Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar ben diyete baslayali tam 2 ay oldu ve ben kalçamdan 13 cm incelmisim.
Eski ölcum 124 cmdim
Bugun 111 cm daha çok var ama çook sevindim
Süperrr
Tebrikler cnm dahada inceliceksin inşallah
Slm kizlar dun tahmin ettigim gibi banlandim
Ama cumaya yetistim. Bdvde gak desem ban guk desem uyari yahu

Aman cnm dikkat gözünü seveyim uzak durun şu bdv den

Menum sabah nesfit tarcin sut
Ara birazcik leblebi
Ogle haslanmis tavuk salata
Ara 1 elma 1 portakal
Aksam bamya yemegi 1 dlm ekmek yogurt
Spor yokk namazi zor kiliyorum agridan bugunn ojulda alay konusu oldum spora yazildigin belli yuruyusun degisti dediler topallayarak yuruyorummm

Aman birakma tatlim ilk gunden fazla yuklenmeseydin keske. Zamanla hic agri fln hissetmeceksin

Menum
1 kase cornflakes
Haslanmis yumurta
5-6 zeytin

Oglen disardaydim
40 gr fistikli tombi
Soguk mocha

Ara
1 kase yogurt 1 tatli kasigi dut pekmezi

Aksam
6-7 kusbasi et yemegi 2 dilim patates
Cacik

Cay sekersiz

Su 2 lt
Spor:30 dk eliptik

@Kkli_kadin Zerosima

kizlar menum

kahvalti
yesil cay
1 kk pynir
2 ceviz
yarim domates
1 ck fistik ezmesi
1 ck tereyaginda yumurta

ara
sade kahve
7 badem
10 kuru uzum

ogle
yulaf lapasi

ara sade kahve

aksam ananas h.cevizi ve muzlu smoothie 250 ml 170 calori

su 3 lt
spor yok

kizlar ben aksam yemegimi en gec 6 bucukta yiyorum bugun alisveristeydik saatim gecmeden malesef buldugum en saglikli seyi aldim ama cok acimm suannn
oysaki ne guzel kofte hazirlamistim eve gelince salatayla yiyecektim kismet olmadi neyse yarina artik

Sabah
Yulaf lapasi
2cilek
1dilim ananas

Oglen
1kepce mercimek
1karni yarik firin
Bol salata
Ayran

Ara
Turk kahvesi

Aksam
Esimin buyukannesi geldi.o nedenle pek dikkat edemedim.
1tane kabak dolmasi.pirincten ck kabak vardi
4Kofte
Salata

Su
2.6litre
2Bardak cay

Bugun kayinvalidem cok zayifladin farkinda misin kizim ama artik devam etme lutfen dedi. Ustumde yuksek bel dar pantln ustune bluz vardi. Yanlarin falan hep gitmis suratin kuculdu. Ah kuzum kiyamam falan yapti:))))
Tesekkur ederim ama ben cok mutluyum ddm:).
Buyukannesi artik cocuk yapin diye kulagima soyledi. Birde ikimoze dediki siz ikiniz napiosunuz boyle.hahahahahaha:)))

Smoothie zayiflayinca en tatlisindan en kalorilisinden icicem haha:)

Smoothie zayiflayinca en tatlisindan en kalorilisinden icicem haha:)
bak oyle dedin daha cok icime dert oldu :) zaten vicdan azabi cekiyorum offf birde canim cok hamburger istiyorr sayin kaptanlarimmmm bana bir careee :) izin verinde bir hamburger yiyim cezasi neyse raziyim :)

bak dusundumde tam olarak hamburgerde istemiyor canim hersey istiyo :) 6 gundur sifir kacamakk bayilacam artikkk :)

Yok ya saglikli smothie seninki:)
Kuzu bende pizza pizza ddm ama bu meshur markalarnki deil.restrntta yani. Ama inan firsat olup kac hafta oldu yemedm. Gecen hafta hamburger yedm ama gram zevk almadm.sanirim vicdan rht deil ondan boleyiz.bnce yarin yada cumartesi ailece yapin.herkesle yedgn icin daha belki kafanda bitirirsn.hani onlr yerken bende yiyebliom die:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…