nohut beyaz nohut ya kuruyemişçilerde satılandan tok tutuo hele suyla içilldiğinde şişio nohutlar hiç aç hissetmiosun bir nevi beyni aldatmaca
yani açıkçası Eki Görüntüle 142708 tam olarak bunu yedim
nohut beyaz nohut ya kuruyemişçilerde satılandan tok tutuo hele suyla içilldiğinde şişio nohutlar hiç aç hissetmiosun bir nevi beyni aldatmaca
yani açıkçası Eki Görüntüle 142708 tam olarak bunu yedim
hoşbulduk canım benım simdiden sev dim sizleri :)hoş geldn ali_ye umarım seversin bizleri ve 3. takımı. :)
herkese günaydın,
hoşgeldin ali-ye sanırım profildekiler çocukların maaşalah çok tatlı görünüyorlar. inşallah istediğin kiloya düşersin.
evet benim kız ile oglan onlar benim canım :)tesekkürederim.innsallah hep bereaber saglıklı bır sekılde verırız kıloları
herkese günaydın,
hoşgeldin ali-ye sanırım profildekiler çocukların maaşalah çok tatlı görünüyorlar. inşallah istediğin kiloya düşersin.
se-ka cım neler yaptım anlatayım dün..
kahvaltı; elmasirkeli ballı su, az yufka ekmeğin içine marul ve beyaz peynir,
arada 4sunta gibi olan form bisküvi
öğlen, kıymalı yumurta ve makarna vardı yemekhanede, 1küçük dilim ekmekle kıymalı yumurtayı yedim ve az birşeyde makarna.
akşam yarım balık salata ve tarhana çorbası,
maalesef çayın yanında 1çikolatalı gofret yedim.akşamları ayrıca ıhlamur çayı içmeye karar verdim çünkü sihay çay içerken hep canım yanında birşeylerde yemek istiyor ama ıhlamurun yanına çok şey aramıyorum birde ne kadar doğru bilmem ama iştah kesermiş...
suyu bayağı arttırdım ama 2litre içememişimdir yine, inşallah yavaş yavaş arttırıyorum 2litreyede ulaşacağım.
sporda haftaya başlayacağım bu hafta iyice istirahat edip hastalıktan iyice kurtulup haftaya bomba gibi başlayacağım.bu sene nasıl bir griptir anlamadım adet görür gibi düzenli ayda bir grip oluyorum...
sende anlat bakalım neler yaptın...
hürremi izliyodum unutmuşum yazmayı
bugünkü menüm
sabah 4 tane hamur kızartma 1 haşlanmış yumurta
ara yarım muz
öğlen 1 kızarmış hamur (kızıcaksınız bana ama çok özlemişim(( )
ara bitki çayı 2 bardak
akşam şehriye çorbası, tavuk
1.5 lt su
spor yok
ay çok sıkılıyorum sporsuz alışmışım :s hafta sonu yada en geç p.tesi başlamayı düşünüyorum
aslında gün içinde çok iyiyim ama sabahları hapşıra tıksıra gözlerim sulana sulana uyanıyorum 1 saat sonra kendime geliyorum ama daha tam atamamışım gribi...
tgull cüm ben dünümü dün yazdıydım :)) onu yorumlarsın
sana öğünler içinveriyorum
kaçamak var boncuk yok
ama suyun tam olmasada sana motive olsun diyeveriyorum bende çok su içemiyorum aklıma gelmio
aklıma gelincede tıkıyorum kafama şişene kadar
tgull sen çalışıyosun sanırım okullar açıldı falan demiştin geçen gün öğretmenmisin
kızlar bugünkü menüm bugünde sağıklı olduğunu düşünüyorum menümün inşallah sencede öyledir vaferss
sabah
kepekli kaşarlı tost (bu sefer hiç yağ koymadım oldu )
1 kupa 5i 1 yerde çay
ara
yarım paket eti form çikolata kaplı lifli bisküvi
canım tatlı istedi markette terchmi formdan yana kullandım. :) 1 pakette 4 tane vardı 2 sini yedim.
