlendik. ilk yıl tartışma ister istemez oldu. çünkü başka bi hayat başka sorumluluklar. ben çok eşitlikçiyim. eşim annesinin evinde tabak kaldırmamış insan. bana yardımcı olmak için elinden geleni yptı.ama ben yetinmedim ilk sene.böyle sanki bnmle aynı olsun istedim biranda. hep kendimi sorguladım ömür boyu evişi yapamam ömürboyu buzdolabından ne bitmiş die düşünemem die kendime hayatı dar ettm. eşim bi yardımcı tutalım dedi yemeğe dokunmasın ama diğer tüm işleri ypsn ddi. onuda kabullenemedim. sonra baktm gel zaman git zaman alışmışım. yani gözümde büyütmemeyi öğrendim. onun yaptığı her hareketi takdir etmeyi öğrendim. dersaneden gelirdim evi toplamş kahvaltıyı hazırlamş bn gleince karnımı doyuruyum derisme başlıyım die. sonra bardağın odlu trfına bakmaya çlştm. boşver buzdolabında ne bittiğinide aklında tut dedim kendime.Biz esimle cok tartisirdik, hic buyuk problem olmadi ama uyumsuzduk yani. Zamanla alistik.galiba bosanma lafi eksik olmazdi agzimdan ilk yillarda.
O yuzden duzgun giden evliliklere imrenirim. Ve uyum inan cok zor bulunuyor.
İnsallah bu sorunlari cozer eski halinize donersiniz.
SEZON isi gercekten ayni problemleri beraberinde getirebilir ama hic yoktan iyidir. Esinin ozguveni tazelenir. Simdi ozguveni olmadigi icin kompleksli bi adam olmus.
Aynen ben de esitlikciyim. Esimse dogulu ve tamamen ataerkil. Biraz o bana biraz ben ona uyduk epey yoluna girdik. Tabi arada tartismalar olsa da su an en iyi zamanimizdayiz. Ama o kadar dolmusum ki yillardir en ufak bir seyde gemileri yakasim geliyor.biz bide okdr sene sevgililikten sonra evlendik. ilk yıl tartışma ister istemez oldu. çünkü başka bi hayat başka sorumluluklar. ben çok eşitlikçiyim. eşim annesinin evinde tabak kaldırmamış insan. bana yardımcı olmak için elinden geleni yptı.ama ben yetinmedim ilk sene.böyle sanki bnmle aynı olsun istedim biranda. hep kendimi sorguladım ömür boyu evişi yapamam ömürboyu buzdolabından ne bitmiş die düşünemem die kendime hayatı dar ettm. eşim bi yardımcı tutalım dedi yemeğe dokunmasın ama diğer tüm işleri ypsn ddi. onuda kabullenemedim. sonra baktm gel zaman git zaman alışmışım. yani gözümde büyütmemeyi öğrendim. onun yaptığı her hareketi takdir etmeyi öğrendim. dersaneden gelirdim evi toplamş kahvaltıyı hazırlamş bn gleince karnımı doyuruyum derisme başlıyım die. sonra bardağın odlu trfına bakmaya çlştm. boşver buzdolabında ne bittiğinide aklında tut dedim kendime.
Allah cidden başka dertler vermesin. Allah kimseyi utandırmasın. Herkesin evine mutluluk aşk bereket sağlık dolsun. bunu bu hayatta beni en sevmeyen insana da dilerim yani. çnkü evdeki mutsuzluk bambaşka bişey
Hosgeldin canim. Bence çok dogru soyluyorsun keske bende senin gibi dikkat etseydim. Bence kararin cok dogru@fahriyeaba ,Zerosima chemistry_eng , 20_KELEBEK güzel yorumlarınız için büyüklerim olarak hepinize teşekkür ediyorum :) biliyorum yaşım daha genç, ve hızlıca verebileceğim bir kilom var ama bunu daha çok sağlıklı olmak için yapıyorum benim niyetim tam olarak diyet değil :) sporla destekliyorum. Genç yaştan alışkanlık edinmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeyi Aburcuburlar cidden sağlıksız ve vücut için gerekli olmadıklarını düşünüyorum :)
kadınlar susarak gider diye bir şiir var okudun mu onu. biz biriktiriyoruz sürekli.sürekli sabrediyoruz.oyüzden belli bi süre sonra yıpranıyoruz.eskisi gibi tolere edemiyoruz bişeyleri. sonra bu terlik niye burda diye ağlamaya söylenmeye başlıyoruz. ozamanda dırdırcı insan muamelesi görüyoruz. halbuki terlik değil ki sebep..Aynen ben de esitlikciyim. Esimse dogulu ve tamamen ataerkil. Biraz o bana biraz ben ona uyduk epey yoluna girdik. Tabi arada tartismalar olsa da su an en iyi zamanimizdayiz. Ama o kadar dolmusum ki yillardir en ufak bir seyde gemileri yakasim geliyor.
Aynen oyle canim.kadınlar susarak gider diye bir şiir var okudun mu onu. biz biriktiriyoruz sürekli.sürekli sabrediyoruz.oyüzden belli bi süre sonra yıpranıyoruz.eskisi gibi tolere edemiyoruz bişeyleri. sonra bu terlik niye burda diye ağlamaya söylenmeye başlıyoruz. ozamanda dırdırcı insan muamelesi görüyoruz. halbuki terlik değil ki sebep..
Çizelgemi çıkardım :) atarım buraya resim bir ara :)
@Kahverengi211 canım sen ne yaptın nerelerdesin sorunlarını halletmişsindir umarım,
@Nurumcan94 , @Furha63 sizlerin menüsü eksik
cylnslymn canım bu sıralar sıkıntın var biliyorum ama diyete devam ediyorsun demi senin de menülerini göremedim
@Kahverengi211 canım sen ne yaptın nerelerdesin sorunlarını halletmişsindir umarım,
cylnslymn canım bu sıralar sıkıntın var biliyorum ama diyete devam ediyorsun demi senin de menülerini göremedim
Devam ediyorum kuzum şu içmeyi unutuyorum onu unutmamam lazim
canım öncelikle eşinin ailesinin tutumu değişmiş buna çok mutlu oldum.senin fedakarlığının farkına varmışlar.
canım ben her gün istanbulda işe gidişim 45 dk. akşam 45 dk. bana artık okdr normal gelioki. 45dk dediğin mesafe hiç bişey yani. eğer mutlu olcaksanız eğer iş imkanıda çoksa, kirada vermiceksen nie gitmeyesinki. bende ailemi bırakıp istanbula geldim. aramızda 500 600km var. mesleğim gereği yptm bunu mecburdum. seninki 45dkcıkmış canım. Allah başka ayrılıklar vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?