- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
Evet Ece Hanımda kullanıyor. Haftanın 4 günü çörek otu yağı 3 günü aspir yapı kullanıyor bir çay kaşığı üstüne elma sirkeli su içtiğini söylemişti.Doz aşiminda ama zararlarini yazmislar. Ben bi sitede 1cay kasigi gunde die.hatta ece hanimda oyle demisti sanirim sayfasnda.sabah uyaninca iciyomus.
Eger ise yarayacaksa hedefe ulasmak adina vucuduma zarar vermeden olacak niye yapmiyim dimi:)
Sen doktora gittikçe ben sinirleniyorum bir insana yardım etmek bu kadar mı zor? Kazandıkları parayı kendi adıma helal etmiyorumSelam kızlar hastanedeyim sonuçlar için geldim sabahtan beri rezaletler içinde boğuluyorum
Kanlar temiz çıktı ama usg bişey anlamadım diyo doktor ne demek istemiş. Git bidaha yazdır diyo ultrasona gittiğimde ise o doktorun normalde başka hastanede çalıştığını ayda bi gece sigortaya geldiğini öğreniyorum. Sekreteri bilgisayara baksa da düzeltse sonucumu olmuyo sanki. Ordan ona gönderiyorlar sonuç fos. O doktorun bu hastaneye tekrar gelmesini bekliycekmişim.
chemistry_eng canım araştırman olumlu sonuç verirse bizi de haberdar et
Hepinizi öpüyorum.
Gecmis olsun canim, bir an once isler yoluna girer insallabSelam kızlar hastanedeyim sonuçlar için geldim sabahtan beri rezaletler içinde boğuluyorum
Kanlar temiz çıktı ama usg bişey anlamadım diyo doktor ne demek istemiş. Git bidaha yazdır diyo ultrasona gittiğimde ise o doktorun normalde başka hastanede çalıştığını ayda bi gece sigortaya geldiğini öğreniyorum. Sekreteri bilgisayara baksa da düzeltse sonucumu olmuyo sanki. Ordan ona gönderiyorlar sonuç fos. O doktorun bu hastaneye tekrar gelmesini bekliycekmişim.
Hepinizi öpüyorum.
Ahh bu hastaneler insanı nasıl yoruyorlar.Selam kızlar hastanedeyim sonuçlar için geldim sabahtan beri rezaletler içinde boğuluyorum
Hepinizi öpüyorum.
Akşam ekmek yetmeyecektim kızıma böldüm yarısını yiyeyim derken tatlı geldi 1 dilim daha yedim sözde yoğurt yiyip zayıflıcam =(
Hayırlı akşamlar
Zerosima canım dün menümu yazmadım çünkü kaçamak vardı Menum de. Sizi de etkilemek istemedim.
Bu sabah
3 lokma ekmekten mantarlı karışık menemen
Bir küçük kaşe yoğurt
Bir salatalık
Ara bir bardak tarçınlı süt
Komsuda bir Türk kahvesi, biraz çerez
Zoraki bir bardak meyve suyu
Başka bir komşuya uğradım bir fincan sütlü kahve
Akşam patates tavasından bir kaşık patates yemeği. 2 parça tavugundan yedim
Salata
Bugun gunler sonra ilk kez kahvaltiyi beyaz ekmekle yaptim ve doymak bilmiyorum su anda. Surekli agzima bir seyler atma ihtiyacindayim
En son cikolata istegi icin muza kakao kattim ama acim resmen. Evde de salatalik vs kalmadi
İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 9.30
Tereyağda 2 yumurta
1.5 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 bim dondurması dudi
Akşam 19.30
1 kase tavuklu şehriye çorbası
2 kaşık ıspanak
1kase pul biberli yoğurt
Su 2lt henüz
Sabah
2Bardak su
1Bardak cay
1h.yumurta beyazi
5tuzsuz zeytin
Bol marul dereotu
1tatli kirmizi biber
1salatalik
Oglen
Taze fasulye bir tabak
Yogurt
Salata
Ara
Turk kahvesi
2Kuru kayisi
1hurma
Aksam
Cok cok azdi yemegim.
1corba kasigi nohut 1 corba kasigi pilav vardi tabakta
Salata
Su
3Litre
SporOnDeryaa
12dk basen hareketleri
25dk yuruyus
30dk fatburn yatay bisiklet
İyi akşamlar
Sabah 08:00
2 dilim beyaz peynir
1 adet cerry domates
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Türk kahvesi
Şekersiz çay
Öğle 12:30
1 kase pul biberli yoğurt (işyerinde bana uygun yemek yoktu kıymalı patlıcan çok yağlı pilav ve supangle vardı onlari yemedim:))))
1 elma
Ara
Türk kahvesi 14:00
Nescafe 16:00
Akşam 19:30
Bir kepçe domates çorbasi (kremasiz ve kasarsiz çok az tereyağlı)
Marul salata (ton balıklı)
3 lt su
Spor az sonra yapicam yazarım yine
- [ ] 28.Gün
Sabah:
8:30 ılık limonlu su
9:45 büyük fincanda şekersiz Türk kahvesi
10:55 bi avuç kadar peynir
11:20 bitki çayı.
