- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Fransada fabrika yk bizm canim. Ya almanya ya italya. Cin de amerikada da var fabrika ama oraya gondermezler. Bakalim hangisine gidicem. Isler oldgnda haber veririm:)gel ben seni gezdiririm Pariste :)
3nuz birlikte gidersiniz kuzum. Bizm arkds 2yasindaki kiziyla dunyayi dolasio. Yetmio Turkiyede de haftasonlari tum illere gidiolar:)Ben en çok Venedik i görmek istiyorum Paris aşk derler ama Venedik bana daha sıcak geliyor bebe küçük olmasa bi Venedik e gidelim diyecektim nasip
Almanya guzelde keske Italya olsa ben cok seviyorum ItalyayiFransada fabrika yk bizm canim. Ya almanya ya italya. Cin de amerikada da var fabrika ama oraya gondermezler. Bakalim hangisine gidicem. Isler oldgnda haber veririm:)
Biz Türkiye'de her yıl başka yöne doğru gidiyoruz kızımla herkes nasıl gidiyorsunuz diyor Ahsen de alıştı her ortama uyum sağlıyor eşim işlerini yoluna koyarsa kışın bir yurtdışı olur inşallah3nuz birlikte gidersiniz kuzum. Bizm arkds 2yasindaki kiziyla dunyayi dolasio. Yetmio Turkiyede de haftasonlari tum illere gidiolar:)
ay ne guzel bizde Turkiyeye gidince hemen anne evine atiyoruz kendimizi :) en ozledigim yer orasi cunku. Helede benim oglumla gezmeler cok zor :)Biz Türkiye'de her yıl başka yöne doğru gidiyoruz kızımla herkes nasıl gidiyorsunuz diyor Ahsen de alıştı her ortama uyum sağlıyor eşim işlerini yoluna koyarsa kışın bir yurtdışı olur inşallah
Ya o tam sari bicir:)))Biz Türkiye'de her yıl başka yöne doğru gidiyoruz kızımla herkes nasıl gidiyorsunuz diyor Ahsen de alıştı her ortama uyum sağlıyor eşim işlerini yoluna koyarsa kışın bir yurtdışı olur inşallah
Annem e gidince bende öyle kıpırdamıyorum hadi şunu yapalım beraber kitap okuyalım ben okurum beraber yorumlarız kızımla bağrış çığrış geçiyor hemen zamanay ne guzel bizde Turkiyeye gidince hemen anne evine atiyoruz kendimizi :) en ozledigim yer orasi cunku. Helede benim oglumla gezmeler cok zor :)
Bende bayramlarda hep oyle ypiyorm.sende ki hasret baskadir tabi.ah kuzum ya kiyamam. Annemde yurtdisinda yasamis.evlenince gelmis Turkiyeye.o cok uzuluyor yurtdisinda yasayanlara hasretlikten dolayi. Benimde yurtdisinda okumami hic istemedi.ah anne ahh:)ay ne guzel bizde Turkiyeye gidince hemen anne evine atiyoruz kendimizi :) en ozledigim yer orasi cunku. Helede benim oglumla gezmeler cok zor :)
Biz ev almayı planlıyorduk hakim olursa her iki yılda bir tayin olacağız ev almayacağız uzun bir süre diyorum paranın dibini görene kadar eve girmem =)Ya o tam sari bicir:)))
Gezin kuzum ne guzel. Bizde yazin Turkiyede degerlendirmek istiyoruz.sonbaharda yurtdisi planimiz var.cocuk olmadan tum maasi bu gidisle gezmeye vercez.:)
Euro cok yuksek olmasa ck pahaliya gelmezde. Belki duser ozamana
Insallah kaptanim:))Süperrr
Tebrikler cnm dahada inceliceksin inşallah
