hoş bulduk samanyolu29yaşındayım 2cocuk annesiyim 6yasında bır kızım 14aylıkta oglum var kılom 68 ıdı ama dun 67 oldum hedefım 58 inşallah yani 9kilom kaldı
Kızlar bana rapor verin bakayım bu takım niye bu kadar gevşedi
S.A. canım düzenli giremiyorsan seni geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım uygun mudur
ve seebu bu cumaya kadar girmezsen seni de geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım haberin olsun
samanyolu eşin girmiyor diye kaçamak yapmaya kalkışma hergün düzenli rapor istiyorum hem yeni üye davet ettim senin için
karamel ne zaman döneceğini net olarak belirtir misin
pinup kimse su içmez oldu hiç oralı değilsin bu takımda herkes bir görev üstlenecek ki birbirimizi motive edelim sonra niye böyle oluyor deme
cansu vafers mekikler çekiliyor mu
cansu sporlarla sen ilgilenir misin tatlıım
kalsi seni bu hafta üzdüm biliyorum hiç iyi eş olamaadım biliyorum beni affet
tgull sana hoşgeldin yazmıştım görmedin heralde niye bana bişey yazmıyorsun çok darıldım
serap isminin nesi vardı da değiştirdin kafamızı karıştırmak için mi se ka da neyin nesi
Canım 1 puanını suyundan 1 puanınıda öğünler tam olmadığı için kırıyorum.. :)
Hatice ben burdayım :)
bugün yediklerim:
pinupcum... bugün baana boncuk verme !
cunku ne 2 litr su içtim nede yemek yedim
bugün dışardaydım kuaför evin alışverişi derkendusundumde ben manyak gıbı sabah 1 bardak meyve suyu ve ekmek yemısım aksamda 1 tost yanı gerısını ıyıce atlamısım... kendımı okadar gucsuz halsız hıssedıyorumkı
Haticecim.. senden bir ricam olacak..
ben bu 2 haftada birazcık daha zayıflayamazsam yan dım ki ne yan dımmm
o yüzden ben diyorumkii.. beni puanlayan arkadaş bundan sonra en ufak bir hatamda bana hiç boncuk vermesin.. yani ya ben 5 puan alacak sekılde yıyeyım yemegımı suyumu bıle ıcmesem puanlarımı alsın... olurmu
?? belkı bu benı daha fazla hırslandırır
pinup S.Ayı motive etsene biraz kilo verecek ona göre yoksa cezalardan ceza beğen
Ali_ye hoşgeldin
samanyolu canım yeni gelen arkadaştan sen sorumlusun kurallarımızı anlat ona öğünler eksik ve kaçamaak var o yüzden3 boncuk veriyorum sana
cansucum kim sporr yapmıyor tesbit edip ceza ver canım
Aaaa neden ismin değişti canım,problem yok ya...
serap derim ben sana yine
göğüs ağrın ne durumda doktora gidecektin ne oldu
tebrikler sonunda düzgün bir menü
öğünlerearalara suya kaçamağın olmaması şaşırtıcı spora yap öle vercem şaka şaka hadi verdim tam puan
gelelim banaaa
sabah yine kızarmış kepek ekmek bir dilim peynir Kibrit kutusu kadar 3 zeytin çay
ara nohut bol su
öğlen tavuklu nodlu yedim
arada yine beyaz nohut bir avuç kadar
akşam bir tabak pırasa su daha 1 litre anca oldu bugün pek içemedim üşütmüşüm biraz keyfim yoktu
sporda nanay ha getire ama yarın süper olucak bugünlük bukadar canlarım
pinup S.Ayı motive etsene biraz kilo verecek ona göre yoksa cezalardan ceza beğen
Ali_ye hoşgeldin
samanyolu canım yeni gelen arkadaştan sen sorumlusun kurallarımızı anlat ona öğünler eksik ve kaçamaak var o yüzden3 boncuk veriyorum sana
cansucum kim sporr yapmıyor tesbit edip ceza ver canım
vuu sporlar çok güzel hatce tebrk edermkalsi benim menü
saabah
2 dilim çavdar ekmeği ile beyaz peynirli tost portakal suyu tatlı kaşığı bal
ara
yok
öğle
soya soslu tavuk
ara
biraz patlıcan ve kırmızı biber közlemesi
akşam
balık salata
kaçamak yaptım sonradan yarın işyerimde gün var kurabiye yaptım 1.yi tadına bakmak için yedim 2.yi neden yedim bilmiyorumof ne olacak benim bu halim
2 lt su
250 mekik
250 yan mekik
50 şınav
tamam ben hergün netteyim zatencanım 1 hafta deneme süremiz var hergün girip düzenli paylaşım yapmanı istiyorum ne yedin ve spor samanyolu detayları anlatacak cumaları kilo bildirimi yapıyoruz geçen cuma 1. olduk takım olarak ve şımardık bu hafta döküldük
gencecik anne olmuşsun maşallah Allah bağışlasın
hoşgeldin ali_ye
kalsi benim menü
saabah
2 dilim çavdar ekmeği ile beyaz peynirli tost portakal suyu tatlı kaşığı bal
ara
yok
öğle
soya soslu tavuk
ara
biraz patlıcan ve kırmızı biber közlemesi
akşam
balık salata
kaçamak yaptım sonradan yarın işyerimde gün var kurabiye yaptım 1.yi tadına bakmak için yedim 2.yi neden yedim bilmiyorumof ne olacak benim bu halim
2 lt su
250 mekik
250 yan mekik
50 şınav
Kızlar bana rapor verin bakayım bu takım niye bu kadar gevşedi
S.A. canım düzenli giremiyorsan seni geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım uygun mudur
ve seebu bu cumaya kadar girmezsen seni de geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım haberin olsun
samanyolu eşin girmiyor diye kaçamak yapmaya kalkışma hergün düzenli rapor istiyorum hem yeni üye davet ettim senin için
karamel ne zaman döneceğini net olarak belirtir misin
pinup kimse su içmez oldu hiç oralı değilsin bu takımda herkes bir görev üstlenecek ki birbirimizi motive edelim sonra niye böyle oluyor deme
cansu vafers mekikler çekiliyor mu
cansu sporlarla sen ilgilenir misin tatlıım
kalsi seni bu hafta üzdüm biliyorum hiç iyi eş olamaadım biliyorum beni affet
tgull sana hoşgeldin yazmıştım görmedin heralde niye bana bişey yazmıyorsun çok darıldım
serap isminin nesi vardı da değiştirdin kafamızı karıştırmak için mi se ka da neyin nesi
her şey tamam su yok sadece
nohutu nasıl yiyorsun sen kavrulmuşmu cvafers
birde tavuklu nodlu ne sağlıklı bir yemek gibi geldi ama ne olduğunu bilmiyorm
pırasada çk güzel
sudan gitti br nazar bncuğu bu arada boncklar için teşekkr ederm inş cumaya kadar böyle giderm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?