Aaaa aksiliğe bak ya,kontrat yapmadıysanız bir daha düşünün derim,şimdiden komşuyla sorun çıkması hiç hoş değil....ya bir de kiraya çıkacağım evi boya ttık ama daha kontrat yapmaadık banyosu akıyormuş alttakine ev sahibi yaptırmaya yanaşmıyor alttaki biize sataşıyor şaşırdım iyice bunaldım haftaya inşallah ruhumu da alıp geleceğim yanınıza kızlar
hoş bulduk samanyolu29yaşındayım 2cocuk annesiyim 6yasında bır kızım 14aylıkta oglum var kılom 68 ıdı ama dun 67 oldum hedefım 58 inşallah yani 9kilom kaldı
Aaaa aksiliğe bak ya,kontrat yapmadıysanız bir daha düşünün derim,şimdiden komşuyla sorun çıkması hiç hoş değil....
haftasonu da boncuk verelim mi ne dersiniz,gerçi hafta sonu paylaşım az oluyor,ne dersiniz?
evet hafta sonuda yapalım ben yoksa haftasonu die ne bulursam yiyorum yaaa
evet canım; öğretmenim, geçmiş olsun ayrıca çok zor bu seneki grip geçmek bilmiyor sürekli tekrarlıyor.
ya bir de kiraya çıkacağım evi boyattık ama daha kontrat yapmaadık banyosu akıyormuş alttakine ev sahibi yaptırmaya yanaşmıyor alttaki biize sataşıyor şaşırdım iyice bunaldım haftaya inşallah ruhumu da alıp geleceğim yanınıza kızlar
Aynen ben de Cansucum,haftasonu içime bir fil kaçıyor sankiKızlarda uygun görürse haftasonundan başlayalım boncuk vermeye
canım bak dün nasıl da görmemişim menünü :) bu menünebukadar boncuk veriyorum araöğünlerden biri yok biri kaçamak su yok spor yo
benim bugün yediklerim:
sabah peynirli ekmek meyve suyu
arda: peynirli ekmeğin geri kalanı
öğlen: türk bi restorana gittik.. iskende r yedimç... sonrada adam baklava ikram etti.. yumulduk arkadaşlarla okadar özlemişimki memleket yemeklerini noolur affedin
arada: hiiç
akşam:hiiç
akşam yemicem...
1 litre su.. spor birazdan yapıcam.. dayanabildiğim kadar mekik çekicem bacak sıkılaştırıcı hareket yapıcam
kızzzzzlarrrr çok mutluyummmmmm :118::118::118::118: okulu uzamaktan kurtarmışımmmmm ayyyyyyyyyyy çok mutluyum 2. dönemdende yırtarsammm inş 4 yılda bitiriyorummmmmm :)))
ayyy inşallah 2. dönem sıkı bir çalşda bitir ve kurtul hem kendne dert olmaz hemde ailen için sorun olmaz canım.tebrk ederm inş 4 sene sonra bende bitirebilrm şu üniyi ya daha 1. snfm
iyi geceler kızlar herkese şu anda karnım çok aççççç
ama inş kendme hakim olabilirm ki olmalıym mutfağa gitmemeliyim.
ben kitap okuyup uyusam çok iyi olacak bence. :)
bu arada kızlar annem patates yaptığında şöle yapıo tavsiye kesinlikle ederim hem kalorisi düşük hem lezzetli hem sağlıklıııı
çocuklarınız varsa ve patates kızartması seviosa yapın derim dışarda yiceklerne yada yağda yiceklerine daha iyii
patatesleri önce tam değil haifi haşlıyorz snr dilim dilim cips gibi kesiyoruzzz snr baharatllıyoruz yağlı kağıt üzerine serip fırına veriyoruz :)
inanın kızarmış patatesten ço daha lezzetli
Canım tekrar hoşgeldin,Allah bağışlasın yavrularını,çok tatlılar...Bu hafta biz eş olucaz,senin menüler gayet iyi gidiyor,ben de toparlıcam kıskandım seni...
Bu arada takımın en yaşlısı benim 42 yaşındayım,22 ve 16 yaşlarında 2 oğlum var....İstanbul da oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?