- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
günaydın canımGünaydınlarrr...
Cnm afiyet olsun mangalın zararı yok
Bugun normal diyetine devam et şoka gerek yok
Benim 1, 1,5 kilo farkediyor
Tartini da gotursen olmaz mi ?
Ben otobüsle gidicem kendi arabamizla gitmiyorum. 2 çocuk kıyafeti benim kiyafetlerim. Yüküm ağır bide onu da almim. Ama yinede güzel fikir alabilirim de. Bakarimbaskülünü yanında götür canım
Evet mantıklı öyle yapıyım.Günaydın güzel hatunlar
Eşimi bekliyodum gelince yattım valla.
tartını götüremiyorsan şöyle yapalım. Bugün aç karna kıyafetsiz tartıl sonra tamamen giyin bide öyle tartıl. Aradaki farkı çıkaralım. Orda eczanede tartılınca o kadar eksi söyle bize
Cnm benim başın sağolsunkizlar babami kaybettik Turkiyeye gidiyorum ne zaman donucem bilmiyorum birazdan gidicez habersiz birakmak istemedim lutfen dua edin
Benim de 1.5 kg farkediyor tokkenaY ÇOK MUTLU OLDUM :)
Yalnız bir sorun var dün mangalda nefsime hakim olamadım biraz fazla kaçırdım ekmek yemedim ama köftelerden.Yaramadı sonra gözlerim karardı.Kızlar bugün öğlen ve akşam sıvımı besleneyim nasıl telafi edeyim..Halen 62 yim ama küsüratlı :) gerçi 62,5 falan olsam tok karınla normaldi dimi ama ben fazla çıktım..
Kızlar siz açken mesela 52 siniz tokken tartıltınız en fazla kaç çıkmalı..
Canım başınız sağolsun. Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsunkizlar babami kaybettik Turkiyeye gidiyorum ne zaman donucem bilmiyorum birazdan gidicez habersiz birakmak istemedim lutfen dua edin
Benim de 1.5 kg farkediyor tokken
Canım başınız sağolsun. Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun
kizlar babami kaybettik Turkiyeye gidiyorum ne zaman donucem bilmiyorum birazdan gidicez habersiz birakmak istemedim lutfen dua edin
Canım başın sağolsun.Acını paylaşıyorum. Allah rhmet etsin. Dualarım sizinle.kizlar babami kaybettik Turkiyeye gidiyorum ne zaman donucem bilmiyorum birazdan gidicez habersiz birakmak istemedim lutfen dua edin
Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin.kizlar babami kaybettik Turkiyeye gidiyorum ne zaman donucem bilmiyorum birazdan gidicez habersiz birakmak istemedim lutfen dua edin
Başın sağolsn canım. Allah mekanını cennet eylesin..kizlar babami kaybettik Turkiyeye gidiyorum ne zaman donucem bilmiyorum birazdan gidicez habersiz birakmak istemedim lutfen dua edin
Basarisiz deneyimimde instant mayaylaydi canim. Ama yeniden denemek lazm tabi.ama evde yiyen ykki.anca misafire:)
Bugün resmen yumurta günü oldu bilerek yaptığım bişey Yok öyle denk geldi. Sabah haşladım çocuklara kendime küçük oğlum yarısını yemedi ben 1.5 yemiş oldum
Öğlen eşim Cuma'dan çıkıp geldi omlet canı çekmiş onla yedim 1.5 kadar oğlum okuldan geldi beslenmesindeki yumurtasını yememiş geri getirmiş onu yedim. Bi de o da salçalı omlet istedi çok nefis olmuştu dayanamadım bi yumurtasını ben yedim aboo 5 yumurta eder.
Çok yedim bugün ödül günü yaptımşiştim patlıyom. Ama halbuki 1057 kalori almışım çokta fena değil alışmışım max. 800-900'e fazla geldi
5yumurta
1salatalık
3bitki çayı
10-15 dal maydanoz
3 dal yeşil soğan
1'er tatlı kaşığı pekmez tahin. Patlıcan ezmesi. Kahvaltılık sos.
Su da 2.5 litre ama 3.5-4 olur
Spor 25 dk çok hızlı yürüyüş koşu 15 dk egzersiz
Gece de egzersiz yaparım yine
Kizlar bir odul günüde bende oldu.
Sabah
Patlican salata
Peynir
Domates salatalik
Ara
1 sutlu sekersiz kahve
Biraz cips
Ara
Cigkofte durum
Ama dahada birsey yemem.
Su 1bucuk litre 2bucuk yaparim
Spor
30 dk yuruyuş aksamda leslie yapmayi düsünüyorum yazarim o zaman.OnDeryaa
Ben de yazayım menümü
Sabah 09.30
2 tereyağda yumurta
1 domates
7 zeytin
1 ufak hamburger ekmeğinde kaşarlı tost
Akşam 17.00
3 köfte
1 tabak pırasa
1 kase pulbiberli yoğurt
1 dilim baklava
Su 2.5 lt 3 kesin olur
Bugün kendime ödül vermeyeceğim. Vere vere-200 gr cık verdiğim için.
Sabah
2 dilim peynir
4 adet yeşil zeytin
Şekersiz cay
Ara
Sade Türk kahvesi
Öğle
2 adet haşlanmış derisi alınmış tavuk but.
biraz salata
Ara
Nescafe
Türk Kahvesi
Akşam (19:30 ) henüz yemedim yiyeceğim bir değişiklik olursa yazarım
Mantarlı tavuk sote
yoğurt
Su 3 Lt.
Spor ilave edeceğim canlar.
Eki Görüntüle 1985578 Kızlar eksik yazdığım varmı bi bakın listeyi paylaşayım bi iki saat beklerim yazmayan varsa diye
Bugunku menu
Sabah yok oruc
Aksam 2tabak taze fasulye tavuk gogsu vardi icinde bol salata cok acikmistim reglime yakin oldugu icin doymuyim
Su 2bardak
30 dakika plates 30 dakikada egzersiz
kizlar bugunku menum
Kahvalti
Eki Görüntüle 1985595
ara yok
Ogle wasaburger :) 1 bardak tuzsuz ayranla
ara 1 sade kahve 1 tane fit kek
Aksam 1 kase mercimek corbasi 1 kucuk lahmacunun yarisi
su 3 lt
sporum toplam 75 dk yazdin zatenOnDeryaa kafan karismasin :)
Sabah
1 dilim tb ekmegi, 5 dilim sucuk, 2 kibrit kutusu kasar
1 bardak sütlu kahve
Ara
Elma
Ogle
1 haşlanmış yumurta, domates, 5-6 zeytin
Ara
2 kuru erik
1 hurma
Oduller
1 avuc antep fistigi
1 kare bitter
6-7 bonibon
1 kase sutlac
Aksam
Salatalik
2 tatli kasigi light labne
Su 1.5lt
Spor yapmadim 2.5 saat gezdim bebek arabasiyla su an yorgunluktan oluyorum.
Pazartesi başladığım için biraz geç başladım sanırım ben ama başladığımda 69,7 idim. 68,4 idim bu sabah tartıldığımdaZerosima
Seni unutmayacağım azimli hatun spor yaomak istemediğimde aklıma sen geliyordun şimdi aşkla yürüyordur oturma diyordum kendime iyi ki varsın canım
514.ETAP TAKIM İÇİ DERECELER
1.Zerosima ------------->>> % 1,89
2. B bayandipali --------->>> % 1,59
3. @Sismaniye --------->>> %1,56
TEBRİKLERRRR KIZLARRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?