Benim o kadar umudum yok 3 haftadır yırtıyorum 68-67canim bisey diyecem kendimizi zorlarsak bu cuma 65i gorurmuyuz acep
kız bana güvenmeyin bu hafta. Sakın örnek filan da almayın şimdiden uyarayım. Bide şimdiden özür dilerim takımdanSenOnDeryaa a takil.o seni 60a da ucurur canim:)))))
Ah ah kahsende mezun oldu.kendimi oksuz kalmis gibi hissediyorum
Kızlar hazır mayaların vücudumuza zararlarını okuyunca dün kalktım doğal ekşi maya yapmanın yollarını araştırdım. Üç gün sonra kullanıma hazır olucak bakalım becerebilecek miyim bu işi.Yapmak istersen instant maya kullan cnm direkt una karışıyor benim tek favorim :)
Canim bende 2 ayda neredeyse hergun kahvaltida yumurta yadim( karatay yaptigim icin). Esim yumurtlayacan artik diyor.Bugün resmen yumurta günü oldu bilerek yaptığım bişey Yok öyle denk geldi. Sabah haşladım çocuklara kendime küçük oğlum yarısını yemedi ben 1.5 yemiş oldum
Öğlen eşim Cuma'dan çıkıp geldi omlet canı çekmiş onla yedim 1.5 kadar oğlum okuldan geldi beslenmesindeki yumurtasını yememiş geri getirmiş onu yedim. Bi de o da salçalı omlet istedi çok nefis olmuştu dayanamadım bi yumurtasını ben yedim aboo 5 yumurta eder.
Aslında ben seviyorum bi sorun yok. Da yazıya dökünce çok geldiCanim bende 2 ayda neredeyse hergun kahvaltida yumurta yadim( karatay yaptigim icin). Esim yumurtlayacan artik diyor.
Bende Allahtan seviyorum. Yoksa yiyemezdim bu kadar ama sikilmadim bileAslında ben seviyorum bi sorun yok. Da yazıya dökünce çok geldi
Ayy nasıl garip hissettim gitmek için kendimi parçaladım şimdi de gidesim yok sen arkadaşlığını kazandığım için gurur duyduğum nadir arkadaşlarımdansın kk arkadaşlarımla uzunca bir süredir görüşüyoruz sende onlardan olacaksın inşallah... ben kendini bilen bilgi edinmek için emek harcayan insanları hayatıma aldığımda büyük mutluluk duyuyorum eksik bir tarafımı örtmüş gibi huzur buluyorum iyi ki varsın cansın kalp kalpKahsen canim arkadasim azimli dusunceli kibar arkadasim mezun mu oldun sen ay cok duygulandim. Tebrik ederim kuzum seni. Artik serbestsin.zaten artik bu isin mantigini oturtmus bir insansin.halledersin sen onu. Abartmazsin biliyorm.saglikli beslenmeye devam edersin.bilincli bir kadinsin. Hep saglikli fit ve istedigin kiloda kaldigin gunlerin olsun. Seni cok sevdim ben arkadasim.iyiki tanidim seni
Aaaa yapma gidemedim burdayım arkadaşlarım geldi bugün yeni gittiler şimdi bakıyorum canımSenOnDeryaa a takil.o seni 60a da ucurur canim:)))))
Ah ah kahsende mezun oldu.kendimi oksuz kalmis gibi hissediyorum
canim benim bugunku 45 dkyi ekledinmiEki Görüntüle 1985578 Kızlar eksik yazdığım varmı bi bakın listeyi paylaşayım bi iki saat beklerim yazmayan varsa diye
Hayır atlamışımcanim benim bugunku 45 dkyi ekledinmi
kolay gelsin canimBenim o kadar umudum yok 3 haftadır yırtıyorum 68-67
Haftaya umudum sabit kalabilmek. Annemleri ve yemeklerini çok özledim6 aydır görüşmedik hatta ben bi kalkıp sarma sarayım börek açayım yahu ne boş duruyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?