Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben psikolojik danışman yani rehberöğretmenim. ooo meslektaş olacağız yani senin branş ne?
inşş tgullcüm çocukluğumdan beri bu mesleği hayal etmiştim umarım kpss engeline de takılmada kavuşurum hayallerime inşş herkess.. metemetik benim branşım.. ama ben bölüm okuyorum bide formasyon almam gerekiyo daha
evet çok dengeli değil bu aralar beslenmem.. eskiden olsa hayatta doymazdımda buraya başladıktan bir süre sonra midem küçüldü daha çabuk doyar oldum ama işte spor falan yok ya yeteri kiloyu veremiyorum sanırım metabolizmamda biraz yavaş...
aslında dediğin gibi sabah daha az çıkman gerek ama pinupunda dediği gibi digital tartılar bi tuhaf çıkıyosun iniyosun tekrar çıktığında farklı tartıyo bende pinup gibi 3-4 kere tartılıyorum bazen 5-10 dk sonra tartılıyorum falan..
ara ana öğünlere bide kaçamak olmayışına bideee spor sayılmaz ama başlıcanı devam ediceğini umarak onuda katıp sana son günümüzde boncuk veriyorumm

hımm anladım çok kötüymüş sizin sistem yaa biz rahatız. :)
yaz okulu var isteğe bağlı istersen seneye alttan alıyorsun.çanda var o da çok iyi bence.felsefeden 42yle geçtm daha ne olsunki. :)

oooo süpermiş vallaaaa :)) bizdede bizden sonrakilere yaz okulu çan geldi 35 le yata yata geçiyolar 60 la A düşürüyolar bizim geçme notumuz 60 C gelio
adaletsizlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84:

iyi akşamlar kızlar,
bu gün neler yedim paylaşayıım...
sabah, az yufka ekmek ve salata,
arada 3kan üzümü 2çizi
öğlen,yeşil mercimek ve 1dilim yağsız börek
akşam,balık ve salata
gece süt içmeyi planlıyorum çok ihmal ediyorum yoğurtu sütü. aslında her gün menüde yer vermeli...
sirkeli suyumu içtim ama normal su pek içemedim. sporda evet biraz egzersiz yapacam pilateste yaptığımız hareketlerden

aaa ben matematiği çok severdim çokta iyiydi matematiğim össye hazırlıkta hep full çıkartırdım soru kaçırmazdım ama sayısal bölümde olduğu için tercih edemedim.alırsın inşallah formasyonuda.atanmak hepimizin ortak sorunu ama matematiksin ve çoğu branşa göre daha şanslısın.
benim miğde bir türlü küçülmüyor ya geçen sene ama sanki küçülmüştü hemen doyuyordum şaşırıyorlardı bu sene henüz kısmet olmadı. bu arada bir an önce sağlıklı beslenmeye geçmeni öneririm. mis gibi sebze yemekleri ızgara beyaz et çorba salata yoğurt süüt oooh biii sürü şey var yiyebileceğimiz...
acaba dediğin gibi dijital tartıdan mı bu dengesizlik bi sevindiriyor bir sinir ediyor normal mi alsam acaba:)
ooo bayağı boncuğum olmuş teşekkür ediyorum. haftaya başlıyorum zaten spora. ya pazartesi için randevu alacaktım diyetisyenden ama alamadım. normalde şimdi yaptıklarımı yapınca haftada bir kilom gidiyordu acaba hormonlarımda kan değerlerimde mi bi problem var diye bir görünecektim olmadı...

kaçamak yok öğünler tam bu sefer boncuk

bende bugünümü yazıyım yarın yeni eşlerimizleyiz bunuda sen yorumla tgulcümm
sabah 1 dilim ekmek peynir ( bu sefer doyduğumdan diil regl oldumda ağrımdan yiyemedim onuda ilaç içmek için zor bela yedim
ara yok dışarı çıktım yürümek iyi gelio die
öğlen 1 poğça aldım
ara 1 elma
akşam 1 kase erişteli mercimek çorba, az yumurtalı ıspanak yarım dilim ekmek

su 1 lt
spor yok ama 4 saat dışardaydım ve hep yürür durumdaydım hiç oturmadım 4 saat ama 4