Öğle:
14:15 1kepçe ev yoğurdu. 1haşlanmış yumurta 3 dal yeşil soğan
15:30 1gün kurusu 1kuru erik
17:22 1portakal
Akşam: hastanede olduğumdan yiyemedim. Yatmadan yoğurt kürü yerim
Su: 3 litre
Spor: 130 dk
7:45
1 dilim peynir
9:45
Yarım kaşarlı tost
Sütlü kahve
13:00
Kabak çorbası
14:00
2 kk Hellim izgara
15:30
1 avuc findik
16:00
Yarim muz + kakao
17:00
2 yumurta
1 dilim tb ekmegi
17:30
1 kasik fistik ezmesi
Yarim dilim ekmek
19:00
1 bardak ayran icecegim
Spor simdilik yapmadim. Yapinca yazarim
Su 1.5 lt
İyi aksamlar kızlar
Sahur 3tane zeytin bır parca peynir 1kase yoğurt
Akşam karnıbahar kısır 1kase dünkü kıymalı yemekten yarım tabak
1bardak ayran
1bardakta su
@Kkli_kadin 1saat egzersiz tüm vücut bu arada geçmiş olsun canım
Menummm sabah 2 dlm 3kmek yumurta peynir yesillikkk
Ogle sarmisakli yogurlu bakla
Ton balikli salata
Aksam 1'kase yogurt ucine 4 cilek
1. Baget
Arada 1 avuc leblebi 3 kuru erik yedim
Spor 1 saatttt fitness aerobikkk perttttimm resmen abdest alirken ayagimi avaboya iki elimle kaldirip koyabiliyorumm
iyi aksamlar kizlar ben yorgunumm ben cok yogunum cocuklarin masallahi var evde zor duruyolar havalar isinsa park bahce cikicaz ama havalar buzz gibi :)
bugunku menum
Kahvalti
1 kupa yesil cay
4 cherry domates
3 zeytin
1kivi
2 wasa
1 ck fistik ezmesi
1 ck light peynir
taze nane 2 dal
Ara 2 ceviz
Ogle yulaf lapasi 1 erik ve bir kucuk armutun yarisiyla
ara 1 fincan beyaz leblebi
sade kahve
aksam 5 yk barbunya
1 bardak tuzsuz ayran
yesillik
1 kupa kayisi cayi
1 kupa sekersiz kahve
1 kare bitter
su 3 lt
spor 80 dk
malum gunler yaklasiyor tatli istiyor canim hepp
Canım yoldaşlarım napıyorsunuz. Nasıl gidiyo bakalım. Eşim horlamaya başlayınca ben hemen size geldim gizli gizli.
Sporlarınızı yazdım. Menülerinizi beğendim. Alıntı yapamadım kusura bakmayın. Eşim çok kızıyo bağlanma bana diyo yüzden uyumasını bekledim. İnternetçiler halâ gelmedi sinirim tepeme çıktı iki haftadır bi insan bukadar oyalanır mı yaa gelmeyin diycem sonunda o olcak.
Akşam yemeği yemediğimden midem kazınıyo. Ama yemiyorum tabi ki son iki günüm kaldı Allah'ın izniyle 66.9 da olsa görmek istiyorum. Kızlar spor birliğinize hayran kaldım. Alıntı yapamadım siz birbirinizi biliyonuzbende ne soğuk ne yağmur demedim aldım şemsiyeyi koşturdum sonra yağmur durdu çok şükür. Bide ikindi de 4 kat apartmanın merdivenini önce yıkadım sonra sildim sonra kurutma 12 kat gibi olmuş oldu belim sırtım berbat.
Hastane için soranlar: tiroid kontrolime gittim. Nodüller var büyümüş sanırım. Hemde benüm şu aşırı üşümem yüzünden gittim bakalım yarın ne diyecek. Uzun oldu ama sabah yine bakarım eşim işe gitmeden bakarım spor yazan var mı diye. Benim su 4 lt oldu sanırım
Hepinizi öpüyorum canlarım. Bu günleri telafi edicem merak etmeyin emi
Selam kızlar hastanedeyim sonuçlar için geldim sabahtan beri rezaletler içinde boğuluyorum
Hepinizi öpüyorum.
Kizlar ben dini bi konuya yorum yaptim. Banlanabilirim. Cuma bildirim yapamazsam diye biri beni watsaptan eklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?