Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoş geldn ali_ye umarım seversin bizleri ve 3. takımı. :)
hoşbulduk canım benım simdiden sev dim sizleri :)

tgull cüm ben dünümü dün yazdıydım :)) onu yorumlarsın
sana öğünler için veriyorum
kaçamak var boncuk yok
ama suyun tam olmasada sana motive olsun diye veriyorum bende çok su içemiyorum aklıma gelmio
aklıma gelincede tıkıyorum kafama şişene kadar
tgull sen çalışıyosun sanırım okullar açıldı falan demiştin geçen gün öğretmenmisin

merhaba se-ka gözümden kaçmış menün,
bende izledim hürremi
bayağı az yemişsin ama hamur işte ağıır...
ana ve ana öğünlerin var hamuru kaçamaktan sayıyor kaçamak boncuğunu kırıyorum.
su iki litre olmasada bayağı içmişsin. spor yok:26:
üç boncuğun var toplamda

evet canım; öğretmenim, geçmiş olsun ayrıca çok zor bu seneki grip geçmek bilmiyor sürekli tekrarlıyor.

merhabalar iyiakşamlar kuralları tam olarak bilmiyorum ama anladıgım kadarıyla yazayım
bugun sabah:ac karnına elmasirkeli ballı ılık su
2dılım kızarmış ekmek kıbrıt kutusundan az peynır surdum uzerlerıne 2bardak çay 3zeytın
arayemedım gec kalktım .
kayınvalıdemle yuruyuse cıktık 1saat yuruduk
ordan akrabamıza ugradık yarım kek ısrar ettıler yemıcektımsalatalık domates çay
bolsu ıctım tabii
akşamda yarım tabak yagsız makarna yıyecem ustune ya peynır yada yogurt koyarım
üstünede elma portakal yerım bukadar acıkırsam adacayı 2form biskivi atıstıra bılırım:)

kızlar bugünkü menüm bugünde sağıklı olduğunu düşünüyorum menümün inşallah sencede öyledir vaferss

sabah

kepekli kaşarlı tost (bu sefer hiç yağ koymadım oldu )
1 kupa 5i 1 yerde çay

ara

yarım paket eti form çikolata kaplı lifli bisküvi

canım tatlı istedi markette terchmi formdan yana kullandım. :) 1 pakette 4 tane vardı 2 sini yedim.

öğlen

kandil simidi 1 tane
yoğurt 3 yemek kaşığı
bulgur pilavı sadece 1 servis kaşığı

ara

1 kase yoğurt dere otlu içine dere otu doğradım

akşam

1 tane piliç but derisiz
1 kase yoğurt

ara
1 tane kivi

su şu anda 1.5 litre 2 ye tamamlarm gündüz pek su içemiyorm wcden dolayı ama akşam bol bol içiyorum.Hatta gündüz hiç içmesem bile akşam 2 litreyi bitirebilirim. :)

spor:

bugün yürüyüş yaptım annemle arabayla gidilen yere yürüyerek gittik biraz mağazaları gezdik falan 2 saat yürüyüş yaptık.spordan sayarmsn saymazmısn bilmiyorm ama 100 tanede mekik çekmeyi düşünüyorm biraz sonra.

sabah: siyah zeytin, kahve

ara: greyfurt

öğlen + akşam: mantarlı, köri soslu tavuk ve elma dilim patates -4,5 tane -

ooof off. hatice gitti benim rejim. açlıktan ölüyordum, yiyecek bi şey yoktu zaten doğru düzgün ve ben de yedim
spor olarak tüm gün ayaktaydım, ayrıca taa taksimden eminönü'ne kadar yürüdüm, iyi bir yürüyüş oldu.
su 1.5 lt içtim, ikiye tamamlarım.

