Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ne bu kısırlar yapma bi daha kısır evde vafers =)

ana öğünler tam
aralar olmamş sütlaç ve kısır

spor tamam

su tamam

kaçamak olarak sayıorum sütlaç ve kısırı sütlaç tamam ama kısır olmamş.

maşallahları var hee yarın görürsün vafers sen beni bambaşka bir menüyle gelicem karşına göreceksn

tereyağ poğaça irmik helvası ofsayt çünkü spor yok su az
sadece öğünlerine
kaçamağıda var sayıyorum artık bir boncukla idare edicen hiç spor yapmıosun neden?

yaa ben bir dilim ekmeği kızartıp üzerine çok az iki bıçak tereyağ sürdüm tuzladım yedim çok yemedm ama.
kalorisi yüksekmidir yinede

kızlar bı kacgundur grup cokmu durgun banamı ole gelıyo :44:
bende dahıl sankı saldıkmı sılkelenelım 1.lık yaramadı galıba gruba 4 gundur 4-5 sayfa anca paylasım yapılmıs
hemen hemen hepımızın menusunde yaramazlıklar kol gezıo..
Hatıcenın bademlerı
vafersın kısırı
pınupun, cansunun kacamakları
benımde dengesını kuramadıgım beslenmem susuz ve sporsuzlugum
Napacaguk kızzzzlaarrrr sılkeleyelım bırbırımızı
seebuda yok zaten ara gazları verıodu ne guzel

canım merak etmee seni boncuksuz bırakmam bu harnup ne bilmiyorum ama kaçamak değilse tebrikler

kızlar bugün kaçamak yook herkes eşine sahiip çıksın
cansu tereyağ mı adı üstünde yağğğğğğ

vafers kısır neyse dee o sütlaç olmamış bugün 3ümüz de 250 mekiik 250 yan mekik 50 de şınav çekiyoruz ok

kalsicim bugün toparlanacağım inş

öncelikle geçmiş olsun. bende fenayım, bu hafta spora başlayacaktım ama bu gün gidip haftaya başlayacağımı söyleyeceğim çok tıkalıyım çünkü halsizim.
hemen boncuklayayım seni..
ana öğünler vaar
bir ara eksik ama aralarda tam diyelim
kaçamak yook
su vaar
spor yok yani boncuğuda yok

bende neler yaptım anlatayım;
kahvaltıda 1/4yufka ekmek içine beyaz peynirle,
arada 2kayısı 2kuru üzüm
öğlen patates yemeği az pilav
ara yapacak zaman olmadı(zaten buradaki araya hiiç ihtiyacım olmuyo hiç acıkmıyorum öğlen akşam arası)
akşam süperdi balıık salataa yoğurt bir kaç kaşıkda bulgur pilavı özlemişim bir süredir balık yemiyordum.
sonraki aradada çay ile birlikte bir iki küçük parça ceviz incir falan..
su maalesef içemiyorum ama kendimi zorlayacağım.
dün aybaşı olduğu için bol bol ödeme yaparken gezmek durumunda kaldım akşama ekstra birşey yapacak halim kalmamıştı..
işte dünümde böyle geçti serapince arkadaşım...

ayyy evet evt bencede silkelenmeliyiz kızlar bir an önce bu 1.lik bize hiç ama hiç yakışmadı.

tamam hatice yemicem bir daha tereyağ falan birde bi şey sorucam sizlere.ben kepek ekmeğinden kaşarlı tost yapıyorum hiç yağ koymadn yapınca tost gibi bastrılmıyor ekmek ufalanıor sanki.bende az bi şey sıvı yağ gezdirip yapıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz tostu?

aaa kaşarlı mı bak hiiç olmadı yağ oranı çok yüksek beyaz peynirli yap bence.
ben de kepekli yapıyorum ama çok kızartmıyorum öle çok ufalanıp falan kötü olmuyor acaba beyaz peynirden mi nemlendiriyor mu ki bilemedim..

ben serapince tgull kullanıcı adımı değiştirdim
öğünler aralar güzel
kaçamak yok
suda yok ama
eminim yorulmuşsundur ama ben pek 4-5 saati bulmadığı sürece dışarda yapılan işleri spordan saymıyorum sende ne kadar dışarda kaldın bilemicem o yüzden şimdilik onu boş geçiyorum ama akşam en az 4yada 5 saat yürümeyse belirt onada boncuk veriyim :))

merhaba serap ince yani se-ka;
bencede spordan sayma zaten sadece yorgunluktu. ay kış soğuk hiç ne su içesim geliyoor ne spor yapasım...

cansu ekici beyaz peyniri seviyorum ben kepek ekmeği ya da çavdar ekmeği ile yapıyorum yağsız çok güzel oluyor

seebu çok kızdım sana günlerdir yoksun haber de vermedin bu hiç olmadı

Kızlar bana rapor verin bakayım bu takım niye bu kadar gevşedi

S.A. canım düzenli giremiyorsan seni geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım uygun mudur

ve seebu bu cumaya kadar girmezsen seni de geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım haberin olsun

samanyolu eşin girmiyor diye kaçamak yapmaya kalkışma hergün düzenli rapor istiyorum hem yeni üye davet ettim senin için

karamel ne zaman döneceğini net olarak belirtir misin

pinup kimse su içmez oldu hiç oralı değilsin bu takımda herkes bir görev üstlenecek ki birbirimizi motive edelim sonra niye böyle oluyor deme

cansu vafers mekikler çekiliyor mu

cansu sporlarla sen ilgilenir misin tatlıım

kalsi seni bu hafta üzdüm biliyorum hiç iyi eş olamaadım biliyorum beni affet

tgull sana hoşgeldin yazmıştım görmedin heralde niye bana bişey yazmıyorsun çok darıldım

serap isminin nesi vardı da değiştirdin kafamızı karıştırmak için mi se ka da neyin nesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…