Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Doz aşiminda ama zararlarini yazmislar. Ben bi sitede 1cay kasigi gunde die.hatta ece hanimda oyle demisti sanirim sayfasnda.sabah uyaninca iciyomus.
Eger ise yarayacaksa hedefe ulasmak adina vucuduma zarar vermeden olacak niye yapmiyim dimi:)
Evet Ece Hanımda kullanıyor. Haftanın 4 günü çörek otu yağı 3 günü aspir yapı kullanıyor bir çay kaşığı üstüne elma sirkeli su içtiğini söylemişti.

Günaydn kızlar ben de kahvaltımı yeni bitirdimm. Hava güneşli ama soğuk olsun dünden sonra içim açıldı enazndan. Birazdan işe güce sarılırım artık.
OnDeryaa çok geçmiş olsn cnm inş önemli bşy değildr

Selam kızlar hastanedeyim sonuçlar için geldim sabahtan beri rezaletler içinde boğuluyorum
Kanlar temiz çıktı ama usg bişey anlamadım diyo doktor ne demek istemiş. Git bidaha yazdır diyo ultrasona gittiğimde ise o doktorun normalde başka hastanede çalıştığını ayda bi gece sigortaya geldiğini öğreniyorum. Sekreteri bilgisayara baksa da düzeltse sonucumu olmuyo sanki. Ordan ona gönderiyorlar sonuç fos. O doktorun bu hastaneye tekrar gelmesini bekliycekmişim.
chemistry_eng canım araştırman olumlu sonuç verirse bizi de haberdar et
Hepinizi öpüyorum.

Sen doktora gittikçe ben sinirleniyorum bir insana yardım etmek bu kadar mı zor? Kazandıkları parayı kendi adıma helal etmiyorum

Gecmis olsun canim, bir an once isler yoluna girer insallab

Ahh bu hastaneler insanı nasıl yoruyorlar.
birazdan bende kızımı götüreceğim.

Akşam ekmek yetmeyecektim kızıma böldüm yarısını yiyeyim derken tatlı geldi 1 dilim daha yedim sözde yoğurt yiyip zayıflıcam =(

Fena değil cnm oluyor bazen öyle maleseff

Kaçamak olsa da yazıyoruz canım ve spor cezası alıyoruz kaçış yok
Menün güzel

Bugun gunler sonra ilk kez kahvaltiyi beyaz ekmekle yaptim ve doymak bilmiyorum su anda. Surekli agzima bir seyler atma ihtiyacindayim
En son cikolata istegi icin muza kakao kattim ama acim resmen. Evde de salatalik vs kalmadi

Böyle durumlarda ağzına sakız at canımm çiğnee

Spor
Yuruyuş
Spor aletleri
Toplam 80 dk
OnDeryaa

Menüler güzel kızlar azminize hayranımm

Fena değil menüler kızlar

Menüler güzel kızlar

Aman cnm dikkat et kendine o kadar yüklenme belinden rahatsızlığında var
Haha eşin uyanıyormuş sana napıyorsun gizli gizli falan diyormuş
İnş gelirler interneti bağlamaya yangemleri 1,5 ay oyaladılar

Geçmiş olsun cnm inş herşey yoluna girer bir an önce

Kahsen biliyorum cnm sende dün izin verin dedin ama bence sende yaz en azından ne yedin ne ettin görelim :) pazartesi menün :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…