öğlen
kandil simidi 1 tane
yoğurt 3 yemek kaşığı
bulgur pilavı sadece 1 servis kaşığı
ara
1 kase yoğurt dere otlu içine dere otu doğradım
akşam
1 tane piliç but derisiz
1 kase yoğurt
ara
1 tane kivi
su şu anda 1.5 litre 2 ye tamamlarm gündüz pek su içemiyorm wcden dolayı ama akşam bol bol içiyorum.Hatta gündüz hiç içmesem bile akşam 2 litreyi bitirebilirim. :)
spor:
bugün yürüyüş yaptım annemle arabayla gidilen yere yürüyerek gittik biraz mağazaları gezdik falan 2 saat yürüyüş yaptık.spordan sayarmsn saymazmısn bilmiyorm ama 100 tanede mekik çekmeyi düşünüyorm biraz sonra.
kızlar bugünkü menüm bugünde sağıklı olduğunu düşünüyorum menümün inşallah sencede öyledir vaferss
sabah
kepekli kaşarlı tost (bu sefer hiç yağ koymadım oldu )
1 kupa 5i 1 yerde çay
ara
yarım paket eti form çikolata kaplı lifli bisküvi
canım tatlı istedi markette terchmi formdan yana kullandım. :) 1 pakette 4 tane vardı 2 sini yedim.
öğlen
kandil simidi 1 tane
yoğurt 3 yemek kaşığı
bulgur pilavı sadece 1 servis kaşığı
ara
1 kase yoğurt dere otlu içine dere otu doğradım
akşam
1 tane piliç but derisiz
1 kase yoğurt
ara
1 tane kivi
su şu anda 1.5 litre 2 ye tamamlarm gündüz pek su içemiyorm wcden dolayı ama akşam bol bol içiyorum.Hatta gündüz hiç içmesem bile akşam 2 litreyi bitirebilirim. :)
spor:
bugün yürüyüş yaptım annemle arabayla gidilen yere yürüyerek gittik biraz mağazaları gezdik falan 2 saat yürüyüş yaptık.spordan sayarmsn saymazmısn bilmiyorm ama 100 tanede mekik çekmeyi düşünüyorm biraz sonra.
selam kızlarrrr
bugün gene seyhate çıktım kaçamağım dışımda çok kötü değğil menüm ama su spor da yok ara öğünde:)
sabah tost ve kahve
öğlen tavuk soda
arada çikolata ve çikolatalı keknapim regl oldum
akşam tavuklu salata portakal suyu çorba
benim menüm ve aktivitelerim
sabah 8de kahvaltım kepek kızarmış bir dilim ekmek kibrit kutusu kadar peynir yarım domates 3 zeytin çay
arada ev temizliği ve 1 muz küçük 2 ceviz yeşil çay
ardından 50dk pilates
öğlen bir tabak etli nohut kızarmış yarım dilim ekmek
arada 1 elma arada nohutta yedim içim dışım beyaz nohut oldu bugün
akşam havuç haşlama sarımsaklı yoğurt yarım dilim kızarmış kepek ekmek
gün içinde 2 tane maden suyu artı 2 litre su içildi
kalsicim öğünlerden boncuk yokcanım çok aç bırakma kendini kan şekerin düşer yoğurt ye meyve ye acıktıkça
ben bugün menümü hiç yazmayım kalsi dün söylemiştim ye gün var diye iş yerimde öğle yemeği mecbur kaçamak yaptım ve 3 öğün yedim çünkü seanslar dolu aralarda bişey yeme şansım olmadı ya çalıştığım günler bütün düzenim bozuluyor benim ben kendimi affettirmek için mekik çekeyim su içeyim yazarım yine sen boncuk verme banaa
ya bir de kiraya çıkacağım evi boyattık ama daha kontrat yapmaadık banyosu akıyormuş alttakine ev sahibi yaptırmaya yanaşmıyor alttaki biize sataşıyor şaşırdım iyice bunaldım haftaya inşallah ruhumu da alıp geleceğim yanınıza kızlar
kalsicim boncukları devrediyoruz bu akşam tablomuz ne durumda
önümüzdeki hafta tablomuzu samanyolu yaparsın değil mi canım hangi günleri dahil edeceğini sana bırakıyorum
ve eşlerimiz
cansu- kalsi
pinup-hatice
vafers-tgull
samanyolu-aliye
S.A-se_ka
kızlar kiloları yarın öğlene kadar bildiremeyecekseniz bu akşam bildirin
samanyolu nerdesin
kalsicim boncukları devrediyoruz bu akşam tablomuz ne durumda
önümüzdeki hafta tablomuzu samanyolu yaparsın değil mi canım hangi günleri dahil edeceğini sana bırakıyorum
ve eşlerimiz
cansu- kalsi
pinup-hatice
vafers-tgull
samanyolu-aliye
S.A-se_ka
kızlar kiloları yarın öğlene kadar bildiremeyecekseniz bu akşam bildirin
samanyolu nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?