Evet canim aynen ben de spora kacamaksizliga cuma eksi cikmaya cok dikkat ediyorum :)dİMİ burasının bağlayıcı özelliği var
Bende çoğu zaman uyuyorum kurallara.Mesela akşam ip atlamayacaktım hadi dedim hiç sporsuz olmuyim gruba karşı. E acıktım akşam sonra sadece süt hakkım var grupta yemek listemi paylaştım deyip kaçamak ta yapamadım. Pazar günü poğaça yiyebilim ama öğlen dengeleme açısından pazar akşamı yemicem hiçbirşey
Senin amacın 6 tılı rakamlar benim 5 li
Hasta oldu fena halde yavrusu öyle olunca insanın aklına bir şey gelmiyorKizlar surekli menu paylasmayanlar var.bu biraz haksizlik olmuyor mu.bizde evimizde yardimcimizla.fln yasamiyoruz. Evimizde isimiz oluyor yeri geliyor evde sknti da yasayabiliyoruz.isten yorgunda geliyoruz.ama buraya yazmama gibi bi luks icine girmiyoruz. Eger haksizlik ediyorsam ozur dilerim.ama bnm acimdan gorunen kisim bu. Ve haksizlik oluyor bizede. Eger boyle oluyorsa bizde ona gore yapalim. Yeri geliyor afedersiniz ama lavaboda yaziyorum yani. Isyerinde de gulluk gulistanlik isim yok.cok isim dahi olsa buraya 2 dk da yaziyorm.
Kizimdaöyleydi canım geçmiş olsun büyük salgın varÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM
TAMAM KIZIN TOPARLAYINCA BAŞLARIZ SORUN YOK
KIYAMAM BENDE AYNI DURUMDAYIM 20 GÜNDE ANCAK BUGUN TOPARLADIM
Gecmis olsun. Cocuklarin hasta olmasi cok zorBenim aklım hep buradayım ama kızım cok
Hasta oldu fena halde yavrusu öyle olunca insanın aklına bir şey gelmiyor
Kizimdaöyleydi canım geçmiş olsun büyük salgın varsaolun
Canım süper gidiyorsun Haziran senin ayın olabilir yaparsın bunu inanıyorum9.1 kilo gitti
11.6 kilo kaldi
Vermem gereken 20.7 kg iken imkansiz geliyordu simdi mumkun gibi geliyor
Sagol tatlim.Hedefim temmuz trye tatile gidecegim. Gitmeden diyet isini bitirip orada kontrollu ama rahat rahat turk yemekleri yemek istiyorumCanım süper gidiyorsun Haziran senin ayın olabilir yaparsın bunu inanıyorum
Ben haric:) yuz karasiyim ya.Hepiniz harikasınız kızlar
nazlı listedeyken ortalama 0,762
nazlı yokken 0,818
bence bekleyelim derece imkanı varsa nazlıyı haftaya alırız
Ben haric:) yuz karasiyim ya.
11 kg vermissin canim hedefine de az kalmis ne yuz karasi. Yuz aki denir boylesine :)Ben haric:) yuz karasiyim ya.
Canim cok tesekkur ederim. Ama 2 haftadir tik yok bende. Bu nedenle ck mutsuzum. Neyse Allah baska dertlerle sinamasin. Iyimserde bakmak lazm. Yoksa insanoglu olarak cok talepkariz:)11 kg vermissin canim hedefine de az kalmis ne yuz karasi. Yuz aki denir boylesine :)
Ben haric:) yuz karasiyim ya.
ayrildigimdan daha az kiloyla listeye giriyorum neden hala boyle oluyoki
Bu sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domates
şekersiz çay
Öğlen
1 kepçe çorba
3 4 yemek kaşığı kıyma
2 dilim domates
tuzsuz ayran
4 5 kuru üzüm (tatlı vardı almadım bunla bastırdım)
Akşama mangal olabilir :)
kizlar ogle yemegimi sizinle paylasiym dunku hamburger istegimi baya bastirdi hatta bunu ben hep yiyebilirim asik oldum resmen :))
Eki Görüntüle 1985429
2 wasa arasina 1 tk light peynir yarim ck sarimsak tozu marul domates yarim yk kavrulmus sogan sanirim tek cis bu icerisindeki yanindada tuzsuz ayran yorumlarinizi bekliyorum ha dipnot duseyim koftede ekmek yok kendi yaginda kizardi :)@20_KELEBEKchemistry_eng Zerosima sahgull :)
mersiii canimGüzel görünüyor cnm bence de gayet hafif olmuş afiyet olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?