Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar anca bu saatte fırsat bulabildim size yazmaya dün temizlik toparlanma vardı bugün taşınıyorum pazartesi interneti nakil yaptıracağız bir iki gün giremezsem beni affedin

seebunun yerine yeni kaptan yardımcımız pinup canım mekik cezamı çekeceğim ben yokken takımı boş bırakma
cansu sen de pinupun yardımcısı olur musun
samanylu haftasonu boncuklarını toplama dahil etmeyelim bu hafta

kalsi canım se_kanın menüleri de yorumlar mısın

benden bu kadar görüşürüz öptüm hepinizi

olurum tabiki pinupun yardımcısı inş kısa sürede kolayca taşınırsın yeni evine

hatice canım Allah kolaylık versin işlerini halletmende inşş

naptın yaa okadarda tahta gibi olursun okadar istemem doğrusu 50 ii sana bende 163 boyum 55 olsam tamamdır

dün gittim bugün geldim
dünkü menüm sabah kızarmış kepek ekmek bir dilim yarım domates KK peynir 3 zeytin çay
ara 1 elma nohut
öğlen yemek yapmaya üşendim bir kase sütle Kelogs K yedim
arada nohut su
akşam bir simit bir meyve suyu mecburen yoldaydım çünkü varıncada biraz havuç biraz ıspanak haşlama yedim
2 litre su içildi ama spor yok

çok hızlısın vafers dün gittin bu gün geldin süper...
yine ara ve ana öğünlerin süper su da var kaçamak yok. spor yok ama olur artık o kadar 4boncuklu bir günün olmuş hafta sonu boncuklamaya katılıyor mu bilmiyorum ama ben yine görevimi yapim...
ay ne yediğimi söylemeye utanıyoruum ama şunu söylim tek yıldız bile alacak bişi yok. 12de kalktım 2de kahvaltı 7de akşam yemeği komşu kızının doğum günü ve 1dilim yaş pasta kaçamak var su yok spor yok. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ama durum böyle...bu günümde dünden farklı değil 11de kalktım 2de kahvaltı arada tarçınlı süt içtim akşamda gürcü pancarı yiyeceğim salatayla. bu günümde boncuk haketmiyor. ay ben ev hanımı olsam 100den aşağı düşmez kilom evde olmak hiç yaramıyo bana

ahh tgull ahhh valla sen diceğini demişsin bana dicek bişey yok bari akşama hala yicem yazma şuraya sadece meyve yiyosun ona göre akşama bu ne yaaa sen kilo alma programı uyguluosun galiba
yarın seni mükemmel bir menü ve aktiviteyle bekliyorum

istediğini diyebilirsin pek iyi sayılmam son zamanlarda iyi değilim. eşim askerde ailemede çok uzak bir şehirdeyim yğun bir yanlızlık içindeyim ve çok sıkılıyorum. bir çok şey istiyorum ama hiç birine konsantre olamıyorum istediklerimi elde etmek için hiç bir adım atmıyorum sadece istiyrum ve bu da elde etmeme yetmiyor...ama kendimi toparlamaya çalışıyorum.
maalesef alışveriş yapmadığım için evde hiiç meyve yok ama gürcü pancarı hafif ağır bişi değil . ama söz veriyorum yarım mükemmel bir gün olacak. su da içecem sporda yapacam.

hayatım kendini toparla inan bana insan yedikçe şişio şiştikçe bunalıma giriyor ama bir silkelensen hayır yemicem ben eşim gelinceye kadar çok daha güzel olucam desen inan daha iyi hissediceksin kendine güvenin artıcak her adım attığında ben harikayım hissi kaplıcak ruhunu ya bu harika duygudan kendini mahrum bırakma hem sporla mutluluk hormonu salgılanıyor
hadi tgullum sana güveniyorum yapabilirsin harika hissedebilirsin sadece iste ve yap

gelelim bana bugün bende yemeden değil ama spordan saldım çok az bi yürüyüş yaptım yarım saat kadar açık hava bol oksijen
sabah kepek ekmek yarım domates KK peynir 5 zeytin(zeytini beğendim)çay
öğlen yoldaydım bir muz yedim ara sydım onu gelince hemen mercimek çorbası yaptım 2de onu içtim
sonra bi saat sonra bi tabak patatesli bezelye yemeği yedim
arada nohutla çay içtim
1 şişe maden suyu içtim şimdide portakal yiyom suyumu tamamlıcam şuan 1 litre ama olsun içebildiğim kadar içicem
spor dediğim gibi yarım saat yürüyüş

naptın yaa okadarda tahta gibi olursun okadar istemem doğrusu 50 ii sana bende 163 boyum 55 olsam tamamdır

tamam o zaman 50 kiloda kalıyorum sabitliyorum :)
ama tok karınla 50 olucam ben.sonra kilo alırsam bile vermesi daha kolay olur en azından.ki inş öyle bir şey olmayacak bir daha. :)
vermem gereken 1 - 1.5 kilo var.

ama tok karınla 50 olucam ben.sonra kilo alırsam bile vermesi daha kolay olur en azından.ki inş öyle bir şey olmayacak bir daha. :)

süper valla sen bitirmişsin olayı darısı bizim başımıza bütün gardrobu yenilersin artık baya vermişsin çünkü