düzene sokucam inş okullar açılsın o zaman daha düzenli oluyorum p.tesinden itibaren mesela :)) tartıdandır.. yok yaa ne diğerinden alıcan 4-5 kere tartıl ortalama hangisini daha çok gösteriyosa odur işte :)))
bi gözük doktora muhtemelen metabolizmanda farklılık vardır ama illa hormonlarla alakalı olmayabilir yediğin içtiğin aldığın alamadığın vitamin mineral falan filan hepsinin etkisi olabilir ama gözük bakalım ne dicek
matematik çok başka bişey yaa aşk gibi :)) resmen aşığım mesleğime ama çokta zorlanıyorumm :s öğretmenlik kazanamadım ben öyle pek ders çalışabilen bi öğrenci değilim anca bölüm tutturdum bölümde öğretmenliğe göre çok çok ağır adamlar gelio sızlanmayın siz buraya bilim insanı olmaya geldiniz öğretmen olucaktınız madem öğretmenlik seçseydiniz diolar haklı olarak anamızı ağlatıyolar :s ama yinede mutluyummmmmmm

kalsiiiiiiiiii bugünkü menüm. :)

sabah

kepekli kaşarlı tost
yeşil çay

ara

çikolata okulda ağzıma tıktılar alaman çikolatası diye

öğlen

mcdonalds da yedim

big mac hamburger
patates kızartması
ıce tea şeftali

ara

-

akşam

balık.(fırında yağsız hamsi buğlama)

su:2.5 litre
spor:200 mekik

tgulle sesleniş
gidemedim kızlar ya yarın giderim heralde çok geç çıktım dersten.şimdi gelelim bugün neler yaptım
sabah 8de kahvaltı kızarmış kepek ekmek KK peynir 2 zeytin 2 ceviz yarım domates çay
sonra 50 dk pilates
arada nohut tabiki su çay tek şekerli
öğlen demeye bin şahit biraz geç oldu 4 te simit ayran
arada nohut türk kahvesi orta
akşam
yarım domates yarım kızarmış ekmek kepek 2 tane kızarmış göğüs parçası ( ince ama)
bir şişe soda şuanda 1,5 su 2yi geçer bile bu ara çok susuyorum

ya karışmim dioma dayanamıom cansu big mac patates kızarması yiyosun akşama yeme bari çok feci hemen eşi tarafından cezalandırılsın tez baiı vurula

vasat bigün olmuş
menüler tam aralar yok bir ara yapmışsın su yok egzersiz yok ilk günden neye vereyim boncuk
hadi kaçamağın yok onada bi
valla başkada vercek bişey yok ceza vermediğime şükür

ya ama matematik öğretmenliğinin puanıda çok dehşet... bir arkadaş ilk tercihleri iyi yerlerin matematik öğretmenliği yazdı ama maalesef olmadı 3.tercihi olan tıp a gitti çok trajıkomik bir durum.
bilim insanı diyorlarda bilim insanına türkiyede para mı veriyorlar sanki tövbe tövbe aç karnına ne bilim oluyor ne insanlık hiç de haklı değiller bence.alırsın formasyonunu paşa paşa yaparsın öğretmenliğini onlar konuşsunlaar...
hmm menüne baktımda çok az yiyosuun bende azla doysam keşke ana öğün ara öğün spor ve kaçamaksızlığa 4boncuk hayırlı uğurlu olsuun

vay vay vay süpersin arkadaşım beş yıldzlı bir gün geçirmişsin
ana ara öğün spor kaçamaksızlık su ne ararsan var örnek bir gün.bu arada nohut kabız yapmıyormu?
bu haftam bayağı zorlu geçecek sanırım senden boncuk haketmek zor olacağa benziyor ceza almamak içinde dikkat etmeli ama diyete birebirsin sevdim seniii...

vasat bigün olmuş
menüler tam aralar yok bir ara yapmışsın su yok egzersiz yok ilk günden neye vereyim boncuk
hadi kaçamağın yok onada bi
valla başkada vercek bişey yok ceza vermediğime şükür

vaferscim se-ka benim cumayı yorumlamıştı ama bilemedim. cumadan mı başlıyoz yeni eşlerle cumartesinden mi? su içmekte çook zorlanıyorum sporda inşallah haftaya başlayacağım. tam diyeti toparlamıştım ocak ayında beş yıldızlı gidiyordum çoğu zaman ama araya karne tatili grip falan girince düzen bozuldu inşallah tekrar girecem düzene çabalıyorum ve maalesef gittikçe zorlaşıyor kilo vermek ben 100gram verip en ufak sapıtmada 500gram alıyorum...

