Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldin cnm
Amanınn pek küçükmüşsün
Ohh metabolizma canavar gibidir kolay verirsin ama tabi sağlıklı beslenmende önemli
Bol katılım bekliyorum senden

Canım yoldaşlarım napıyorsunuz. Nasıl gidiyo bakalım. Eşim horlamaya başlayınca ben hemen size geldim gizli gizli.
Sporlarınızı yazdım. Menülerinizi beğendim. Alıntı yapamadım kusura bakmayın. Eşim çok kızıyo bağlanma bana diyo yüzden uyumasını bekledim. İnternetçiler halâ gelmedi sinirim tepeme çıktı iki haftadır bi insan bukadar oyalanır mı yaa gelmeyin diycem sonunda o olcak.
Akşam yemeği yemediğimden midem kazınıyo. Ama yemiyorum tabi ki son iki günüm kaldı Allah'ın izniyle 66.9 da olsa görmek istiyorum. Kızlar spor birliğinize hayran kaldım. Alıntı yapamadım siz birbirinizi biliyonuz bende ne soğuk ne yağmur demedim aldım şemsiyeyi koşturdum sonra yağmur durdu çok şükür. Bide ikindi de 4 kat apartmanın merdivenini önce yıkadım sonra sildim sonra kurutma 12 kat gibi olmuş oldu belim sırtım berbat.
Hastane için soranlar: tiroid kontrolime gittim. Nodüller var büyümüş sanırım. Hemde benüm şu aşırı üşümem yüzünden gittim bakalım yarın ne diyecek. Uzun oldu ama sabah yine bakarım eşim işe gitmeden bakarım spor yazan var mı diye. Benim su 4 lt oldu sanırım
Hepinizi öpüyorum canlarım. Bu günleri telafi edicem merak etmeyin emi

Bide dikkatimi çekti. Şimdi siz diyceniz ki 67.8'den 66.9'a ne var
Ama öyle değil işte pazar sabah kilom 69.5 tu maalesef halâ cuma ki kiloma gelmek için uğraşıyorum. Ondan o rakam yani

Bide dikkatimi çekti. Şimdi siz diyceniz ki 67.8'den 66.9'a ne var
Ama öyle değil işte pazar sabah kilom 69.5 tu maalesef halâ cuma ki kiloma gelmek için uğraşıyorum. Ondan o rakam yani
Ben aldım yürüdüm bu hafta 57 yi görmezsem cidden gideceğim geçen hafta kendime bir şans vermiştim beceremezsem demek ki olmuyor diyeceğim
Umarım sağlığın yerindedir canım uzak kalmamak için elinden geleni yapıyorsun biliyoruz hepimiz kendini çok yormasaydın belşn kötü kujum zaten

Öyle bişey yok cnm mezun olmadan biryere gidemezsinnnn

Öyle bişey yok cnm mezun olmadan biryere gidemezsinnnn
Çok gerildim kaptanım sinirliyim bu ara kızımla çok çatışıyoruz herşeyi bir kenara bırakıp kendime vakit ayırmak istiyorum gün içinde yarım saat ayırabiliyorum onuda sporla geçirmeye çalışıyorum bitsin inşallah =(

canin seni cok iyi anliyorum cocukla cok zor oluyor. ben gecen gun pes ettim dedim 5.5 yasindaki kizima anlattim konustum uzuldugumu farketti yavrum 2 gun geldi gitti optu :) 3. gun ayni tas ayni hamam :)
oglum desen bacagima sariliyo ben is yaparken. surekli emmek istiyo. tehlikeli islere kalkisiyo. 3 e bolunsem bile yetmem cocuklara.

Bu ara bi yetmemezlik var geçer biliyorum ama geçene kadar çok yıpranacağım

Hayırlı geceler
OnDeryaa canım senin göbek eriten kurunu denedim az önce ama baya bi çok çıktı. Benim bunu 3 günde mi yemem gerek. Yoksa her geceye yeni bir kurmu gerek beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Yaptığım kürün hepsini yiyemedim buzdolabina koydum yarın yiyecem. Sorun olmaz insallah

Hepsi yenmeli demişti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…