menü güzel ama dünkü kadar mükemmel değil
suya hadi verim mekiği çek muhakkak yürüyüşü saymıolar canem heleki mağzalara sallana sallana bakmayı
sana bugün benden üç boncuk

menü güzel ama dünkü kadar mükemmel değil
suya hadi verim mekiği çek muhakkak yürüyüşü saymıolar canem heleki mağzalara sallana sallana bakmayı
sana bugün benden üç boncuk

benim menüm ve aktivitelerim
sabah 8de kahvaltım kepek kızarmış bir dilim ekmek kibrit kutusu kadar peynir yarım domates 3 zeytin çay
arada ev temizliği ve 1 muz küçük 2 ceviz yeşil çay
ardından 50dk pilates
öğlen bir tabak etli nohut kızarmış yarım dilim ekmek
arada 1 elma arada nohutta yedim içim dışım beyaz nohut oldu bugün
akşam havuç haşlama sarımsaklı yoğurt yarım dilim kızarmış kepek ekmek
gün içinde 2 tane maden suyu artı 2 litre su içildi

canım bak dün nasıl da görmemişim menünü :) bu menüne bukadar boncuk veriyorum araöğünlerden biri yok biri kaçamak su yok spor yo

benim bugün yediklerim:

sabah peynirli ekmek meyve suyu
arda: peynirli ekmeğin geri kalanı
öğlen: türk bi restorana gittik.. iskende r yedimç... sonrada adam baklava ikram etti.. yumulduk arkadaşlarla okadar özlemişimki memleket yemeklerini noolur affedin
arada: hiiç
akşam:hiiç

akşam yemicem...

1 litre su.. spor birazdan yapıcam.. dayanabildiğim kadar mekik çekicem bacak sıkılaştırıcı hareket yapıcam

kalsicim öğünlerden boncuk yok canım çok aç bırakma kendini kan şekerin düşer yoğurt ye meyve ye acıktıkça
ben bugün menümü hiç yazmayım kalsi dün söylemiştim ye gün var diye iş yerimde öğle yemeği mecbur kaçamak yaptım ve 3 öğün yedim çünkü seanslar dolu aralarda bişey yeme şansım olmadı ya çalıştığım günler bütün düzenim bozuluyor benim ben kendimi affettirmek için mekik çekeyim su içeyim yazarım yine sen boncuk verme banaa
ya bir de kiraya çıkacağım evi boyattık ama daha kontrat yapmaadık banyosu akıyormuş alttakine ev sahibi yaptırmaya yanaşmıyor alttaki biize sataşıyor şaşırdım iyice bunaldım haftaya inşallah ruhumu da alıp geleceğim yanınıza kızlar

kalsicim boncukları devrediyoruz bu akşam tablomuz ne durumda
önümüzdeki hafta tablomuzu samanyolu yaparsın değil mi canım hangi günleri dahil edeceğini sana bırakıyorum
ve eşlerimiz
cansu- kalsi
pinup-hatice
vafers-tgull
samanyolu-aliye
S.A-se_ka

kızlar kiloları yarın öğlene kadar bildiremeyecekseniz bu akşam bildirin

samanyolu nerdesin

hep nohut hep nohut biraz değiştir artık şu nohutları leblebiye falan dön bari ama sağlıklı şaka yapıyorum menün gayet güzel bugün ikimizinde bence sporu az yarın daha fazla spor yapmalıyız bu arada mekiğimi çektm suyumu tamamladm 4 bonck

tamam, sporu bekliyorum.
evet haklısın ama herkesin içinde çantamdan yoğurt çıkarıp yemeye utanıyorum hatice ya

kolay gelsin, inş. sorunsuzca hallolur ev işleriniz

tamam, yarın toplayıp hepsini yazarım.
dün sabah tartıldım ben, kilom sabit :/

Canım iyi akşamlar,kusura bakma bu hafta çok yoğunum,dr,ziyaretler derken bu hafta zor geçti.Ama söz haftaya telafi ederim..Tabloyu yaparım tabii ama tablo şeklinde olmazsa bana kızma,boncukları hesaplarım ama tablo yapmayı beceremiyorum
Ben yarın formula 7 almayı düşünüyorum,arkadaşım çok güzel kilo vermiş
Bu arada yarın sabah kursum var kilomu şimdi yazayım...Maalesef hiç verememişim,
SAMANYOLU 65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…