Ahh cnm ya kıyamamSağol canım çok özlemiştim de hevesimi kursağımda bıraktı sağolsun annem. Huylarını unutmuşum kadının.
Olsun yine de annem
Ne oldu kujum =( anlatmak istersen yanındayızAğlamak istiyoruuummm. Çok canım sıkılıyo. Dışarı çıkıp yalnız başıma boş boş dolanmak istiyorum. En iyisi uyuyayım ben yaa
Allah rahmet eylesin canim. Basınız sagolsun.kizlar babami kaybettik Turkiyeye gidiyorum ne zaman donucem bilmiyorum birazdan gidicez habersiz birakmak istemedim lutfen dua edin
Guzel menu afiyet olsun cnm. Niye aksami sutle geçireceksin ki saglikli yemekler salata ve yogurt yiyebilirsin.Sabah
1 dilim ekmek
az salça
2 köfte
2 kare ayva reçelin içinden
öğlen
salata
1 kepçe çorba
ara
salata- yarım elma
Akşam sadece süt mü içsem bir kepçe çorba yesem mi bilemedim açlıkçekiyorum.Motivasyonum bozuldu sanki kızlarNormal mi yaşadığım
Pek olmamiş canim. Ama afiyet olsun.Merhabalar
Sabah
Bır simit çay
Ara bir kurabiye
Ara 5 tatlı kaşığı dondurma
Akşam bir lahmacun, yoğurt, bolca marul
basin sag olsun canim mekani cenet olsun insallahkizlar babami kaybettik Turkiyeye gidiyorum ne zaman donucem bilmiyorum birazdan gidicez habersiz birakmak istemedim lutfen dua edin
Aynenn ya benimde birde haber veriyor kuzummm ya ne kadar aorumluluk sahibi@NzLi aklimdan hic cikmadin canim. Dualarimdasin
Merhaba cnm. İyiyim çok şükür seni sormalı sen nasılsın. Dün keyfin yoktu bugün iyimisinMerhaba hanımlar herkes iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?