yok canim olur oyle hatta sen simdi oraya 30 dk daha ekle :) 1 mille leslie 15 dk , 15 dk da egzersiz yaptim :)Hayır atlamışım
Zaten bugün 1veya 2 kişiyi atladım biliyorum o yüzden size sordum. Kimse bişey yazmasaydı geriyi okuyacaktım yatınca yapacaktım listeyi. Kusura bakma canım ekledim hemen
Arada ara sor garip birakma buralariCanlar hayatta hep mutlu olmanız dileğiyle herşey gönlünüzce olsun ben gider =) hepiniz hedefinize tekrar almamak üzere ulaşırsınız inşallah.. Sevgiyle kalın
Kujum bir iki hafta kendime gelme süreci sonra tekrar bakacağım tartıyı kaldırdım iki hafta tartılmayacağım =)Arada ara sor garip birakma buralari
canim sakin kilo alma gel bak bizlere ne yapmisiz diye motive et bizi kendine cok dikkat et gorusmek uzere :)Kujum bir iki hafta kendime gelme süreci sonra tekrar bakacağım tartıyı kaldırdım iki hafta tartılmayacağım =)
Tamam tatlim bekliyoruz, tarti bagimlilik yapiyor 2 hafta dayanabilecek misinKujum bir iki hafta kendime gelme süreci sonra tekrar bakacağım tartıyı kaldırdım iki hafta tartılmayacağım =)
canim odullerle birlikte baya olmus ama neyseki aksami hafif atlatmissin ve hareket etmissinSabah
1 dilim tb ekmegi, 5 dilim sucuk, 2 kibrit kutusu kasar
1 bardak sütlu kahve
Ara
Elma
Ogle
1 haşlanmış yumurta, domates, 5-6 zeytin
Ara
2 kuru erik
1 hurma
Oduller
1 avuc antep fistigi
1 kare bitter
6-7 bonibon
1 kase sutlac
Aksam
Salatalik
2 tatli kasigi light labne
Su 1.5lt
Spor yapmadim 2.5 saat gezdim bebek arabasiyla su an yorgunluktan oluyorum.
Canim bildirimi sabah yapman gerekirdiPazartesi başladığım için biraz geç başladım sanırım ben ama başladığımda 69,7 idim. 68,4 idim bu sabah tartıldığımdaZerosima
Sutlac tamamen ekstra olducanim odullerle birlikte baya olmus ama neyseki aksami hafif atlatmissin ve hareket etmissin
İnşallah canım inşallah =) geleceğim gidebilirsem hala burdayım canımcanim sakin kilo alma gel bak bizlere ne yapmisiz diye motive et bizi kendine cok dikkat et gorusmek uzere :)
Seni unutmayacağım azimli hatun spor yaomak istemediğimde aklıma sen geliyordun şimdi aşkla yürüyordur oturma diyordum kendime iyi ki varsın canımAllah'a emanet ol beybi seni çok seviyoruz.Kahsen
Deneyeceğim acaba kaç gün dayanacağım =)Tamam tatlim bekliyoruz, tarti bagimlilik yapiyor 2 hafta dayanabilecek misin
Kendine iyi bak cnm. Tabi kilonadaDeneyeceğim acaba kaç gün dayanacağım =)
Gittim bu sefer =)Kendine iyi bak cnm. Tabi kilonada
hiçte geç değil nerden başlasak kârdır. Çok iyi sporlarını göremiyorum amaPazartesi başladığım için biraz geç başladım sanırım ben ama başladığımda 69,7 idim. 68,4 idim bu sabah tartıldığımdaZerosima
bende burda kızlar şimdi bi saat iki saat derse hemen üstüne koymak için çabalıyorum. İlla çok olsun en çok benim olsun diyorum. Hoş hergün bi saat mecburi okul için ama çok iyi hissettiriyor. Ben iyileşince gitçem o doktorlara diycem ki siz beni yatağa hapsettiniz ilaca kortizona boğdunuz birini bile içmedim yatmadım da hergün spor yaptım diycem. Vurucam kırbacı vurucam kırbacıSeni unutmayacağım azimli hatun spor yaomak istemediğimde aklıma sen geliyordun şimdi aşkla yürüyordur oturma diyordum kendime iyi ki varsın canım
Bende her hafta diyorum ki pazartesi çıkıp Cuma'ya kadar çıkmıycam ama bi bakıyorum günde on sefer tartılıyom. Kafayı yedik topluca sanırımDeneyeceğim acaba kaç gün dayanacağım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?