Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hayır atlamışım
Zaten bugün 1veya 2 kişiyi atladım biliyorum o yüzden size sordum. Kimse bişey yazmasaydı geriyi okuyacaktım yatınca yapacaktım listeyi. Kusura bakma canım ekledim hemen
yok canim olur oyle hatta sen simdi oraya 30 dk daha ekle :) 1 mille leslie 15 dk , 15 dk da egzersiz yaptim :)

kizlar bugunku menum
Kahvalti

ara yok

Ogle wasaburger :) 1 bardak tuzsuz ayranla

ara 1 sade kahve 1 tane fit kek

Aksam 1 kase mercimek corbasi 1 kucuk lahmacunun yarisi

su 3 lt
sporum toplam 75 dk yazdin zaten OnDeryaa kafan karismasin :)

Kujum bir iki hafta kendime gelme süreci sonra tekrar bakacağım tartıyı kaldırdım iki hafta tartılmayacağım =)
canim sakin kilo alma gel bak bizlere ne yapmisiz diye motive et bizi kendine cok dikkat et gorusmek uzere :)

Sabah
1 dilim tb ekmegi, 5 dilim sucuk, 2 kibrit kutusu kasar
1 bardak sütlu kahve
Ara
Elma
Ogle
1 haşlanmış yumurta, domates, 5-6 zeytin
Ara
2 kuru erik
1 hurma

Oduller
1 avuc antep fistigi
1 kare bitter
6-7 bonibon
1 kase sutlac

Aksam
Salatalik
2 tatli kasigi light labne

Su 1.5lt
Spor yapmadim 2.5 saat gezdim bebek arabasiyla su an yorgunluktan oluyorum.

canim odullerle birlikte baya olmus ama neyseki aksami hafif atlatmissin ve hareket etmissin

canim sakin kilo alma gel bak bizlere ne yapmisiz diye motive et bizi kendine cok dikkat et gorusmek uzere :)
İnşallah canım inşallah =) geleceğim gidebilirsem hala burdayım canım

Pazartesi başladığım için biraz geç başladım sanırım ben ama başladığımda 69,7 idim. 68,4 idim bu sabah tartıldığımda Zerosima
hiçte geç değil nerden başlasak kârdır. Çok iyi sporlarını göremiyorum ama

Seni unutmayacağım azimli hatun spor yaomak istemediğimde aklıma sen geliyordun şimdi aşkla yürüyordur oturma diyordum kendime iyi ki varsın canım
bende burda kızlar şimdi bi saat iki saat derse hemen üstüne koymak için çabalıyorum. İlla çok olsun en çok benim olsun diyorum. Hoş hergün bi saat mecburi okul için ama çok iyi hissettiriyor. Ben iyileşince gitçem o doktorlara diycem ki siz beni yatağa hapsettiniz ilaca kortizona boğdunuz birini bile içmedim yatmadım da hergün spor yaptım diycem. Vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Sen bişe bilmiyon diycem ohh. Rahatlıycam sonra

Deneyeceğim acaba kaç gün dayanacağım =)
Bende her hafta diyorum ki pazartesi çıkıp Cuma'ya kadar çıkmıycam ama bi bakıyorum günde on sefer tartılıyom. Kafayı yedik topluca sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…