Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. Takım 514.Etap***

Kahverengi211: (68,4/68,2/0,2/%0,29)
Zerosima: (53/52/1/%1,89) izne ayrılmak istiyor
BtRt : (59/58,8/0,2/%0,34)
Gencanne68 : ( 79,6/79/0,6/%0,75)
Nurumcan94 : (85,9///%) kilosu sabit,kendi isteği ile ayrıldı
Kkli_kadin : (67,8/66,9/0,9/%1,33)
Kaydasay77 : (67,8/67,2/0,6/%0,88)
fahriyeaba : ( 76,7/76,6/0,1/%0,13)
Kahsen : (57,3/56,9/0,4/%0,70) Mezun olmak istiyor
Furha63 : (59,4/58,9/0,5/%0,84)
Sismaniye (70,7/69,6/1,1/%1,56)
20_KELEBEK : (59,7/59,5/0,2/%0,34)
bayandipali : (63/62/1/%1,59)

NzLi : (75,5/74,6/0,9/%0,03) 472. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 43'e bölündü.

3.Takım ortalaması : % 0,762

Afiyet olsun hamarat arkadasim:)

Yarin kahvaltiya esimin buyukannesini davet ettik. Bu aksam temizlik yapacagim. Kendimce bir liste yaptm kafamda. Ilk defa geliyor.ve ben cok merak ediyorm ozeniyorm.cokta yasli.nasil rahat ettiririm neler hazirliyim die ck heyecanlaniyorm.
Menumu sayiyim mi. Yok yok snra menuden dolayi takimdan temelli atilmak istemiyorm:)

Kiz yasina uygun bisiler yap benim rahmetli babannem hic dayanamaz gotururdu ondan sonra dk basi tansiyonuna baktirirdi. Butun gunun tansiyona bakmakla gecmesin
Saka bi yana bu sekilde dusunmen cok hos. Malum gelinler es tarafindan gelenleri pek istemiyorlar artik

Eki Görüntüle 1985304
Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim yüreğimde bir çocuk elimde bir çikelata =)

Sonunda bitti kızlarr
O zaman dans dans
Canım çok şükür tebrik ederim çok mutlu oldum. Rahat rahat git dinlen yine gel bizi bırakma diyet yapmasanda

Çok güzel olmuş süper bi öğün. Soğanda kaçamak değil ki cnm azıcık zeytinyağında kavurdun mu ohh canım çekti soğan mı kavursam akşama

Yaz kız misafir menüsü sonuçta. Yorum yaparız.
Benim tavsiyem ise yumuşak yiyimli be fazla yağlı olmayan yemekler. Zaten sulu yemek çorba havuç salatası. Çayın yanına da bi yumuşak börek bide kek tamamdır.

Kızlar herkes çok güzel vermiş tek tek tebrik ediyorum canlarım
Esra aşkısı üzme canını bak içime doğuyo haftaya yarım kg gitçek senden

Ohh çok güzel görünüyor canım eline sağlık

Ohh ne güzel bende çok seerim kahvaltıda misafir ağırlamasını söylesene menünü canım merak ettik. Şöyle yumuşacık mayalı poğaça sıcak sıak fırından yeni çıkmış. :)) Ya da milföyle yapılmış börekler. Ayy hamur işi yiyesim geldi.
Şaka şaka...

Ay evet zaten cok yemiyor zayif bir kadin. Kayinvalidem ve kayinpedermde olck. Onlarnda sevdigi seyler olsn istedm. Ya ben eve kim gelirse ck mutlu oluyorm.esimin ailesi akrabasi kardesi gelsin is arkadasi gelsin. Oyle mutlu olrmki. Annesigil caya bile gelse 4cesit ikramlik yaparm. Giderkende paketlerm evde de yesinler die. Cnku seviolar sagolsnlr benim yptklrmi.
Kayinvalidem islak kek yapmak istemis.firinida biraz skntili onun.anneler gununde surpriz yapmak istiyorm aslnda. Anne dedm ben eve gidince yapiyim sana arabayla birakiriz. Ise gidiosn yavrum olmaz ddi.git evine uykunu al bnm yuzumden uykundan olma dedi.sagolsun o da dusuncelidir.sansliyim o konuda.
Valla kahvalti oldugu icin zaten Turk insanin vazgecemedigi klasik kahvalti malzemeleri olur OnDeryaa . borek yapmayi dusunuyorm. Patatesi kizartmicam.baharatlayip firinlicam. Firinda mantar yapip ustune kasar rendelicem.kapya biberleri sotelicem ustune domates sosu dokerim. Soslu sosis yaparm. Ekmek dilimlerinin uzerine peynir domates dereotu harci koyup firinlarim.krep yaparm. Birde islak kek yapicam kayinvalidem kahvaltidan snra yesin die bide evinede gtrr:)
Kafamda bunlar var ama. Bilemedim:)tavsiyelere acigim.

