- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
Öneri 1LİSTEMİZİ PAYLAŞTIM KIZLAR
ŞİMDİ KAÇIYORUM
AKŞAM MESAJLARI SAYICAM
VEE Bİ YARIŞMA YAPALIM BU HAFTA FİKİRLERİNİZE AÇIĞIM
BU ARADA @NzLi LİSTEDESİN CNM
Canim insandir bu şaşar demisler. Allah sasirtmasin. Basimiza ne gelecegini bilemeyiz elbette. He dersenki hersey mi mukemmel.inan sorunlarim oluyor.Dediklerine katılıyorum canım.Hep iyilik güzellik olsun isterdim... Ben son yaşadığım olaylarda eşimin ailesine güvenim son derece zedelendi. Saygımı sevgimi bende hiç esirgemedim.Eşimin Haksızlıklarını bile bile beni suçladılar ne zamanki bazı şeyleri öğrendiler u dönüşü yaptılar.Ama kendi evlatları eşi işsiz kalınca geldi baktılar eşi iş bulunca döndü. Ama benden fedakarlık beklediler. Beş altı aylık işsizlikte söylenmememi söylediler. Herkesin kendi ailesi bence canımBen bu yıl çok şey öğrendim Mutluluğun daim olsun sonuna kadar olsun inş..
Spor salonu bulmuşlar yapmıyorlar yaa. Eşim bıraksa neler yapcam amaKuzu buyur tabiki. Snra snnle spor salonuna ineriz.bizm site bi spor yapan kadin gorsun.bzmkiler elinde cep telefonu foto cekio kosu bandinda bazilari:)))
darisi bizim basimiza insallahTesekkur ederim canlar beraber olmak birbirmize cesaret vermek yol göstermek ne güzel =) siz olmasanız bırakırdım eminim
tesekuR ederiz kaptanimHepiniz harikasınız kızlar
benimde esim gunduz evde uyuyo artik yarim saat bile spor icin disari cikiyom uykusuz kaldim diye azar isitiyom canimSpor salonu bulmuşlar yapmıyorlar yaa. Eşim bıraksa neler yapcam ama
benimde esim gunduz evde uyuyo artik yarim saat bile spor icin disari cikiyom uykusuz kaldim diye azar isitiyom canim
Cocuklar uyandiriyormus
yureyine ve gonlune saglik ne guzel duygularCok tesekkur ederim canim. Herkesin bereketli huzurlu sevdikleriyle oldugu yemek masalari hic eksilmesin yeryuzunden.
Sagolsun iyi insanlara denk geldim.bende her zaman saygimi sevgimi eksik etmedim.
Kavga gurultu huzursuzluk bunlar insani yorar.kalbimizide yorar. Dunyaya geldik madem hakkini vermek lazim.iyilik yaparak ki bunu sevap gunah karsiligi beklemeden sirf icinden gelerek,canlilari severek saygi duyarak bence hersey boyle daha kolay. Yikan yakan oldukca cok insan var.biz farkli olalim.ilerde cogunluk olacagimiza inaniyorm:)
benimki uykuyu bahane ediyo
Bende eşimi zor ikna ettim parkta yürüyüşe bin tane soru soruyordu artık alıştı sanırım dikkat et kimseyle konuşma vs. Zararsız şeyler diyo artık
canim bisey diyecem kendimizi zorlarsak bu cuma 65i gorurmuyuz acep
Bende eşimi zor ikna ettim parkta yürüyüşe bin tane soru soruyordu artık alıştı sanırım dikkat et kimseyle konuşma vs. Zararsız şeyler diyo artık
Tesekkur ederim kuzum. Sizlerle duygularimi paylasmayi ck seviyorm.normal hayatta cok paylasmaya insanlar firsat vermio malesef:)))yureyine ve gonlune saglik ne guzel duygular
Sencanim bisey diyecem kendimizi zorlarsak bu cuma 65i gorurmuyuz acep
Bence harika görünüyor afiyet olsun cnm.kizlar ogle yemegimi sizinle paylasiym dunku hamburger istegimi baya bastirdi hatta bunu ben hep yiyebilirim asik oldum resmen :))
Eki Görüntüle 1985429
2 wasa arasina 1 tk light peynir yarim ck sarimsak tozu marul domates yarim yk kavrulmus sogan sanirim tek cis bu icerisindeki yanindada tuzsuz ayran yorumlarinizi bekliyorum ha dipnot duseyim koftede ekmek yok kendi yaginda kizardi :)20_KELEBEK chemistry_eng Zerosima @sahgull :)
Canim 2 serli 2 serli grup olup yarişa biliriz.LİSTEMİZİ PAYLAŞTIM KIZLAR
ŞİMDİ KAÇIYORUM
AKŞAM MESAJLARI SAYICAM
VEE Bİ YARIŞMA YAPALIM BU HAFTA FİKİRLERİNİZE AÇIĞIM
BU ARADA @NzLi LİSTEDESİN CNM
Niye canim biz varizya begenmiyormusun biziSenOnDeryaa a takil.o seni 60a da ucurur canim:)))))
Ah ah kahsende mezun oldu.kendimi oksuz kalmis gibi hissediyorum
Kıyamam sanaSenOnDeryaa a takil.o seni 60a da ucurur canim:)))))
Ah ah kahsende mezun oldu.kendimi oksuz kalmis gibi hissediyorum
Niye canim biz varizya begenmiyormusun bizi
Ah canlarim tesekkur ederim superwomanlarim:))Kıyamam sana
öksüz hissetme canım yaa biz varız :)
Buarada ben hic mayali pogaca yapmadm. Bi kere yaptm husraaaan sonuc.oyuzden sicak sicak pogaca kismini esim pastaneden alarak destek verebilir:))
Basarisiz deneyimimde instant mayaylaydi canim. Ama yeniden denemek lazm tabi.ama evde yiyen ykki.anca misafire:)Yapmak istersen instant maya kullan cnm direkt una karışıyor benim tek favorim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?