Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aaaa aksiliğe bak ya,kontrat yapmadıysanız bir daha düşünün derim,şimdiden komşuyla sorun çıkması hiç hoş değil....
haftasonu da boncuk verelim mi ne dersiniz,gerçi hafta sonu paylaşım az oluyor,ne dersiniz?

hoş bulduk samanyolu29yaşındayım 2cocuk annesiyim 6yasında bır kızım 14aylıkta oglum var kılom 68 ıdı ama dun 67 oldum hedefım 58 inşallah yani 9kilom kaldı

Canım tekrar hoşgeldin,Allah bağışlasın yavrularını,çok tatlılar...Bu hafta biz eş olucaz,senin menüler gayet iyi gidiyor,ben de toparlıcam kıskandım seni...
Bu arada takımın en yaşlısı benim 42 yaşındayım,22 ve 16 yaşlarında 2 oğlum var....İstanbul da oturuyorum

***3. TAKIM 194. ETAP***

hatice_84 ( 54.5 )
S_A ( 76.2)
samanyolu ( 65 /65 / 0 / 0% )
pinup (61.6)
seebu ( 65.2)
ca_cansu (52.2 / 51.4 / 0.8 / 1.53%)
se_ka (66.3) (serapince kullanıcı adını değiştirdi)
kalsi (87.3 / 87.3 / 0 / 0%)
vafers (62 )
karamel (78.8) (geri dönmek üzere ayrıldı)

3.takim toplam kilo ( )

samanyolu sen hesapla boncukları yeter taşınmak istiyorum canım ya mecburum biran önce

aliyeye boncukları nasıl verdiğimizi anlat canıım

evet canım; öğretmenim, geçmiş olsun ayrıca çok zor bu seneki grip geçmek bilmiyor sürekli tekrarlıyor.

saol canım sende hastasın sanırım sanada geçmiş olsun.. ne öğretmenisin tgull bende bi öğretmen adayıyım :) inşş

kolay gelsin haticecim taşınmak zor.. Allah hayırlısını versin inşş..

Aynen ben de Cansucum,haftasonu içime bir fil kaçıyor sankiKızlarda uygun görürse haftasonundan başlayalım boncuk vermeye

bencede mantukluuu zaten işi olan haber verip çıkıyo yine öyle olur...

kızzzzzlarrrr çok mutluyummmmmm :118::118::118::118: okulu uzamaktan kurtarmışımmmmm ayyyyyyyyyyy çok mutluyum 2. dönemdende yırtarsammm inş 4 yılda bitiriyorummmmmm :)))

hak ettim ben o iki boncuğu canımm

S_A cım acımazsız oluyorum sana karşı

su yetersiz boncuk yok
ara öğün yok boncuk yok
ana öğün ya kötü ya yok boncuk yok
kaçamak var boncuk yok
sporuna tek boncuk oda yapmazsan söle kesin geri alıcam

canım görürsün inş sonra yarın kızma die ben kesin 12 ye kadar giremem çünkü.. kilom 66.1

tgull bugünkü menüm
sabah
3 tane hamur dünden kaldı bitmedide 1 haşlanmış yumurta peynir
ara
yarım muz
öğlen
1 tane hamur
ara
2 bardak bitki çayı
akşam
2 kase erişteli mercimek çorbası

1 lt su
spor yok

ama h.sonu başlıcam inşş yani zaten çok iyi kilo verebilen biri değilim hele sporsuz yine iyi bile vermişim.. gerçi dışarı çıkınca spor yapmış kadar oluyorumdur buralar hep yokuşş merdiven

kızzzzzlarrrr çok mutluyummmmmm :118::118::118::118: okulu uzamaktan kurtarmışımmmmm ayyyyyyyyyyy çok mutluyum 2. dönemdende yırtarsammm inş 4 yılda bitiriyorummmmmm :)))

ayyy inşallah 2. dönem sıkı bir çalşda bitir ve kurtul hem kendne dert olmaz hemde ailen için sorun olmaz canım.tebrk ederm inş 4 sene sonra bende bitirebilrm şu üniyi ya daha 1. snfm

iyi geceler kızlar herkese şu anda karnım çok aççççç

ama inş kendme hakim olabilirm ki olmalıym mutfağa gitmemeliyim.
ben kitap okuyup uyusam çok iyi olacak bence. :)

selamm kızllarr

su yok spor yok kızlar ama iyi bir diyebilirz :)

sabah yumurtalı domatesli güsell bir kahvaltı

öğlen çorba

ara meyveli yoğurt bide kıtrlı düşük kalorili bişi

akşam çorba tek köfte 2 dilim patates:)

ayyy inşallah 2. dönem sıkı bir çalşda bitir ve kurtul hem kendne dert olmaz hemde ailen için sorun olmaz canım.tebrk ederm inş 4 sene sonra bende bitirebilrm şu üniyi ya daha 1. snfm

canım benimm saaoll Allah razı olsun inşşş rabbim hayırlısıyla bitirmemizi sağlar tüm öğrencilerin hepimizinn
gerçi ben daha 3.sınıfım 4 sandın sanırım ama bizde kredili sistem varda çok kredin kalınca alamadığın dersler oluyo o zamanda okul uzuyo ama 1.dönemden yırttım malesef bizde çan yok yaz okulu yokk geçtin geçtin geçemedin ayvayı yedin

bu arada kızlar annem patates yaptığında şöle yapıo tavsiye kesinlikle ederim hem kalorisi düşük hem lezzetli hem sağlıklıııı

çocuklarınız varsa ve patates kızartması seviosa yapın derim dışarda yiceklerne yada yağda yiceklerine daha iyii

patatesleri önce tam değil haifi haşlıyorz snr dilim dilim cips gibi kesiyoruzzz snr baharatllıyoruz yağlı kağıt üzerine serip fırına veriyoruz :)

inanın kızarmış patatesten ço daha lezzetli

S_A c.tesi itibariyle senin yeni eşin benmişim
çok şanssızsın sporsuz hasta bi haftadan çıkıyorum enerjim içimde bu hafta sıkı bi hafta olmalı ve acımasızcaa geliyorum piyangoda sana vurdu yarın girdiğinde akşam girebilirmisin kaç gibi girersin beni bilgilendir olurmu?
senle bi kafa kafaya verip planlı programlı güzel bi hafta hazırlayalım kendimize
eğer giremessen akşama çıkmadan fiikirlerini yaz bırak ben derler toparlar planlar sana bildiririm bi ortak nokta bulmaya çalışırız..:13::13:
ama çok acımasız olucam boncuğa hasret kalmak istemiyosan birbirimizi motive edicezzz

muhakkak denicem pinupp zaten patatesin herşeyini çok severimmm

tesekkürederim.ah tatlılarda buyuk anaokuluna gıdıyor rahatladıkta ufaklık karınca gıbı heran heryere gıdıyor cok yaramaz mınık bayagı yoruyor maşallah ne güzel sizde genc anne olmuşsunuz bende antalyada yasıyorum. ben tam anlamadım anlatırsanız sevınırım. bırde ben cok cabuk kılo verırım cok cabukta alırım vucudum odem mı yapıyor anlamadım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…