Buarada ben hic mayali pogaca yapmadm. Bi kere yaptm husraaaan sonuc.oyuzden sicak sicak pogaca kismini esim pastaneden alarak destek verebilir:))

Kuzu buyur tabiki. Snra snnle spor salonuna ineriz.bizm site bi spor yapan kadin gorsun.bzmkiler elinde cep telefonu foto cekio kosu bandinda bazilari:)))

canim birazda yumurta hasla yumurtalari ikiye bol iclerini cikart bir guzel baharat ve maydonozla harmanla sonra krema sikma aletiyle iclerine doldur kasiklada koyabilirsin ben cok seviyorum goruntude hos oluyo :)

Kızlar ben hala 81 kiloyum acaba tartı mi bozuldu diye eczanede tartildim yine 81 off

Mükemmel bir menü şimdiden afiyet olsun. Gelin ve k.validelerin uyumlu ve iyi geçinmesi çok hoşuma gidiyor.

canim birazda yumurta hasla yumurtalari ikiye bol iclerini cikart bir guzel baharat ve maydonozla harmanla sonra krema sikma aletiyle iclerine doldur kasiklada koyabilirsin ben cok seviyorum goruntude hos oluyo :)
Himmm tamamdir gayet guzel fikir.omlet yapmayi dusunuodm ama bu da guzel bir fikir.cok tesekkur ederm:)

Mükemmel bir menü şimdiden afiyet olsun. Gelin ve k.validelerin uyumlu ve iyi geçinmesi çok hoşuma gidiyor.
Cok tesekkur ederim canim. Herkesin bereketli huzurlu sevdikleriyle oldugu yemek masalari hic eksilmesin yeryuzunden.
Sagolsun iyi insanlara denk geldim.bende her zaman saygimi sevgimi eksik etmedim.
Kavga gurultu huzursuzluk bunlar insani yorar.kalbimizide yorar. Dunyaya geldik madem hakkini vermek lazim.iyilik yaparak ki bunu sevap gunah karsiligi beklemeden sirf icinden gelerek,canlilari severek saygi duyarak bence hersey boyle daha kolay. Yikan yakan oldukca cok insan var.biz farkli olalim.ilerde cogunluk olacagimiza inaniyorm:)

Dediklerine katılıyorum canım.Hep iyilik güzellik olsun isterdim... Ben son yaşadığım olaylarda eşimin ailesine güvenim son derece zedelendi. Saygımı sevgimi bende hiç esirgemedim.Eşimin Haksızlıklarını bile bile beni suçladılar ne zamanki bazı şeyleri öğrendiler u dönüşü yaptılar.Ama kendi evlatları eşi işsiz kalınca geldi baktılar eşi iş bulunca döndü. Ama benden fedakarlık beklediler. Beş altı aylık işsizlikte söylenmememi söylediler. Herkesin kendi ailesi bence canım Ben bu yıl çok şey öğrendim Mutluluğun daim olsun sonuna kadar olsun inş..

LİSTEMİZİ PAYLAŞTIM KIZLAR

ŞİMDİ KAÇIYORUM
AKŞAM MESAJLARI SAYICAM

VEE Bİ YARIŞMA YAPALIM BU HAFTA FİKİRLERİNİZE AÇIĞIM

BU ARADA @NzLi LİSTEDESİN CNM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…