Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selammm kızlllarrr

sabah kahvaltım kepek ekmeğine domates ve peynrli tost

öğlen balık salata çorba

yedim

orda kimse varsa spora gtmem için motive etsin benii:)

selammm kızlllarrr

sabah kahvaltım kepek ekmeğine domates ve peynrli tost

öğlen balık salata çorba

yedim

orda kimse varsa spora gtmem için motive etsin benii:)

sen sporunu yapmışsındır ama ben genede motıve edeyim vucudun sım sıkı olacak istedıgın kıyafetı alabıleceksın

valla gıttı gıden bugun dıkkat ettım aksam nasıl olacak bakalım supangle piza demek kı hafta sonu göz dönmesi bi bende olmamış akşam hafıf sapıtma bende de oluyor ama ben cocuk emzırıyorum bahanesi ne sıgınıyorum gercekten oglan sureklı memede emdımı dırek acıkıyorum ac kalmıyorum meyve form bıskıvı leblebı su sut atıstırıyorum.amaaa gözüm döndumu unutuyorum daha 1hafta oldu dıyete başlayalı ama budamı bahane oldu.form caylarına falan baslayamıyorum sutten gecer dıye yemek hazırlamam lazım kız okuldan gelcek onu almak ıcın asagıya ınmemem lazım ıyıaksamlar sımdıden herkeze bıara gelır menumu yazarım

iyi akşamlaar,
ooh sporumada gittim hatta fazla fazla yaptım. bu gün ilk iki ara öğünümde yaş pasta oldu dilimleri her ne kadar küçük tutmaya çalışsamda yaş pasta yanii...akşam sadece ıspanak ve salata yedim. ve içtiğim su 2litreyi geçti. şimdi yemek yememek için sürekli bol bol su içmem lazım bitki çayları içmem lazım ki çok yoğun açlık yaşayıp sapıtmim ilk günden.

ayyy çok sevindim tgulllll
tebrik ediyorum seni eee olcak okadar bugün doğum gününmüş helal olsun ye gitsin sen bu kararları varmişsin ya artık istemezsin zaten yemek
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel mutlu yıllara sevdiceğinle
bak kendini güzel toparlamışsın hiç bozma hepsi geçicek hemen kavuşcaksınız ama sana bi kez daha aşık olsun geldiğinde
şimdi gelelim puanlamaya
spor yaptığın için ve ekstra bigün olduğu için erimiştir o pasta
ana öğünlere spor su ara ama kaçamağı kesiom artık napim mazur gör

yemezsin yemezsin çıkar aklından yemeği bak bugün doğum günün kendine güzel bir 36 beden etek veya pantolan al elbisede olur ve eşim geldiğinde bunun içinde olucam de yap bunu bak gerçekten olucak emin ol

ve benim menüm
sabah kızarmış kepek ekmek KK kadar peynir 3 zeytin bir domates 2 ceviz çay
50 dk pilates(kanter içinde kaldım)
arada bir muz
öğlen 1 simit ayran(dışardaydım)
akşam 1 kase mercimek çorbası 1 tabak bezelye yemeği ve üç tane çiğ köfte 1de maden suyu
su şuanda 1,5 litre malum çiğ köfte yedik yanıom içerimde içerim bu akşam:78:

slm kızlar bu hafta eşim s_a ortalarda yok hatice beni kalsiye emanet etti kalside ortalarda yok
bi uğursuzlukmu var bende yahuu geçen haftada karamel eşimdi gerçi onun halasıydı sanırım vefat etmişti

kendimi çok yanlız hissetmeye başladım valla

hayrına biri benim menümü yorumlarsa çok memnun kalırım
ben kimseye yorum yapmıyorum yanii boncuk işine karışmıyorum çünkü sanırım herkesin eşi var şuan

bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek az yağda yumurta bol yeşillik
ara 1 muz
öğlen 1 haşlanmış patates yarım poğça bol yeşillik
ara 3-4 ceviz
akşam bir tabak pırasa yemeği

