Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gel ben seni gezdiririm Pariste :)
Fransada fabrika yk bizm canim. Ya almanya ya italya. Cin de amerikada da var fabrika ama oraya gondermezler. Bakalim hangisine gidicem. Isler oldgnda haber veririm:)

Ben en çok Venedik i görmek istiyorum Paris aşk derler ama Venedik bana daha sıcak geliyor bebe küçük olmasa bi Venedik e gidelim diyecektim nasip
3nuz birlikte gidersiniz kuzum. Bizm arkds 2yasindaki kiziyla dunyayi dolasio. Yetmio Turkiyede de haftasonlari tum illere gidiolar:)

3nuz birlikte gidersiniz kuzum. Bizm arkds 2yasindaki kiziyla dunyayi dolasio. Yetmio Turkiyede de haftasonlari tum illere gidiolar:)
Biz Türkiye'de her yıl başka yöne doğru gidiyoruz kızımla herkes nasıl gidiyorsunuz diyor Ahsen de alıştı her ortama uyum sağlıyor eşim işlerini yoluna koyarsa kışın bir yurtdışı olur inşallah

ay ne guzel bizde Turkiyeye gidince hemen anne evine atiyoruz kendimizi :) en ozledigim yer orasi cunku. Helede benim oglumla gezmeler cok zor :)

Ya o tam sari bicir:)))
Gezin kuzum ne guzel. Bizde yazin Turkiyede degerlendirmek istiyoruz.sonbaharda yurtdisi planimiz var.cocuk olmadan tum maasi bu gidisle gezmeye vercez.:)
Euro cok yuksek olmasa ck pahaliya gelmezde. Belki duser ozamana

ay ne guzel bizde Turkiyeye gidince hemen anne evine atiyoruz kendimizi :) en ozledigim yer orasi cunku. Helede benim oglumla gezmeler cok zor :)
Annem e gidince bende öyle kıpırdamıyorum hadi şunu yapalım beraber kitap okuyalım ben okurum beraber yorumlarız kızımla bağrış çığrış geçiyor hemen zaman

Bende bayramlarda hep oyle ypiyorm.sende ki hasret baskadir tabi.ah kuzum ya kiyamam. Annemde yurtdisinda yasamis.evlenince gelmis Turkiyeye.o cok uzuluyor yurtdisinda yasayanlara hasretlikten dolayi. Benimde yurtdisinda okumami hic istemedi.ah anne ahh:)

Ya o tam sari bicir:)))
Gezin kuzum ne guzel. Bizde yazin Turkiyede degerlendirmek istiyoruz.sonbaharda yurtdisi planimiz var.cocuk olmadan tum maasi bu gidisle gezmeye vercez.:)
Euro cok yuksek olmasa ck pahaliya gelmezde. Belki duser ozamana
Biz ev almayı planlıyorduk hakim olursa her iki yılda bir tayin olacağız ev almayacağız uzun bir süre diyorum paranın dibini görene kadar eve girmem =)

annen cok hakli keske evlenmeden once annen gibi biriyle konussaymisim

Alisirsin canim pes etme. Ilk baslarda olur hamlik. Menude güzel afiyet olsun.

Öglen olmamiş sanki cnm ama aksamla dengelemişsin. Afiyet olsun

Biz ev almayı planlıyorduk hakim olursa her iki yılda bir tayin olacağız ev almayacağız uzun bir süre diyorum paranın dibini görene kadar eve girmem =)
Bosver tadini cikar gencliginin:)insallah hayirlisiyla olur hakim. Allah gonlunuze gore versin kuzum benim
Istanbulda ev almak cok zor. Adam akilli evde oturuyum dersen bide 3+1olsn dersen 450bin 500bin site icinde olanlar bunlar tabi daha yeni gelisen yerler icin fiyatlar. Pesinatin olmaynca zor. Oyzdn istanbuldan ev almayi hic dusunmuyorm:))))

Güzel cnm afiyet olsun. Bu smoothie nasil detok içecegi gibi birseymi. Ben bilmiyorumda. Yoksa benmi bilmiyorum ki.

Iyi canim afiyet olsun:))

Alanyada uygun ya 250 bine çok güzel havuzlu parklı bahçeli ev alınır hayırlısıyla bir belli olsaydı 2 aydır sonuçları bekliyoruz kafam kazan gibi

annen cok hakli keske evlenmeden once annen gibi biriyle konussaymisim
Hahaha:) annem Turkiyeye kosa kosa donmus. Babamda istememis ztn.
80li yillarda donmus annem.tek ozledigim sey meyveli yogurt ve sekerli patlamis misirdi dio:))
Sonradan hepsi turkiyede de olmus ztn.
Sizde sizin icin hayirlisiysa insallah donersiniz kuzum:)

Alanyada uygun ya 250 bine çok güzel havuzlu parklı bahçeli ev alınır hayırlısıyla bir belli olsaydı 2 aydır sonuçları bekliyoruz kafam kazan gibi
Guzel haberlerini bekliyorum kuzuuum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…