Ben de mutluyum artık. Kilo gitmiyo ama inceliyorum :)
Ama bunu kutlamak gerekti. Şimdiden cezama razıyım. Bi un kurabiyesi yedim
Cezamı kes bekliyom
29.Gün
Sabah:
8:15 tarçınlı su
8:45 1yumurtanın beyazından omlet
Öğle:
12:00 2 salatalık
12:35 yarım domates
Ara: 13:40 max dondurma
15:30 un kurabiyesi
Akşam: Yok bitki çayı su ile(kurabiyenin cezası biraz büyükçe bi kurabiye )
Su: 2 lt üstüne eklerim
Spor: 1saat yürüyüş üstüne ekliycem merak etmeyin
Bugünün canım bende kafamı kaldı çarşamba yazacaktım
Ben de mutluyum artık. Kilo gitmiyo ama inceliyorum :)
Belli ki vücudunuz şekle giriyor. Ki en sağlıklısı da bu. Kilo vermek tartıdaki rakamı değiştirir, spor yapmak ise vücudunuzu :)
Belli ki vücudunuz şekle giriyor. Ki en sağlıklısı da bu. Kilo vermek tartıdaki rakamı değiştirir, spor yapmak ise vücudunuzu :)
Bugün 50 dk yuruyus yaptım orta hızda arada attırdım hızımı. Yediklerimin Telafisi olur muAmaninnBence sana spor cezası verelim onlar için :)
Sen affetsen ben affetmem bu olmamalıydıÇok büyük değilse bu seferlik affedelim :)
Bugün 50 dk yuruyus yaptım orta hızda arada attırdım hızımı. Yediklerimin Telafisi olur mu
Aaa hayrolsun kız noolduNoldu durumlar cnm eşin ne diyor gitmeye,
Benimde kafam pek yerinde değil bugün bir oyunun içine düştüm ama Allah hayır etsinn ne tarafa inanacağımı şaşırdım çünkü Rabbim doğruları göstersin inşallah diye dua edip bekliyorum
15 gündür kilom sabit ne yazıkki.Belli ki vücudunuz şekle giriyor. Ki en sağlıklısı da bu. Kilo vermek tartıdaki rakamı değiştirir, spor yapmak ise vücudunuzu :)
Noldu durumlar cnm eşin ne diyor gitmeye,
Benimde kafam pek yerinde değil bugün bir oyunun içine düştüm ama Allah hayır etsinn ne tarafa inanacağımı şaşırdım çünkü Rabbim doğruları göstersin inşallah diye dua edip bekliyorum
Dondurmayı aslında haftada bir yiyebiliriz süt olarak bakıyorum ona ben. 1 saat yürüyüşümü ona sayalım akşama egzersiz ve lesli yapayımBak bak amaninn dondurma da varmışş bence verelim ceza evet kızlar ne versek :)
2 mil leslie cezası verelim bence
Rahatı mı bozulmuş şehzadenin ;(HAYIR OLSUN canım ne oldu ki ...Eşim sezonluk işe girmekten bahsediyor inş olmaz ne diyim. Hem suçlu hem halen bana tripli neden ailesine söyledim iş peşinde olmadığını başka işler peşinde oldugunu diye
cok iyisin canım maşallahEki Görüntüle 1984486 Hemen bakın açık saçık çıkmışım kaldırtcam canlar
Ben hiç yapmadım daha önce leslie netten bakıp mi yapiyonuzGüzel gayet cnm zaten spor yapmışsın ama işte adı ceza olsun 1 mil leslie verelim 15 dk zaten :)
Dondurmada seker yok mu canim.sut olarak bakiosan ozaman sutun icine meyve koy dondurucuya at:)Dondurmayı aslında haftada bir yiyebiliriz süt olarak bakıyorum ona ben. 1 saat yürüyüşümü ona sayalım akşama egzersiz ve lesli yapayımolur mu
Evet.internette var. Cok guzel. Zamaninda baya yaptm:)Ben hiç yapmadım daha önce leslie netten bakıp mi yapiyonuz
Rahatı mı bozulmuş şehzadenin ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?