Kujum okudum ama ben o kadar yemiyorken bu kadar zayıflıyorum yesem neler olur ki =)Canim gunu ck guzel gecirmissin.bnm paylastgm fotoya bak istersen. 2gunde 2kilo fln vermisler. Ve ck kisitlayici glmedi bana. Gayet guzel menu
Gecmiş olsuncanim. Hayirdir sen mi hastasinSelam güzel hatunlar hastanenin Wi-Fisine sızdım ve size ulaştım
Geçmiş olsun canım kötü bir şey değil dimi herşey yolundadır inşallahEndokrin doktoruna geldim
Sıra bekliyorum diyecektim ki beni çağırdılar. Tiroidlerle bikaçtane kestik nodül varmış. Yarın 11'de tekrar gelcem. Hastaneden yavaşyavaş çıkıyom size yazmak için
Wvet afyindayimmm dun sporda i kadar zorlaninca aksam kimsumun gerirdigi irmik helvasindan yiyemedimmm valla elimmm gitmediiiHadi bakalim super:) afyondaydn dimi sen.ogrenciyken arkdsmn yanina gelmstm afyona. Afium falan vardi. :)
Menummm sabah 2 dlm 3kmek yumurta peynir yesillikkk
Ogle sarmisakli yogurlu bakla
Ton balikli salata
Aksam 1'kase yogurt ucine 4 cilek
1. Baget
Arada 1 avuc leblebi 3 kuru erik yedim
Spor 1 saatttt fitness aerobikkk perttttimm resmen abdest alirken ayagimi avaboya iki elimle kaldirip koyabiliyorumm
Geçmiş olsun cnm inşallah önemli birşey değildirEndokrin doktoruna geldim
Sıra bekliyorum diyecektim ki beni çağırdılar. Tiroidlerle bikaçtane kestik nodül varmış. Yarın 11'de tekrar gelcem. Hastaneden yavaşyavaş çıkıyom size yazmak için
Olsun cnm genede yaz menünü ki kızalım sana bidaha yemeHayırlı akşamlar
@Zerosima canım dün menümu yazmadım çünkü kaçamak vardı Menum de. Sizi de etkilemek istemedim.
Bu sabah
3 lokma ekmekten mantarlı karışık menemen
Bir küçük kaşe yoğurt
Bir salatalık
Ara bir bardak tarçınlı süt
Komsuda bir Türk kahvesi, biraz çerez
Zoraki bir bardak meyve suyu
Başka bir komşuya uğradım bir fincan sütlü kahve
Akşam patates tavasından bir kaşık patates yemeği. 2 parça tavugundan yedim
Salata
Azmine hayranımm hatunnnSelam güzel hatunlar hastanenin Wi-Fisine sızdım ve size ulaştım
Kolu nasıl oldu cnmOhh kızım uyudu eşim iyi bir baba eğitimin de bende 40 dk egzersizimi yaptım
Çok şükür iyi canım alçıda ama yine de yarın tekrar kontrolu var bakalım yarım alçıda idi tam alçıya gecicezKolu nasıl oldu cnm
Cnm benim okudum yazdıklarını ancak yazamadımFarkına vardılar ama anlattıklarım sayesinde.Onlar beni 5 ay işsizlikte sıkıldım bunaldım sandılar kötü alışkanlıktan haberleri yoktu çünkü. Aslında istediğim herşey var iş, sosyallik ,gitmek için çok sebep var ama eşim ikna olursa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?