aaa kaşarlı mı bak hiiç olmadı yağ oranı çok yüksek beyaz peynirli yap bence.
ben de kepekli yapıyorum ama çok kızartmıyorum öle çok ufalanıp falan kötü olmuyor acaba beyaz peynirden mi nemlendiriyor mu ki bilemedim..
Kızlar bana rapor verin bakayım bu takım niye bu kadar gevşedi
S.A. canım düzenli giremiyorsan seni geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım uygun mudur
ve seebu bu cumaya kadar girmezsen seni de geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım haberin olsun
samanyolu eşin girmiyor diye kaçamak yapmaya kalkışma hergün düzenli rapor istiyorum hem yeni üye davet ettim senin için
karamel ne zaman döneceğini net olarak belirtir misin
pinup kimse su içmez oldu hiç oralı değilsin bu takımda herkes bir görev üstlenecek ki birbirimizi motive edelim sonra niye böyle oluyor deme
cansu vafers mekikler çekiliyor mu
cansu sporlarla sen ilgilenir misin tatlıım
kalsi seni bu hafta üzdüm biliyorum hiç iyi eş olamaadım biliyorum beni affet
tgull sana hoşgeldin yazmıştım görmedin heralde niye bana bişey yazmıyorsun çok darıldım
serap isminin nesi vardı da değiştirdin kafamızı karıştırmak için mi se ka da neyin nesi
bugün daha iyi bi menü bekliyorum hatice biliyosun :89: :86:
ben de kaşarla yapıyorum tostu kızlar yabeyaz peynir güzel de, tostla hiç olmuyor
cansu, çavdar ekmeğinin arasına kaşarı koyduktan sonra hiçbi şey yapmadan tost makinesine koyuyorum ben, tereyağ olsun olmasın bi şey değiştirmiyor, kaşar eriyince alıyorum.
yani biraz daha iyiydi öğlen dışarda yedim yemeğimin yanındaki pilav ve patatesleri yemedim kaçamak yok suyumu içiyorum akşamı daha yemedim kocacığımı bekliyorum sonra yazacağım menümü o yüzden
bugünkü raporum
sabah: iki dilim çavdar ekm. arasına kaşarlı tost (tereyağı yok), zeytin ve büyük kupada sütlü kahve
ara: iki tane eti form bisküvisi
öğle: yok (beş saat arka arkaya dersim vardı( )
ara: çay
akşam: tavuk ızgara (henüz yemedim, şimdi pişiyor) ve yoğurt
daha sadece yarım lt su içtim ama yatana kadar ikiye tamamlamayı düşünüyorum.
spor yapamadım, yarın telafi edeceğim inş
ben de pek parlak sayılmam
badem yeme sakın haa !
selam kızlar aslında menü hiç iyi değil ama güzel spor yaptım gene
sebuu olsa gözleri dolardı
sabah geç kahvaltı yaptım haliyle öğlen kaçtı 11 gibi hafif börek yedim
ve tahin pekmez
sonra saat 1 gibi portakal suyu
5 gibi de 1 kaşık yoğurtlı kerevis biraz 2 tane mi ne grisini
akşamda kara şimşek ( yeşişl mercimek yemeği )
sporumu açıklıyorum:)
20 dk yürüyüş
45 dk plates
30 dk da cardio step
kızlar bu step derslerinde kan beynime çıkıo inanılmaz terliyorum yaa
su içemiyorum yaa yarım litre falan
Kızlar bana rapor verin bakayım bu takım niye bu kadar gevşedi
S.A. canım düzenli giremiyorsan seni geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım uygun mudur
ve seebu bu cumaya kadar girmezsen seni de geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım haberin olsun
samanyolu eşin girmiyor diye kaçamak yapmaya kalkışma hergün düzenli rapor istiyorum hem yeni üye davet ettim senin için
karamel ne zaman döneceğini net olarak belirtir misin
pinup kimse su içmez oldu hiç oralı değilsin bu takımda herkes bir görev üstlenecek ki birbirimizi motive edelim sonra niye böyle oluyor deme
cansu vafers mekikler çekiliyor mu
cansu sporlarla sen ilgilenir misin tatlıım
kalsi seni bu hafta üzdüm biliyorum hiç iyi eş olamaadım biliyorum beni affet
tgull sana hoşgeldin yazmıştım görmedin heralde niye bana bişey yazmıyorsun çok darıldım
serap isminin nesi vardı da değiştirdin kafamızı karıştırmak için mi se ka da neyin nesi
ben de kaşarla yapıyorum tostu kızlar yabeyaz peynir güzel de, tostla hiç olmuyor
cansu, çavdar ekmeğinin arasına kaşarı koyduktan sonra hiçbi şey yapmadan tost makinesine koyuyorum ben, tereyağ olsun olmasın bi şey değiştirmiyor, kaşar eriyince alıyorum.
Canım hoşgeldin aramıza,menün gayet güzel olmuş.bize kendini tanıtır mısın,kaç kilo vermen gerekiyor...merhabalar bende geldım aranıza bayagı dıkkat edıyorsunuz ne güzel ben oglumu emzırıyorum bayagı düşkün memeye oyuzden sık acıkıyorum bugun kendımı abur cuburlardan korudum özellikle tatlıya dayanamıyorum
Aaaa neden ismin değişti canım,problem yok ya...kızlar ben serapince kullanlcl adımı değiştirdim..
Haticem ben akşamları girebiliyorum bu aralar,bu hafta biraz yoğun geçiyor,haftaya daha iyi olur umarım...Ama menümü her akşam yazdımKızlar bana rapor verin bakayım bu takım niye bu kadar gevşedi
Canım hoşgeldin aramıza,menün gayet güzel olmuş.bize kendini tanıtır mısın,kaç kilo vermen gerekiyor...
Aaaa neden ismin değişti canım,problem yok ya...
Haticem ben akşamları girebiliyorum bu aralar,bu hafta biraz yoğun geçiyor,haftaya daha iyi olur umarım...Ama menümü her akşam yazdım
Seebu ayrıldı mı anlamadım haber verirdi,ne oldu ki...Belki internetinde sorun vardır...
MENÜME gelince
SABAH 2 yumurta,1 bardak süt
ARA 1 elma
ÖĞLEN 1 dilim börek,kısır
AKŞAM ıspanak,helva
45 dk yürüdüm,2 litre su içtim...
vaferssssssss bugünkü menümmm
sabah
1 tane kepekli kaşarlı tost
yeşil zeytin
siyah zeytin
yeşil çay
ara
yoğurt 1 kase
öğlen
domates çorbası 1 kase
ara
ülker altınbaşak diyet bisküvi
akşam
-
2 litre su
200 mekik çekmedim çekicem.
akşam yemeği bugün yemedim evet dün diyet başarı oykülernde bir yazı okudum kızlar bir arkadşımız sadece akşam yemeyerek zayıflamış bende denemek istedm.ama çok acıktm bir daha denemem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?