Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sanirim stres yapiyoruz. Ondanda gitmio. Buraya ne yazcm ne cikacak stresi yasiyorm. Oyzdn 1hafta ayrilmak istedim. Kaptan gelince yapip yapamicani soyler ztn bize. Cnku yoruldm psikolojik olarak.emek etmesem hak ettim dicemde emekte ettim. Hatta suan isyerinde afedersin ama bagirsaklarim bozuldu. Evde olsaydi bu belki sonuc daha farkli olurdu.ama tutup 800gram fark ypcgni sanmiyorm.

76.6
Gecen hafta 76.7 idi
Giden 100 gram
Arkadaslar elumden geleni yapiyorum inanin kacamak yapmiyorum olumune spor yapmqya calisiyorum alayyy konusu oldumm herkese ama verdigim 100 gram su an agliyorummm her hafta 100 200 grammmm ne buuuuu yaa

76.6
Gecen hafta 76.7 idi
Giden 100 gram
Arkadaslar elumden geleni yapiyorum inanin kacamak yapmiyorum olumune spor yapmqya calisiyorum alayyy konusu oldumm herkese ama verdigim 100 gram su an agliyorummm her hafta 100 200 grammmm ne buuuuu yaa
canım yeni spora başladın çok normal
şuan vücudun büyük ihtimal ödemli
öyle hemen demorilize olmak yok haftaya daha iyi olcak eminim ben

Annemler yarın geliyor memleketten. Kardeşim de pazartesi askerden dönüyo inşallah. Çok çoookk mutluyum. Bi o kadar da korkuyorum bu haftadan. Diyete asla uyamıycam kutlamalar yemekler vs. Ama en azından sabah kalkınca limonlu suyum akşam da 6'dan sonra bişey yemeyerek sabit kalmayı umud ediyorum.

Sabah kahvaltım hazır koca bi tabak doldurdum iki saate yavaş yavaş gidip gelip yerim. Hava çok soğuk lesli ve evde egzersiz yapayım diyorum öğleye kadar. Mutlu günler diliyorum herkese

Eklentiler

• IMG_9052.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 30
günaydın kızlar
dünkü menüm
Sabah (07:30
1 yumurt ile yaptığım omlet
4 yeşil zeytin
Bir kupa yeşil çay

Ara
Türk Kahvesi
Şekersiz Çay

Öğle (13:00)
4 yemek kaşığı barbunya
1 kase domates salatası yağsız ve tuzsuz

Ara

Sade nescafe

Türk Kahvesi

Akşam (19:30)

(kayınvalidemlerdeydik neler reddettim neler. Kayınvelidem çok üzüldü yemiyorum diye (Yemediklerim Karnıyarık Karışık kızartma kuru patlıcan dolması, Tavuklu bulgur pilavı ....)

Yediklerim :)
3 adet minnak köfte
4 yk ev yapımı yoğurt
2 çatal mantar yemeği

Su 3 Lt
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…