Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

her gece taze yapılcak

Kizlar gunaydin. Ben sabah basen hareketleirmi yptm. 3gundur lavaboya cikamiyorm. Sabah canim mantarli omlet cekti. 1cay kasigi kdr zeytinyagiyla mantarli omlet yptm. Arkadas beni almaya biraz gec kalnca hemen durumdan faydalandim:)

Kizlar gunaydin. Ben sabah basen hareketleirmi yptm. 3gundur lavaboya cikamiyorm. Sabah canim mantarli omlet cekti. 1cay kasigi kdr zeytinyagiyla mantarli omlet yptm. Arkadas beni almaya biraz gec kalnca hemen durumdan faydalandim:)
ohh afiyet olsun gayet sağlıklı bende bayılırım mantarlı omlete lavabo içinse önerim zıplamak olacak.

bende araştırma aşamasındayım soğuk sıkım olması öneriliyor. Sabahları öneren var birde her öğünden 30 dk önce öneren var
Doz aşiminda ama zararlarini yazmislar. Ben bi sitede 1cay kasigi gunde die.hatta ece hanimda oyle demisti sanirim sayfasnda.sabah uyaninca iciyomus.
Eger ise yarayacaksa hedefe ulasmak adina vucuduma zarar vermeden olacak niye yapmiyim dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…