Aman cnm dikkat gözünü seveyim uzak durun şu bdv den
annen cok hakli keske evlenmeden once annen gibi biriyle konussaymisimBende bayramlarda hep oyle ypiyorm.sende ki hasret baskadir tabi.ah kuzum ya kiyamam. Annemde yurtdisinda yasamis.evlenince gelmis Turkiyeye.o cok uzuluyor yurtdisinda yasayanlara hasretlikten dolayi. Benimde yurtdisinda okumami hic istemedi.ah anne ahh:)
Alisirsin canim pes etme. Ilk baslarda olur hamlik. Menude güzel afiyet olsun.Menum sabah nesfit tarcin sut
Ara birazcik leblebi
Ogle haslanmis tavuk salata
Ara 1 elma 1 portakal
Aksam bamya yemegi 1 dlm ekmek yogurt
Spor yokk namazi zor kiliyorum agridan bugunn ojulda alay konusu oldum spora yazildigin belli yuruyusun degisti dediler topallayarak yuruyorummm
Öglen olmamiş sanki cnm ama aksamla dengelemişsin. Afiyet olsunMenum
1 kase cornflakes
Haslanmis yumurta
5-6 zeytin
Oglen disardaydim
40 gr fistikli tombi
Soguk mocha
Ara
1 kase yogurt 1 tatli kasigi dut pekmezi
Aksam
6-7 kusbasi et yemegi 2 dilim patates
Cacik
Cay sekersiz
Su 2 lt
Spor:30 dk eliptik
@Kkli_kadin @Zerosima
Bosver tadini cikar gencliginin:)insallah hayirlisiyla olur hakim. Allah gonlunuze gore versin kuzum benimBiz ev almayı planlıyorduk hakim olursa her iki yılda bir tayin olacağız ev almayacağız uzun bir süre diyorum paranın dibini görene kadar eve girmem =)
Güzel cnm afiyet olsun. Bu smoothie nasil detok içecegi gibi birseymi. Ben bilmiyorumda. Yoksa benmi bilmiyorum ki.kizlar menum
kahvalti
yesil cay
1 kk pynir
2 ceviz
yarim domates
1 ck fistik ezmesi
1 ck tereyaginda yumurta
ara
sade kahve
7 badem
10 kuru uzum
ogle
yulaf lapasi
ara sade kahve
aksam ananas h.cevizi ve muzlu smoothie 250 ml 170 calori
su 3 lt
spor yok
Iyi canim afiyet olsun:))Sabah
Yulaf lapasi
2cilek
1dilim ananas
Oglen
1kepce mercimek
1karni yarik firin
Bol salata
Ayran
Ara
Turk kahvesi
Aksam
Esimin buyukannesi geldi.o nedenle pek dikkat edemedim.
1tane kabak dolmasi.pirincten ck kabak vardi
4Kofte
Salata
Su
2.6litre
2Bardak cay
Alanyada uygun ya 250 bine çok güzel havuzlu parklı bahçeli ev alınır hayırlısıyla bir belli olsaydı 2 aydır sonuçları bekliyoruz kafam kazan gibiBosver tadini cikar gencliginin:)insallah hayirlisiyla olur hakim. Allah gonlunuze gore versin kuzum benim
Istanbulda ev almak cok zor. Adam akilli evde oturuyum dersen bide 3+1olsn dersen 450bin 500bin site icinde olanlar bunlar tabi daha yeni gelisen yerler icin fiyatlar. Pesinatin olmaynca zor. Oyzdn istanbuldan ev almayi hic dusunmuyorm:))))
Hahaha:) annem Turkiyeye kosa kosa donmus. Babamda istememis ztn.annen cok hakli keske evlenmeden once annen gibi biriyle konussaymisim
Guzel haberlerini bekliyorum kuzuuum:)Alanyada uygun ya 250 bine çok güzel havuzlu parklı bahçeli ev alınır hayırlısıyla bir belli olsaydı 2 aydır sonuçları bekliyoruz kafam kazan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?