ya karışmim dioma dayanamıom cansu big mac patates kızarması yiyosun akşama yeme bari çok feci hemen eşi tarafından cezalandırılsın tez baiı vurula

ahhh vafers ahhh karış karış karışmadan olurmu hiç kim düzeltecek yoksa beni böyle =)
çok lezzetliydi yedim ama :)
akşam sadece ekmeksiz balık yedm o da tabağım tam dolu bile değildi yani. :)
ama bana ceza vermelisiniz. :):):)

Canım Allah bağışlasın yavrularını..Çok zor büyüyorlar bilmez miyim.Allah acılarını göstermesin bizlere...Onlar hayatımızın anlamı bence...
Boncuk vermeyi anlatayım
Ana öğünler güzelse
Ara öğünler yapılmışsa
Kaçamak yoksa
2 litre su içilmişse
Spor yapılmışsa şeklinde veriyoruz.birbirimizin menüsünü yorumlayıp,önerilerde bulunabiliyoruz.
Bende ödemden şikayetçiyim...Dün 65 kiloydum bu sabah 66.5 yok artık dedim,yüzüğüm parmağıma gömülmüştü sabah..Bol su içiyorum,yeşil çay da ama sonuç aynı bende..Sanırım hormon ilacı kullanıyorum o etkiliyor beni...Kilo verdin diyorlar ama tartı öyle demiyor...

amin cümlemizin evladının acısını göstermesin
boncukları eşler bırbırıne verıyor degılmı.sorma bende sabah tam 66ydım gece yatarken 67.8 olmusum 1kılo neyedım ben oyle dedım su sısırıyor galıba yeşil cay içemiyorum sütten cocugu etkılermı acaba dıye .maşallah benden zayıfsın

valla kabızlıktan çok benim içimi boşaltıo maşallah bol suyla içinde kabızlık die bi derdin olmuo
eee biraz zorlanmadan kilo verilmio valla bana neler yapıo arkadaşlarım evdekiler azıcık bi ucundan bak bu seferlik bişey olmaz yaaa ben yermiyim çok kararlıyım bu sefer maşallah hem zayıfladıkça kendimi daha güzel hissediyorum yemem kafamdan herşeyi sildim önümde o bayıla bayıla yediğim krem çikolata duruyor kardeşim yiyor ben domatesimi kıtır ekmeğimi kemiriyorum
sende öyle yapmalıısn yok öle big mag falan ayyy nasıl vicdan azabı çekmiomusun tgulllll:18:

şekerim zaten anasını ağlatmışın öğlende akşam salata ysn dahi olmaz o iş yaa bi süre bırakın şu hamburgerleri falan daha kilo veremeden ödül yapısunuz gerçi o sağlıksız şeylerden ödülde olmaz ama bende bayıla bayıla yiyom biliom ama yemicez yemicez yemicez

offf yemicezz yemicez hedefe ulaşmama çok az kaldı yaa dayanamıyorum zayıfladın işte diyenler oluyr çevremde özellikle annem falan dayanamıyorm işte yiyorm.ama dikkat etmelymmm farkndaym...
şu anda 51.4 kiloyum hedefm 50ydi.ama hedefe yaklaşnca 48 oldu benmde hedefm :S sence 48 kilo azmıdır boyum 160 yaş 18

yaa bu s_a nerelerdeeeee şimdi h.sonuda geldi s_a yı görene ask olsun
canım ben menümü yazıyorum lütfen gelince yorumlarmısın
bidee umarım geldiğinde kendi menülerini unutmamış yazmış olursun

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 1az yağda yumurta
ara haşlanmış patates
öğlen : evde diildim pazara çıktımda.. 1 tane elma kemirdim pazarda
ara 4 tane tam ceviz
akşam hamsi buğlama, 1 dilim ekmek, salata

su 1 lt balık yaktı daha içerim ama 2 yi bulurmu bilmem :s
regl oldum dün bugünde biraz ağrım vardı o yüzden spor az oldu leslie 2 mil ama pazarada çıktım

Haklısın canım yeşil çay emzirirken zararlı olabilir,rezene içebilirsin...Boncukları eşler birbirlerine veriyor canım..Ama haftasonu giren olmamış...Bende biraz önce eve geldim...:44:

ya benim kasım ayı gibi bir kabızlık problemi başladı Allah düşmenıma vermesin kilo verim derken kilo aldım üstüne üstelik vermeye çalışıyorum veremiyorum gram gram ancak gidiyor ama çabuk geliyor. herşeyden korkar oldum kabız olacam diye...çok iradelisin keşke senin gibi olabilsem martta bir yıl olacak bu takıma gireli hala hedeften çok uzağım kendime çok kızıyorum. big mag mi ben öle bişi yemedim kiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…