Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

biliyorum sonra pisman olucam ama bu nefse hakim olmak ne zormus bilmiyorum belkide yemem yasaklar cok cazip geliyor :) internette fit tarif arastiriyorum surekli neyin yerine ne yiyebilirim diye cok tarif var ama onlarida dikkatli tuketmek lazim. Kahrolsun sismanlik

Hahaha :) Probiyotik dediğin yoğurt mu cnm
Yokk kuzu. Bagirsaklarnda yararli bakteriler azaldgnda. Bunlarla normale ceviriosn.bu tabi dogal yogurttada var evet. Bzm akraba bi marka soledi.haftasonu unutmazsam alcm eczaneden

Yokk kuzu. Bagirsaklarnda yararli bakteriler azaldgnda. Bunlarla normale ceviriosn.bu tabi dogal yogurttada var evet. Bzm akraba bi marka soledi.haftasonu unutmazsam alcm eczaneden
Bize de söyle bize de

Facebookta sekersiz lezzetler die sayfa var.yurtdisinda yasio o bayanda. Bence ck guzel ve mantikli tarifler verio.ama biz evde 2kisi olnca yapmiorm bile. Cok guzel pogaca kek fln tarifleri var. Bence bak canim.siteside var onun

Ne yediğimden zevk alıyorum ne yemeğinden =( damak tadı nedir onu unuttum

Facebookta sekersiz lezzetler die sayfa var.yurtdisinda yasio o bayanda. Bence ck guzel ve mantikli tarifler verio.ama biz evde 2kisi olnca yapmiorm bile. Cok guzel pogaca kek fln tarifleri var. Bence bak canim.siteside var onun

bakicam canim mutlaka mersii :)
Ne yediğimden zevk alıyorum ne yemeğinden =( damak tadı nedir onu unuttum

noldu canim kiyamam ya

canim adim basi kruvasan var yapmayi hic denemedim hem pastaneleri harika buranin :)
Yaaa suan ozendim ozeniyorum ozenirim:))))
Evet hollandaninda pastanelerinin meshurlugunu duymstm.
Bakalim iş icin yurtdisina cikabilirim ama suan tarih belli deil. Arrik ozaman ozenle degerlendrrm bunu Allah nasip ederse tabi:)

Yediğimde kızlar o kadar emek geçiyor ben kilo vermek için kasıyorum diye düşünürken hiç zevk almıyorum
Yemediğimde tüm enerjim çekiliyor sanki onu yemek istiyorum diyorum =(
canim biraz rahat olsan hatta ne bileyim birkac gun gelme buralarada kafani dinle diyetine devam et tartidan uzak dur gramlarla ugrasma sana yazik

Yaaa suan ozendim ozeniyorum ozenirim:))))
Evet hollandaninda pastanelerinin meshurlugunu duymstm.
Bakalim iş icin yurtdisina cikabilirim ama suan tarih belli deil. Arrik ozaman ozenle degerlendrrm bunu Allah nasip ederse tabi:)
gel ben seni gezdiririm Pariste :)

canim biraz rahat olsan hatta ne bileyim birkac gun gelme buralarada kafani dinle diyetine devam et tartidan uzak dur gramlarla ugrasma sana yazik
Yarında olmazsa gideceğim canım bildiğin kuru fasülye bile canım çekiyor tatlı istemiyorum yemek yemek istiyorum bir süre zaten eminim bi kaç haftaya yine dikkat ederim

Yarında olmazsa gideceğim canım bildiğin kuru fasülye bile canım çekiyor tatlı istemiyorum yemek yemek istiyorum bir süre zaten eminim bi kaç haftaya yine dikkat ederim
aynen canim rahat ol boylesi daha iyi olacaktir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…