Sağol cnm sanada iyi geceler=) afiyet olsun iyi geceler yoldaş
her gece taze yapılcakHayırlı geceler
OnDeryaa canım senin göbek eriten kurunu denedim az önce ama baya bi çok çıktı. Benim bunu 3 günde mi yemem gerek. Yoksa her geceye yeni bir kurmu gerek beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Yaptığım kürün hepsini yiyemedim buzdolabina koydum yarın yiyecem. Sorun olmaz insallah
40 dk eliptik orta ayarda degisik hizlarda
10 dk sikilasma egzersizleri
Gunaydin canim.sende istanbulda yasiosn demektir ozaman:))Hafif sıcak hafif soğuk bir sabahtan herkese günaydın....
Yok canım ben Denizli deyim :))Gunaydin canim.sende istanbulda yasiosn demektir ozaman:))
ohh afiyet olsun gayet sağlıklı bende bayılırım mantarlı omlete lavabo içinse önerim zıplamak olacak.Kizlar gunaydin. Ben sabah basen hareketleirmi yptm. 3gundur lavaboya cikamiyorm. Sabah canim mantarli omlet cekti. 1cay kasigi kdr zeytinyagiyla mantarli omlet yptm. Arkadas beni almaya biraz gec kalnca hemen durumdan faydalandim:)
1.5 bardak çıkıyo hepsi yencek
Tamam canım. Bir demet maydanozmuydu yarimmiydiher gece taze yapılcak
Günaydın canmGunaydin takimdaslar
bende araştırma aşamasındayım soğuk sıkım olması öneriliyor. Sabahları öneren var birde her öğünden 30 dk önce öneren varKizlar aspir yagiyla ilgileniyorm.suan onu arastirmakla mesgulum. Kullanan var mi
Doz aşiminda ama zararlarini yazmislar. Ben bi sitede 1cay kasigi gunde die.hatta ece hanimda oyle demisti sanirim sayfasnda.sabah uyaninca iciyomus.bende araştırma aşamasındayım soğuk sıkım olması öneriliyor. Sabahları öneren var birde her öğünden 30 dk önce öneren var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?