Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoş bulduk samanyolu29yaşındayım 2cocuk annesiyim 6yasında bır kızım 14aylıkta oglum var kılom 68 ıdı ama dun 67 oldum hedefım 58 inşallah yani 9kilom kaldı

kalsi benim menü
saabah
2 dilim çavdar ekmeği ile beyaz peynirli tost portakal suyu tatlı kaşığı bal
ara
yok
öğle
soya soslu tavuk
ara
biraz patlıcan ve kırmızı biber közlemesi
akşam
balık salata

kaçamak yaptım sonradan yarın işyerimde gün var kurabiye yaptım 1.yi tadına bakmak için yedim 2.yi neden yedim bilmiyorumof ne olacak benim bu halim

2 lt su
250 mekik
250 yan mekik
50 şınav

hoş bulduk samanyolu29yaşındayım 2cocuk annesiyim 6yasında bır kızım 14aylıkta oglum var kılom 68 ıdı ama dun 67 oldum hedefım 58 inşallah yani 9kilom kaldı

canım 1 hafta deneme süremiz var hergün girip düzenli paylaşım yapmanı istiyorum ne yedin ve spor samanyolu detayları anlatacak cumaları kilo bildirimi yapıyoruz geçen cuma 1. olduk takım olarak ve şımardık bu hafta döküldük
gencecik anne olmuşsun maşallah Allah bağışlasın

bu hatice banaaa kesin taktıııııı:)

S_A bebeşim ben seni motive edim ceza verim ama sen pek grmiosun kuzum yaa yada baya gec giriosun

bende sadece akşam giriyorum gerçi ama:)

ya hatice su işini kalsiye falan ver zaten sevmiyorum suyu

selam kızlarrrr

bugün gene seyhate çıktım kaçamağım dışımda çok kötü değğil menüm ama su spor da yok ara öğünde:)

sabah tost ve kahve

öğlen tavuk soda

arada çikolata ve çikolatalı kek napim regl oldum

akşam tavuklu salata portakal suyu çorba

Aaaa neden ismin değişti canım,problem yok ya...

yok canım hiç bi sorun yok sadece ilk başta denemiştim bu adı ama üye olurken beceremedim habire hata verdi bo bi anımda yine denedim oldu sorun yok yanii :))

serap derim ben sana yine
göğüs ağrın ne durumda doktora gidecektin ne oldu

haticecim istediğiniz gibi söyleyin sorun değil sadece kullanıcı adımı böyle görmek istedim :))

göğüs ağrım geçti çok şükür yazmıştım ama görmrdin sanırım..
gittim doktora anlamamışlar ne olduğunu dedim h.sonu griptimde üşütmüş olabilirmiyim dedim olabilir diyo pek bişeyden anladıkları yok yanii ilaç yazıyımmı diyede soruyo yaz desem bi isteğin varmı diye sorucaktı heralde geçince soğuk aldım die kalp damarada gitmedim 6 tüp kan verdim zaten bide o ister mister sevmiyorum zaten hastaneleriii

hürremi izliyodum unutmuşum yazmayı
bugünkü menüm

sabah 4 tane hamur kızartma 1 haşlanmış yumurta
ara yarım muz
öğlen 1 kızarmış hamur (kızıcaksınız bana ama çok özlemişim (( )
ara bitki çayı 2 bardak
akşam şehriye çorbası, tavuk

1.5 lt su
spor yok

ay çok sıkılıyorum sporsuz alışmışım :s hafta sonu yada en geç p.tesi başlamayı düşünüyorum

aslında gün içinde çok iyiyim ama sabahları hapşıra tıksıra gözlerim sulana sulana uyanıyorum 1 saat sonra kendime geliyorum ama daha tam atamamışım gribi...

her şey tamam su yok sadece

nohutu nasıl yiyorsun sen kavrulmuşmu cvafers
birde tavuklu nodlu ne sağlıklı bir yemek gibi geldi ama ne olduğunu bilmiyorm

pırasada çk güzel

sudan gitti br nazar bncuğu bu arada boncklar için teşekkr ederm inş cumaya kadar böyle giderm

tamam hatice çok acımasız olacam çokkkkk

vuu sporlar çok güzel hatce tebrk ederm

tamam ben hergün netteyim zatenakrabalarım ıçınde en geç anne olan benim aslında allahtan yaşımı göstermedigimi söylüyorlar ama bu ıkıncı cocuktan sonra kendımı ıyıce bıraktım toparlamanın zamanı geldi amin sagol
hoşgeldin ali_ye

hoşbulduk

öğünler güzel, spor, su. çook daha iyi. kaçamak yapmışsın -ve sporunu da yapmışsın- o yüzden sadece bir boncuk alıyorum, ama beğendim, iyi iyi

merhaba haticecim hoşbulduk arkadaşım biliyorsun okulun ilk haftası işler çok yoğun fırsat buldukça açıyorum cevaplayabildiğim kadar cevaplıyorum ve önceliği eşimi boncuklamaya veriyorum diğer yazılarıda yetiştiremediğimi sonra yazim cevap falan diyorum ama bazen gözden kaçabiliyor kusuruma bakma beni biliorsun kesinlikle kasti bişi olamaz

nohut beyaz nohut ya kuruyemişçilerde satılandan tok tutuo hele suyla içilldiğinde şişio nohutlar hiç aç hissetmiosun bir nevi beyni aldatmaca
yani açıkçası tam olarak bunu yedim

herkese günaydın,
hoşgeldin ali-ye sanırım profildekiler çocukların maaşalah çok tatlı görünüyorlar. inşallah istediğin kiloya düşersin.

se-ka cım neler yaptım anlatayım dün..
kahvaltı; elmasirkeli ballı su, az yufka ekmeğin içine marul ve beyaz peynir,
arada 4sunta gibi olan form bisküvi
öğlen, kıymalı yumurta ve makarna vardı yemekhanede, 1küçük dilim ekmekle kıymalı yumurtayı yedim ve az birşeyde makarna.
akşam yarım balık salata ve tarhana çorbası,
maalesef çayın yanında 1çikolatalı gofret yedim.akşamları ayrıca ıhlamur çayı içmeye karar verdim çünkü sihay çay içerken hep canım yanında birşeylerde yemek istiyor ama ıhlamurun yanına çok şey aramıyorum birde ne kadar doğru bilmem ama iştah kesermiş...
suyu bayağı arttırdım ama 2litre içememişimdir yine, inşallah yavaş yavaş arttırıyorum 2litreyede ulaşacağım.
sporda haftaya başlayacağım bu hafta iyice istirahat edip hastalıktan iyice kurtulup haftaya bomba gibi başlayacağım.bu sene nasıl bir griptir anlamadım adet görür gibi düzenli ayda bir grip oluyorum...

sende anlat bakalım neler yaptın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…