1lt su
2 mil leslie

ben varım yapim sana bi boncuk hesabı
2 dilim ekmek çok olmuş sabah ama akşam yememişin tamamdır ana öğünlere
aralara poğaça yemesen daha ii olur sadece öneri
suyun az ondan veremiorum 2 milde az olmuş ama verdim gitti kaçamak yapmamışsın onada verdim gayet iyi yani ama dediğim gibi suyu sporu arttır ve ekmek hamur işi azalt poğaça börek çörek asla yeme

Aliye neredesin...
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar,menümü yazayım,oruçluydum bugün yine...
SAHUR 1 bardak kefir
AKŞAM çorba,balık,salata,2 parça helva:93:
ARA birazdan meyve yicem
1 saat yürüdüm,suyu yatana kadar tamamlarım,1 litreyi geçti...

sen sporunu yapmışsındır ama ben genede motıve edeyim vucudun sım sıkı olacak istedıgın kıyafetı alabıleceksın

evet yaptım sporumuuuuuuu

TGULL E SU İÇİN KOCAMAN BİRR ALKIŞŞŞŞ

VAFERS SU İÇİN KOCAMAN BİR ALKIŞŞŞŞ

SERPİLE YARIM ALKIŞŞŞŞ

SAMANYOLUNADA YARIM ALKIŞŞ

Son düzenleme:
Kızlar menüm:)

sabah kepek ekmeğine tost

öğlen salata çorba balık

akşam yoğurtlu ıspanak ve çorbaa:)

ve sporumu yaptım cardio dans :)

ama suyum yok yani

su kaptanı olarak ben su içmiorum ama napimmmm

yemezsin yemezsin çıkar aklından yemeği bak bugün doğum günün kendine güzel bir 36 beden etek veya pantolan al elbisede olur ve eşim geldiğinde bunun içinde olucam de yap bunu bak gerçekten olucak emin ol

yemedim... komşular gelmişti bir türk kahvesi içtim 1kaşık şeker vardı içinde onuda ara öğün sayıp başka hiiç bişi atmadım ağzıma su ve ıhlamur hariç tabi onlardda sıkıntı yok çayda neskafede şeker kullanmıyorum çünkü..36beden mi hayalgibi aklımda bile canlandıramıyorum hep topluydum çok kilolu olmasamda incede olmadım ve çok iri kalıplıyım sırf kemik kalsam belki...

teşekkür ederim. uzun zamandan sonra 4yıldızlı bir günüm oldu. eşim belki birazda kendi kilosu yüzünden zayıflamamı pek istemiyor ama zayıflayınca giyeceğim kıyafetlerin içinde eminim çok beğenecek beni. zaten o yokken şu kilo problemimi çözemezsem o gelince bayağı zor olacak çünkü çok yoldan çıkartıyor beni.

yine çok güzel bir gün geçirmşsin. 50dakka pilateste süper ayrıca. ara ve ana öğünlerkaçamak yok su varspor var
kıskandııım yarın bende 5boncuk olacam işte...
bu hafta şu 65in bacağını kırıp 64lüleri görecem..

allah kabul etsin
burdayım eşimden sıra anca geldi. hımmsahuru sabah olarak saysakara yok ama oruç tutmussun
akşamaryadasuyürüyüşede

benım bugunku menumde:
sabah e.sırkelı ballı koca bardak ılık su
kahvaltı bol sutlu kelogs
ara:1armut
oglen 2dılım ekmek peynır surdum yanındada 2bardak cay
ara:2form bıskıvı
aksam:tavuk sote ,5kasık bulgur pilav
ara cay,1form bıskıvı ,kivi portakal
suyu cok içiyorum bardagım zaten yarım lıtrelık 2lt bıle gecıyor dur
spor yok malesef cocuklarla ugrasmaktan halım kalmadı
en kısa zamanda kosu bandında kosmaya baslıcam aksamları

canım pılatesi evdemi yapıyorsun plates kursunamı gıdıyorsun?benımde topum var ama hareketlerını bılmıyorum oyle duruyor cd almak istiyorum ama hangısını alcagımıda arastırmadım

saol vaferscimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…