işteee buuu tebrik ederim arkadaşım. Sonunda zafer kazandı.Eki Görüntüle 1985304
Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim yüreğimde bir çocuk elimde bir çikelata =)
Sonunda bitti kızlarr
Eki Görüntüle 1985304
Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim yüreğimde bir çocuk elimde bir çikelata =)
Sonunda bitti kızlarr
işteee buuu tebrik ederim arkadaşım. Sonunda zafer kazandı.
Aç uyudum kızlar ama bitti şükür =)cok sevindim canim tebriklerr :)
TAMAM BİTANEM DİNLEN BİRAZSanirim stres yapiyoruz. Ondanda gitmio. Buraya ne yazcm ne cikacak stresi yasiyorm. Oyzdn 1hafta ayrilmak istedim. Kaptan gelince yapip yapamicani soyler ztn bize. Cnku yoruldm psikolojik olarak.emek etmesem hak ettim dicemde emekte ettim. Hatta suan isyerinde afedersin ama bagirsaklarim bozuldu. Evde olsaydi bu belki sonuc daha farkli olurdu.ama tutup 800gram fark ypcgni sanmiyorm.
Bugün de onun cefasını çekiyorum. Hafta içi ne güzel kilolar gitmişti.Evet cnm pek olmamış
Aç kalmana değdi işte canım mezun oluyorsun artık. Çok emek verdin. Özellikle son haftalarda.Aç uyudum kızlar ama bitti şükür =)
TEBRİKLER CNMEki Görüntüle 1985304
Sonunda bitti kızlarr
istikrar süper cnm maşallahhhGecen cuma 79.6 dimm
Bu hafta tam 79.0 im
-600 gr.
Eki Görüntüle 1985304
Sonunda bitti kızlarr
Tebrik ederim canım sonunda bitirdin.Eki Görüntüle 1985304
Sonunda bitti kızlarr
zehram nurumcanın izin hakkı yok iki ay olamdıki oyüzden kendi isteğiyle ayrıldı olcak
Bugün de onun cefasını çekiyorum. Hafta içi ne güzel kilolar gitmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?