biliyorum sonra pisman olucam ama bu nefse hakim olmak ne zormusYok ya saglikli smothie seninki:)
Kuzu bende pizza pizza ddm ama bu meshur markalarnki deil.restrntta yani. Ama inan firsat olup kac hafta oldu yemedm. Gecen hafta hamburger yedm ama gram zevk almadm.sanirim vicdan rht deil ondan boleyiz.bnce yarin yada cumartesi ailece yapin.herkesle yedgn icin daha belki kafanda bitirirsn.hani onlr yerken bende yiyebliom die:)
Yokk kuzu. Bagirsaklarnda yararli bakteriler azaldgnda. Bunlarla normale ceviriosn.bu tabi dogal yogurttada var evet. Bzm akraba bi marka soledi.haftasonu unutmazsam alcm eczanedenHahaha :) Probiyotik dediğin yoğurt mu cnm
Bize de söyle bize deYokk kuzu. Bagirsaklarnda yararli bakteriler azaldgnda. Bunlarla normale ceviriosn.bu tabi dogal yogurttada var evet. Bzm akraba bi marka soledi.haftasonu unutmazsam alcm eczaneden
Facebookta sekersiz lezzetler die sayfa var.yurtdisinda yasio o bayanda. Bence ck guzel ve mantikli tarifler verio.ama biz evde 2kisi olnca yapmiorm bile. Cok guzel pogaca kek fln tarifleri var. Bence bak canim.siteside var onunbiliyorum sonra pisman olucam ama bu nefse hakim olmak ne zormusbilmiyorum belkide yemem yasaklar cok cazip geliyor :) internette fit tarif arastiriyorum surekli neyin yerine ne yiyebilirim diye cok tarif var ama onlarida dikkatli tuketmek lazim. Kahrolsun sismanlik
Ne yediğimden zevk alıyorum ne yemeğinden =( damak tadı nedir onu unuttumbiliyorum sonra pisman olucam ama bu nefse hakim olmak ne zormusbilmiyorum belkide yemem yasaklar cok cazip geliyor :) internette fit tarif arastiriyorum surekli neyin yerine ne yiyebilirim diye cok tarif var ama onlarida dikkatli tuketmek lazim. Kahrolsun sismanlik
Yok reklama girer soleyemem canim ya:) bn sna mesajla atarm.snra beni satisci zannedip atmasnlar siteden.hahahaha:)Bize de söyle bize de
Tamam kujum atmazlar ya bdv ye girme yeter =pYok reklama girer soleyemem canim ya:) bn sna mesajla atarm.snra beni satisci zannedip atmasnlar siteden.hahahaha:)
Facebookta sekersiz lezzetler die sayfa var.yurtdisinda yasio o bayanda. Bence ck guzel ve mantikli tarifler verio.ama biz evde 2kisi olnca yapmiorm bile. Cok guzel pogaca kek fln tarifleri var. Bence bak canim.siteside var onun
Ne yediğimden zevk alıyorum ne yemeğinden =( damak tadı nedir onu unuttum
Benim kibar ve guzel arkadasim.uzulme kuzum. Duraklamadayiz demekkiNe yediğimden zevk alıyorum ne yemeğinden =( damak tadı nedir onu unuttum
Kiz kruvasan yapmayi ogrendin mi fransada. Mmm cok severim.diyet bitsin onuda yicem :)) kiz o ne guzel bsy ya.bakicam canim mutlaka mersii :)
noldu canim kiyamam ya
Kiz kruvasan yapmayi ogrendin mi fransada. Mmm cok severim.diyet bitsin onuda yicem :)) kiz o ne guzel bsy ya.
bakicam canim mutlaka mersii :)
noldu canim kiyamam ya
Yediğimde kızlar o kadar emek geçiyor ben kilo vermek için kasıyorum diye düşünürken hiç zevk almıyorumBenim kibar ve guzel arkadasim.uzulme kuzum. Duraklamadayiz demekki
Yaaa suan ozendim ozeniyorum ozenirim:))))canim adim basi kruvasan var yapmayi hic denemedim hem pastaneleri harika buranin :)
canim biraz rahat olsan hatta ne bileyim birkac gun gelme buralarada kafani dinle diyetine devam et tartidan uzak dur gramlarla ugrasma sana yazikYediğimde kızlar o kadar emek geçiyor ben kilo vermek için kasıyorum diye düşünürken hiç zevk almıyorum
Yemediğimde tüm enerjim çekiliyor sanki onu yemek istiyorum diyorum =(
gel ben seni gezdiririm Pariste :)Yaaa suan ozendim ozeniyorum ozenirim:))))
Evet hollandaninda pastanelerinin meshurlugunu duymstm.
Bakalim iş icin yurtdisina cikabilirim ama suan tarih belli deil. Arrik ozaman ozenle degerlendrrm bunu Allah nasip ederse tabi:)
Yarında olmazsa gideceğim canım bildiğin kuru fasülye bile canım çekiyor tatlı istemiyorum yemek yemek istiyorum bir süre zaten eminim bi kaç haftaya yine dikkat ederimcanim biraz rahat olsan hatta ne bileyim birkac gun gelme buralarada kafani dinle diyetine devam et tartidan uzak dur gramlarla ugrasma sana yazik
aynen canim rahat ol boylesi daha iyi olacaktir eminimYarında olmazsa gideceğim canım bildiğin kuru fasülye bile canım çekiyor tatlı istemiyorum yemek yemek istiyorum bir süre zaten eminim bi kaç haftaya yine dikkat ederim
Ben en çok Venedik i görmek istiyorum Paris aşk derler ama Venedik bana daha sıcak geliyor bebe küçük olmasa bi Venedik e gidelim diyecektim nasipgel ben seni gezdiririm Pariste :)
İnşallah kujum ya yaklaştıkça uzaklaştı sanki bu hafta o kadar saçma kaçamaklar yaptım kiaynen canim rahat ol boylesi daha iyi olacaktir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?