Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben de kaşarla yapıyorum tostu kızlar ya beyaz peynir güzel de, tostla hiç olmuyor

cansu, çavdar ekmeğinin arasına kaşarı koyduktan sonra hiçbi şey yapmadan tost makinesine koyuyorum ben, tereyağ olsun olmasın bi şey değiştirmiyor, kaşar eriyince alıyorum.

bugün daha iyi bi menü bekliyorum hatice biliyosun :89: :86:

bugün daha iyi bi menü bekliyorum hatice biliyosun :89: :86:

yani biraz daha iyiydi öğlen dışarda yedim yemeğimin yanındaki pilav ve patatesleri yemedim kaçamak yok suyumu içiyorum akşamı daha yemedim kocacığımı bekliyorum sonra yazacağım menümü o yüzden

bugünkü raporum

sabah: iki dilim çavdar ekm. arasına kaşarlı tost (tereyağı yok), zeytin ve büyük kupada sütlü kahve

ara: iki tane eti form bisküvisi

öğle: yok (beş saat arka arkaya dersim vardı ( )

ara: çay

akşam: tavuk ızgara (henüz yemedim, şimdi pişiyor ) ve yoğurt

daha sadece yarım lt su içtim ama yatana kadar ikiye tamamlamayı düşünüyorum.
spor yapamadım, yarın telafi edeceğim inş

ben de pek parlak sayılmam

canım kaşar çok kalorili ben de önceleri kaşarla yapıyordum beyaz peynir yumuşak olursa onunla daa çok lezzetlii oluyor ön yargılı olmayın deneyin

canım öğünlerden 1 spordan da 1boncuk kırdım suyu iç mutlaka

merhabalar bende geldım aranıza bayagı dıkkat edıyorsunuz ne güzel ben oglumu emzırıyorum bayagı düşkün memeye oyuzden sık acıkıyorum bugun kendımı abur cuburlardan korudum özellikle tatlıya dayanamıyorum
bende bugun yedıklerımı sayayım
sabah ac karnına ballı elma sirkelı ılık su1kase kelogs bol sütlü (malum oglana süt olması lazım)
ara az sekerlı ada çayı
öglen 8kasık pırasa yemegı 1dılım kepeklı ekmek cok inceydi:)
ara ıkıtane form cıkılata kaplı bıskıv
akşam yemegım kactı oglanı berbere goturdum falan derken saat 7:30oldu esım daha gelmedı acıktım basım agrıyor pılav ve tavuk ızgara vardı cok azcık yıyeyım barı kan sekerım duşecek daha fazla yıyecem
halım kalırsa kosubandında 1tur atayım

Canım 1 puanını suyundan 1 puanınıda öğünler tam olmadığı için kırıyorum.. :)

Hatice ben burdayım :)

bugün yediklerim:

pinupcum... bugün baana boncuk verme !

cunku ne 2 litr su içtim nede yemek yedim

bugün dışardaydım kuaför evin alışverişi derkendusundumde ben manyak gıbı sabah 1 bardak meyve suyu ve ekmek yemısım aksamda 1 tost yanı gerısını ıyıce atlamısım... kendımı okadar gucsuz halsız hıssedıyorumkı

Haticecim.. senden bir ricam olacak..

ben bu 2 haftada birazcık daha zayıflayamazsam yan dım ki ne yan dımmm

o yüzden ben diyorumkii.. beni puanlayan arkadaş bundan sonra en ufak bir hatamda bana hiç boncuk vermesin.. yani ya ben 5 puan alacak sekılde yıyeyım yemegımı suyumu bıle ıcmesem puanlarımı alsın... olurmu
?? belkı bu benı daha fazla hırslandırır

Son düzenleme:

mekikler çekiliyor tabikide :) birazdan 200 mekik çekicem önceden 30 taneyi zar zor çeken ben artık 200 e çıkardm
sporla ilgilenirim tabiki ama nasıl herkesn sporunumu tutacağım?

yaa onu bende denedim.Ama ekmeğin kenar kısımları koptu ufalandı bir kere daha deniyeceğim yarın hemde beyaz peynirle bakalım olacakmı güzel haber veririm sizlere kızlar. =)

vaferssssssss bugünkü menümmm

sabah

1 tane kepekli kaşarlı tost
yeşil zeytin
siyah zeytin
yeşil çay

ara

yoğurt 1 kase

öğlen

domates çorbası 1 kase

ara

ülker altınbaşak diyet bisküvi

akşam

-
2 litre su
200 mekik çekmedim çekicem.

akşam yemeği bugün yemedim evet dün diyet başarı oykülernde bir yazı okudum kızlar bir arkadşımız sadece akşam yemeyerek zayıflamış bende denemek istedm.ama çok acıktm bir daha denemem heralde

Canım hoşgeldin aramıza,menün gayet güzel olmuş.bize kendini tanıtır mısın,kaç kilo vermen gerekiyor...

kızlar ben serapince kullanlcl adımı değiştirdim..
Aaaa neden ismin değişti canım,problem yok ya...

Kızlar bana rapor verin bakayım bu takım niye bu kadar gevşedi

samanyolu eşin girmiyor diye kaçamak yapmaya kalkışma hergün düzenli rapor istiyorum hem yeni üye davet ettim senin için
Haticem ben akşamları girebiliyorum bu aralar,bu hafta biraz yoğun geçiyor,haftaya daha iyi olur umarım...Ama menümü her akşam yazdım
Seebu ayrıldı mı anlamadım haber verirdi,ne oldu ki...Belki internetinde sorun vardır...
MENÜME gelince
SABAH 2 yumurta,1 bardak süt
ARA 1 elma
ÖĞLEN 1 dilim börek,kısır
AKŞAM ıspanak,helva
45 dk yürüdüm,2 litre su içtim...

ne bu kısır aşkı yaa bizim grup bu hafta kısıra taktı anlaşılan :) geçen günde birisi yemişmiydi banamı öyle geldi :)
ama bende çok severim kısırı nar ekşili umm miss gibi.

tebrikler sonunda düzgün bir menü
öğünlere aralara suya kaçamağın olmaması şaşırtıcı spora yap öle vercem şaka şaka hadi verdim tam puan

gelelim banaaa
sabah yine kızarmış kepek ekmek bir dilim peynir Kibrit kutusu kadar 3 zeytin çay
ara nohut bol su
öğlen tavuklu nodlu yedim
arada yine beyaz nohut bir avuç kadar
akşam bir tabak pırasa su daha 1 litre anca oldu bugün pek içemedim üşütmüşüm biraz keyfim yoktu
sporda nanay ha getire ama yarın süper olucak bugünlük bukadar canlarım

pinup S.Ayı motive etsene biraz kilo verecek ona göre yoksa cezalardan ceza beğen

Ali_ye hoşgeldin

samanyolu canım yeni gelen arkadaştan sen sorumlusun kurallarımızı anlat ona öğünler eksik ve kaçamaak var o yüzden 3 boncuk veriyorum sana

cansucum kim sporr yapmıyor tesbit edip ceza ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…