Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

insallah tek duam bu :)

Benim menu kizlar
Sabah
2 yumurta omlet
Biraz peynir
6 tane zeytin
Domates salatalik

Ara1 bardak ayran
1 tane elma

Aksam
1 tabak patlican yemegi
Salata yogurt

Ara
1 sade türk kahvesi

Benim menu kizlar
Sabah
2 yumurta omlet
Biraz peynir
6 tane zeytin
Domates salatalik

Ara1 bardak ayran
1 tane elma

Aksam
1 tabak patlican yemegi
Salata yogurt

Ara
1 sade türk kahvesi
Afiyet olsun canım güzel menü her zaman ki gibi

Hayırlı geceler
Bugün yoğun geçti anca yazabiliyorum
Sabah Yarım çay bardağı kadar ceviz badem fındık kaju karışımı
Bir bardak süt
Bir lokma poğaça

Ara bir dolma, bir lokma ekmek

Akşam bir lahmacun
3 bardak ayran maydanoz
Komsuda bir sütlü kahve

20 dk yuruyus. Kkli_kadin

Bugün hiç iyi olmadı Yediklerim fazla oldu.
Karnım baya sis. Komşum dedi kız bu karnın niye böyle olmuş. Yediklerim den herhalde dedim. Neyse ya kısmet.

Benim de kocaman göbeğim ama wcye gidemiyorum =(

Wc icin zeytinyagli pirasa yemegi diolar. Bnde pirasa yiyince cidden wcye gidiyorm.dene istersen kuzu
Pırasa yemem ki ben adaçayı içtim form çay bana fayda etmiyor adaçayı da etmedi sabah artıyla uyanmak korkum

Kahsen canım sen annenlere mi gidecektin.
Tevafuk a bak bende haftaya çarşamba gidicem insallah.
Hehe beraber gidip geliyoruz benim tam tarih belli değil canım eşimin işinden haber bekliyoruz ama her ihtimale karşı ramazan öncesi ziyaret edeceğiz

Hehe beraber gidip geliyoruz benim tam tarih belli değil canım eşimin işinden haber bekliyoruz ama her ihtimale karşı ramazan öncesi ziyaret edeceğiz
Hayırlısı canım. Benim eşimde kursa gidecek ve oğlanın 23 nisan kutlamasından
Sonra bi tatil yapalım dedik kazasız belasız inşallah.

Hayırlısı canım. Benim eşimde kursa gidecek ve oğlanın 23 nisan kutlamasından
Sonra bi tatil yapalım dedik kazasız belasız inşallah.
İyi olur tabi tatil bizim hakkımız =) iyi uykular canım

Gunaydin
67.8di
Bu cuma 68.5
Lavaboyada gittim yani sabah. Ama olmadi olmuyorda.
sahgull rica etsem 1hafta izne cikabilir miyim.gerildim cnku. Kendi basima kaliyim bi. Belki degisir biseyler.stres yaptm sanirim.snde bu evrelerden gecmissindir.anlayisla karsilayacagini dusunuyorm :/

Merhaba,

Ben bugun 68.2 kiloyum.

Pazartesi aranıza eski hiziyla katilacagim. Uzunca paylasirim. Gunlerdir uyumadan agzima gece yarilari ailem tarafindan ballar yemekler tikilarak gecti 10 gunum. Kusura bakmayin gerçekten. Kilo almamayi basarabildim sadece. İki gun daha toparlanip burada olacagim. @sahgull kusura bakma gercekten

Tamda bunu dusunuyodymmm uzunca bir asure tartilmak istemiyorummm benbyaa sitres yapiyorum ne kadar verdim oldumu almadimiii her hafta 100 gramm veriyorum aklim fikrimm kac kilo verdigimdee her cikiimda inanilmaz artilarrrr kafayiiii yiyecemmmmmm yaaaaa kizlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…