Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yaa havalardayım resmen hava berbat yağmur fena ama ben aksine çok mutluyum allahım ne güzel bi gün sana çok şükür. Size de dağıtayım biraz enerjimi haydi nereysunuz daa canlanın kızlar.

Hahaha :) Probiyotik dediğin yoğurt mu cnm

hahahahhaaa

Çok iyi cnm

Güzel cnm

Güzel cnm doğal olan şeyler kilo yapmaz afiyet olsunn :)

Pek maharetlisin cnm bende evde herşeyi doğal kendim yapmayı seviyorum bekar olmama rağmen mutfakla aram iyidir yanii :)
Ama tabi bu sıralar yoğunum pek bişeye bakamıyorumm

Şuan yağmura çıkıp deli gibi ıslanıp oynadım var çok pis
Zor tutuyorum. Kapalı olmasam yeminle çıkıp ıslanırdım. Örtü ıslanınca şebek gibi oluyor
Yaa lisede filan yağmur yağarken derse bile girmezdim okulun bahçesinde tek başıma sırılsıklam olana kadar ıslanırdım. Bide müdürün odasının karşısında otururdum camın altına iliğime kadar ıslanmadan beni derse sokamazlardı. O zamandan kalmış sanırım bu üşütüklüğüm
Ay ne fenaymışım ben
Çok özledim çocukluğumu. Yaa çatı olsa da çıksam bari

Canım un öğütmekten bahsettn de aklıma geldi blendırdan geçirsek nasıl olur acaba?

Canım un öğütmekten bahsettn de aklıma geldi blendırdan geçirsek nasıl olur acaba?
Bende düşündüm onu ama bıçaklar onu parçalamaz gibime geldi bide ona Çelik değdikten sonra nerde kaldı onun doğallığı

Moralini bozma canım sabır bu hafta sabit olursun haftaya tıkır tıkır gider. Hiç üzme tatlı canını. Benim yardımcı ablamın bi lafı var o geldi aklıma
Sen kanını kurutma herşey yoluna girer güzelim

Bende düşündüm onu ama bıçaklar onu parçalamaz gibime geldi bide ona Çelik değdikten sonra nerde kaldı onun doğallığı
Mutfak robotu gibi olanlar parçalar kesinlikle. O öğütücülerinde çelik bıçakları vardr mutlaka. Katkı maddesindense çelik değmesi yine iyidir. Dışarı çıkarsam bugday alıp deneyeyim bi.

OnDeryaa enerjine sağlık canım
Bizede bulaşsın inşallah
Kahvaltı 09.30
Tel penir bi parça
1 yumurta ile mantarlı omlet
1 buçuk dilim tam tahıllı ekmek
3 zeytin

Ara 16.00 bir avuç fıstık
2 bisküvi

Akşam 18.30
1 çb kuru fasülye
2 tane salatalık
1 hurma

Spor yarım saat yürüyüş
100 ip atlama
33 dakika
OnDeryaa
Zerosima
Bisküvi yedim diye akşam yemedim kızlar

Yok kimseyle tartismaya girmiyorum biri inadina yazdigim mesaji alintilayip yazinca cevap verdim. :) Neyse bdv den uzak durmak sart oldu artik.

Mutfak robotu gibi olanlar parçalar kesinlikle. O öğütücülerinde çelik bıçakları vardr mutlaka. Katkı maddesindense çelik değmesi yine iyidir. Dışarı çıkarsam bugday alıp deneyeyim bi.
Benim istediğim taş değirmen otomatik düğmeye basıyosun kendi öğütüyor ama fiyat en ucuzu küçüğü 1500 büyüğü 3000 maalesef
Ama buldum ben yapanı ondan alcam

Iyı aksamlar kızlar gecmişi okudum supersınız canlar yeni eve geldım misafırlıkteydım evde baglandıgım icin dısarda gıremedım internete paketım yok
Sabah 06.00da sutlu turk kahvesı

Oglen 14te 1tane yumurta omlet 1parca peynir 10 tane zeytın

Ara late 4tane cılek
Aksam
Yumurtalı karnıbahar 1parca kasar p

1bardak ayran
2lıtre su
Spor OnDeryaa sabah yaptım 1saat toplamda vucut egzersız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…