Film izlioduk.bende izliodm ama niyeyse bedenen varmism. Gozlerm ne ara kapanms.ama ben filmi izliodm.bi actm gozumu sonuna gelmisiz:)))))))chemistry_eng hazırlık mı yapıyon nereyesun kuşum. Gel haburaya yine formumdayım iki lafın belini kırak
Cannnimm canim ah kuzumAyy nasıl garip hissettim gitmek için kendimi parçaladım şimdi de gidesim yok sen arkadaşlığını kazandığım için gurur duyduğum nadir arkadaşlarımdansın kk arkadaşlarımla uzunca bir süredir görüşüyoruz sende onlardan olacaksın inşallah... ben kendini bilen bilgi edinmek için emek harcayan insanları hayatıma aldığımda büyük mutluluk duyuyorum eksik bir tarafımı örtmüş gibi huzur buluyorum iyi ki varsın cansın kalp kalp
Belli bişey Yok cnm. Ama en fazla 10 gün kalırım ortalama bir hafta.Cnm kilo bildirimi olamayacak diye bişey olmaz ki kilo bildirmek durumdasın
Ne kadar kalcaksın
Yolun açık olsun cnm. Seninde gönlünce olsun. Arada bi uğra özletme kendini. Allaha emanet olCanlar hayatta hep mutlu olmanız dileğiyle herşey gönlünüzce olsun ben gider =) hepiniz hedefinize tekrar almamak üzere ulaşırsınız inşallah.. Sevgiyle kalın
Tartini da gotursen olmaz mi ?Belli bişey Yok cnm. Ama en fazla 10 gün kalırım ortalama bir hafta.
Annemlerde baskül yok malesef. E eczaneden de tartılsam üzerimde pardesü ayakkabı olacak. Net çıkmaz kilom
Uyumadin mi kiz sen.orda saat kac:) bnm isler anca bittiTartini da gotursen olmaz mi ?
Uyumusum :) simdi uyandim tekrar uyumaya calisiyorum :)Uyumadin mi kiz sen.orda saat kac:) bnm isler anca bitti
Eşimi bekliyodum gelince yattım valla.Film izlioduk.bende izliodm ama niyeyse bedenen varmism. Gozlerm ne ara kapanms.ama ben filmi izliodm.bi actm gozumu sonuna gelmisiz:)))))))
Uyuyacaktm.aksamdan bsyleri hallediyim ddm.napiosn bakim nereye gittin ya
tartını götüremiyorsan şöyle yapalım. Bugün aç karna kıyafetsiz tartıl sonra tamamen giyin bide öyle tartıl. Aradaki farkı çıkaralım. Orda eczanede tartılınca o kadar eksi söyle bizeBelli bişey Yok cnm. Ama en fazla 10 gün kalırım ortalama bir hafta.
Annemlerde baskül yok malesef. E eczaneden de tartılsam üzerimde pardesü ayakkabı olacak. Net çıkmaz kilom
baskülünü yanında götür canımBelli bişey Yok cnm. Ama en fazla 10 gün kalırım ortalama bir hafta.
Cnm afiyet olsun mangalın zararı yokaY ÇOK MUTLU OLDUM :)
Yalnız bir sorun var dün mangalda nefsime hakim olamadım biraz fazla kaçırdım ekmek yemedim ama köftelerden.Yaramadı sonra gözlerim karardı.Kızlar bugün öğlen ve akşam sıvımı besleneyim nasıl telafi edeyim..Halen 62 yim ama küsüratlı :) gerçi 62,5 falan olsam tok karınla normaldi dimi ama ben fazla çıktım..
Kızlar siz açken mesela 52 siniz tokken tartıltınız en fazla kaç çıkmalı..
günaydın canımGünaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?