Canım kolay gelsin,inşaallah yeni evinde huzurlu olursun...
Tamam canım boncuk toplama işini yarından itibaren yaparız...Çabuk dön aramıza özleriz seni...:81:

Ah Cansucum ne güzel sen kilo işini halletmişsin.Darısı bizim başımıza...

süper valla sen bitirmişsin olayı darısı bizim başımıza bütün gardrobu yenilersin artık baya vermişsin çünkü

yaa bütün gardrobu yenilemek gibi bi şeyim yok çünkü bir senede aldım bu kiloyu 50den 58 60 a çıktım sadece geçen sene aldığım 38 beden pantolnlr belden bol geliyor kemerle takmak zorunda kalıyorum.ama 36 beden kot pant almam lazım o da benim ödülüm olsun dimi. :)

haticeeee beni yanlz bırakma noluurr cumaya kadar gelllll

olurum tabiki pinupun yardımcısı inş kısa sürede kolayca taşınırsın yeni evine

cansucum benm eşimde hatice hatice gelene kadar benide sen yorumla o zaman :)

kızlae hafta sonu pek kimse gelmedi uğramadı ama paazarteinden itibaren full kadro hemde güsel menümülerizle dönüş yapalım

merhabalar 2gundur nette problem vardı gıremedım.2gun ıçınde sabahları iyi gectı duzgun beslendım ama tv ünitesi begenmek için gez gez aksamları 2gundur dışarda yedık ve cumartesı gunu ben dıyetı unutmusumgözüm dönmüş iskenderi görünce tabagın sonuna gelınce eşim sen dıyet etmıyormuydun dedı ben son lokmayı zor yuttum kendıme cok kızdım eşimede tabı neden frenlemedın benı dıyebari yarım porsıyon yeseydim hey allahım gıttı:44:eşim dıyet edıyor kendı corba sebze yemegı yedı ben onu falan gormedım gözum donmuşneyse dunde tavuk sis ızgara yedım kızımla paylaştım ustelık

Neyse canım boşver bugünden itibaren toparlan olan olmuş artıkSanki ben diyet yapmışım gibi öğüt verdim sana...Hatice duymasın bende dün akşam 3 dilim pizza yedim,bir de supangle....:82:Aramızda kalsın yediklerimiz...Bugün akşam menümüzü yazalım birbirimize boncuk verelim...Bugün dikkat edelim olur mu?ben oruçluyum bugün,gündüz idare ediyorum akşam sapıtıyorum,ama bugün dikkat edicemBeşi bir yerde çay aldım ona başlıcam yemeklerden önce bakalım faydası olacak mı?Şimdi pazara gitmem gerekiyor sonra girerim ...:81::81:

sağol vafers bir an önce silkelenmeye çalışacağım. dün akşam can sıkıntısından önce kafayı yedim eşimi çok özledim sonra bir güzel ağladım açıldım rahatladım sonra kontrolümü elime almaya karar verdim. kendi kendime bazı kararlar verdim.

karar1)kesinlikle iskenderde yesem günüm gitti diye düşünmeyip suu içeceğim
karar2)haftada 3gün zorunlu spor ama onun dışındaki günler popomu yayıp koltukta dizi izlemek yok tv izlerken pilates yapacağım hareket halinde olacağım.
karar3)akşam ne olursa olsun pilav makarna ekmek hamur işi yemeyeceğim ve 1sebze yemeğinin yanında yiyebileceğim tek şey salata.
karar4)meyve ve süt yoğurta dikkat edeceğim akşam ara öğünüm bunlardan biri olacak hatta gerekirse gün içi ağır bişi yemişsem akşam yemeğimde tamamen bunlar olacak.
karar5)her akşam en az 3saat kitabın başından kalkmayacağım(bu diyetle ilgili değil ama olsun)

yaptıklarıma gelinceee,
sabah kalktım üç bardak oda sıcaklığında sudan sonra 1bardakta ılık sirkeli ballı su içtim.
kahvaltıda kepek ekmekten tost yapmıştım light beyaz peynirli onun yarısı ile salata ve zeytin yedim.
arada küçük bir dilim yaş pasta(bunu görme bu gün doğum günü pastamdı çünkü)
öğlen yemeğinden önce 1bardak daha su içtim yemekte kuru fasülye pirinç ve cacık vardı. pilavı yarım aldım onunda yarısını ancak yedim kurununya birazı kaldı. sonrada 1bardak su içtim. şimdiden 1litre su içmiş oldum . sporada gideceğim ya. kesin orada 0,5lt bir şişe biter ve en az 2ye tamamlarım bu gün.
öğlen akşam arası benim ara yapmaya zamanım olmuyo acnım da istemiyor yapmasam olmaz mı ki?
akşam ıspanak ve salata...gecede tarçınlı süt...
amma uzun yazdım yaaa...
sabah öğlen ve aralar güzel ama akşamı göremedim. ama eminim ihmal etmemişsindir suyu tamamlamayı ve akşam yemeğini. analar aralar tamamkaçamak yoksuyarımsaattte olsa helal olsun yürümüşsün süper gidiyorsun eminim çok güzel kilo vermiş olacaksın cuma gününe...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…