Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet canim aynen ben de spora kacamaksizliga cuma eksi cikmaya cok dikkat ediyorum :)
6yi ucundan da olsa gordum artik. 5 li rakamlari gorunce mezun bile olabilirim

Benim aklım hep buradayım ama kızım cok
Hasta oldu fena halde yavrusu öyle olunca insanın aklına bir şey gelmiyor
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM
TAMAM KIZIN TOPARLAYINCA BAŞLARIZ SORUN YOK
KIYAMAM BENDE AYNI DURUMDAYIM 20 GÜNDE ANCAK BUGUN TOPARLADIM
Kizimdaöyleydi canım geçmiş olsun büyük salgın var saolun

Kahsen canim arkadasim azimli dusunceli kibar arkadasim mezun mu oldun sen ay cok duygulandim. Tebrik ederim kuzum seni. Artik serbestsin.zaten artik bu isin mantigini oturtmus bir insansin.halledersin sen onu. Abartmazsin biliyorm.saglikli beslenmeye devam edersin.bilincli bir kadinsin. Hep saglikli fit ve istedigin kiloda kaldigin gunlerin olsun. Seni cok sevdim ben arkadasim.iyiki tanidim seni

11 kg vermissin canim hedefine de az kalmis ne yuz karasi. Yuz aki denir boylesine :)
Canim cok tesekkur ederim. Ama 2 haftadir tik yok bende. Bu nedenle ck mutsuzum. Neyse Allah baska dertlerle sinamasin. Iyimserde bakmak lazm. Yoksa insanoglu olarak cok talepkariz:)

Bu sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domates
şekersiz çay

Öğlen
1 kepçe çorba
3 4 yemek kaşığı kıyma
2 dilim domates
tuzsuz ayran
4 5 kuru üzüm (tatlı vardı almadım bunla bastırdım)

Akşama mangal olabilir :)

kizlar ogle yemegimi sizinle paylasiym dunku hamburger istegimi baya bastirdi hatta bunu ben hep yiyebilirim asik oldum resmen :))

2 wasa arasina 1 tk light peynir yarim ck sarimsak tozu marul domates yarim yk kavrulmus sogan sanirim tek cis bu icerisindeki yanindada tuzsuz ayran yorumlarinizi bekliyorum ha dipnot duseyim koftede ekmek yok kendi yaginda kizardi :)@20_KELEBEK chemistry_eng Zerosima sahgull :)

Güzel görünüyor cnm bence de gayet hafif olmuş afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…