Aman iyi olsun cimcime kıyamamÇok şükür iyi canım alçıda ama yine de yarın tekrar kontrolu var bakalım yarım alçıda idi tam alçıya gecicez
Hoşgeldin cnm@Zerosima , merhabaa :) evet okudum. 16 yaşımdayım, uzun süredir kendimi bildim bileli kilo problemi yaşıyorum/yaşadım. Yeri geldi obez fotoğraflarım bile duruyor :) Şuan 162 boyunda, 69 kiloyum. Normalde 63-65 civarında olurdum, aldım ve geri vermek istiyorum. Hedef kilom 49 ile 54 arası, kendime güveniyorum :)
Hadi bakalım kuzum
Canım hoş geldin. Sporlara beni etiketle mutlaka dakika yaz ona göre listeyi ayarlıyorum
Ben aldım yürüdüm bu hafta 57 yi görmezsem cidden gideceğim geçen hafta kendime bir şans vermiştim beceremezsem demek ki olmuyor diyeceğimBide dikkatimi çekti. Şimdi siz diyceniz ki 67.8'den 66.9'a ne var
Ama öyle değil işte pazar sabah kilom 69.5 tu maalesef halâ cuma ki kiloma gelmek için uğraşıyorum. Ondan o rakam yani
Öyle bişey yok cnm mezun olmadan biryere gidemezsinnnnBen aldım yürüdüm bu hafta 57 yi görmezsem cidden gideceğim geçen hafta kendime bir şans vermiştim beceremezsem demek ki olmuyor diyeceğim
Umarım sağlığın yerindedir canım uzak kalmamak için elinden geleni yapıyorsun biliyoruz hepimiz kendini çok yormasaydın belşn kötü kujum zaten
Çok gerildim kaptanım sinirliyim bu ara kızımla çok çatışıyoruz herşeyi bir kenara bırakıp kendime vakit ayırmak istiyorum gün içinde yarım saat ayırabiliyorum onuda sporla geçirmeye çalışıyorum bitsin inşallah =(Öyle bişey yok cnm mezun olmadan biryere gidemezsinnnn
canin seni cok iyi anliyorum cocukla cok zor oluyor. ben gecen gun pes ettim dedim 5.5 yasindaki kizima anlattim konustum uzuldugumu farketti yavrum 2 gun geldi gitti optu :) 3. gun ayni tas ayni hamam :)Çok gerildim kaptanım sinirliyim bu ara kızımla çok çatışıyoruz herşeyi bir kenara bırakıp kendime vakit ayırmak istiyorum gün içinde yarım saat ayırabiliyorum onuda sporla geçirmeye çalışıyorum bitsin inşallah =(
Bu ara bi yetmemezlik var geçer biliyorum ama geçene kadar çok yıpranacağımcanin seni cok iyi anliyorum cocukla cok zor oluyor. ben gecen gun pes ettim dedim 5.5 yasindaki kizima anlattim konustum uzuldugumu farketti yavrum 2 gun geldi gitti optu :) 3. gun ayni tas ayni hamam :)
oglum desen bacagima sariliyo ben is yaparken. surekli emmek istiyo. tehlikeli islere kalkisiyo. 3 e bolunsem bile yetmem cocuklara.
Hepsi yenmeli demişti canımHayırlı geceler
OnDeryaa canım senin göbek eriten kurunu denedim az önce ama baya bi çok çıktı. Benim bunu 3 günde mi yemem gerek. Yoksa her geceye yeni bir kurmu gerek beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Yaptığım kürün hepsini yiyemedim buzdolabina koydum yarın yiyecem. Sorun olmaz insallah
Ya öylemi yiyemiyorum. ne yapim gidip yiyim o zamanHepsi yenmeli demişti canım
=) afiyet olsun iyi geceler yoldaşYa öylemi yiyemiyorum. ne yapim gidip yiyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?