Reglym canm sarı kart almamak için 59un altnda olmam lazm kesin. Oyüzden böyle yaptm. İnş da olurumalinti yapmayi unuttumBtRt
SüperrrKizlar ben diyete baslayali tam 2 ay oldu ve ben kalçamdan 13 cm incelmisim.
Eski ölcum 124 cmdim
Bugun 111 cm daha çok var ama çook sevindim
Slm kizlar dun tahmin ettigim gibi banlandim
Ama cumaya yetistim. Bdvde gak desem ban guk desem uyari yahu
Aman birakma tatlim ilk gunden fazla yuklenmeseydin keske. Zamanla hic agri fln hissetmeceksinMenum sabah nesfit tarcin sut
Ara birazcik leblebi
Ogle haslanmis tavuk salata
Ara 1 elma 1 portakal
Aksam bamya yemegi 1 dlm ekmek yogurt
Spor yokk namazi zor kiliyorum agridan bugunn ojulda alay konusu oldum spora yazildigin belli yuruyusun degisti dediler topallayarak yuruyorummm
Insallah birakmiycamda fitness bana cok agir geldi 2 gun yapip 1 gun ara vermem daha uygunn oluyor sankiAman birakma tatlim ilk gunden fazla yuklenmeseydin keske. Zamanla hic agri fln hissetmeceksin
Kondisyon arttikca zorlanmazsin.Insallah birakmiycamda fitness bana cok agir geldi 2 gun yapip 1 gun ara vermem daha uygunn oluyor sanki
Smoothie zayiflayinca en tatlisindan en kalorilisinden icicem haha:)kizlar menum
kahvalti
yesil cay
1 kk pynir
2 ceviz
yarim domates
1 ck fistik ezmesi
1 ck tereyaginda yumurta
ara
sade kahve
7 badem
10 kuru uzum
ogle
yulaf lapasi
ara sade kahve
aksam ananas h.cevizi ve muzlu smoothie 250 ml 170 calori
su 3 lt
spor yok
bak oyle dedin daha cok icime dert oldu :) zaten vicdan azabi cekiyorum offf birde canim cok hamburger istiyorr sayin kaptanlarimmmm bana bir careee :) izin verinde bir hamburger yiyim cezasi neyse raziyim :)Smoothie zayiflayinca en tatlisindan en kalorilisinden icicem haha:)
Yok ya saglikli smothie seninki:)bak oyle dedin daha cok icime dert oldu :) zaten vicdan azabi cekiyorum offf birde canim cok hamburger istiyorr sayin kaptanlarimmmm bana bir careee :) izin verinde bir hamburger yiyim cezasi neyse raziyim :)
bak dusundumde tam olarak hamburgerde istemiyor canim hersey istiyo :) 6 gundur sifir kacamakk bayilacam artikkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?