selammm kızlllarrr
sabah kahvaltım kepek ekmeğine domates ve peynrli tost
öğlen balık salata çorba
yedim
orda kimse varsa spora gtmem için motive etsin benii:)
Neyse canım boşver bugünden itibaren toparlan olan olmuş artıkSanki ben diyet yapmışım gibi öğüt verdim sana...Hatice duymasın bende dün akşam 3 dilim pizza yedim,bir de supangle....:82:Aramızda kalsın yediklerimiz...Bugün akşam menümüzü yazalım birbirimize boncuk verelim...Bugün dikkat edelim olur mu?ben oruçluyum bugün,gündüz idare ediyorum akşam sapıtıyorum,ama bugün dikkat edicem Beşi bir yerde çay aldım ona başlıcam yemeklerden önce bakalım faydası olacak mı?Şimdi pazara gitmem gerekiyor sonra girerim ...:81::81:
sağol vafers bir an önce silkelenmeye çalışacağım. dün akşam can sıkıntısından önce kafayı yedim eşimi çok özledimsonra bir güzel ağladım açıldım rahatladım sonra kontrolümü elime almaya karar verdim. kendi kendime bazı kararlar verdim.
karar1)kesinlikle iskenderde yesem günüm gitti diye düşünmeyip suu içeceğim
karar2)haftada 3gün zorunlu spor ama onun dışındaki günler popomu yayıp koltukta dizi izlemek yok tv izlerken pilates yapacağım hareket halinde olacağım.
karar3)akşam ne olursa olsun pilav makarna ekmek hamur işi yemeyeceğim ve 1sebze yemeğinin yanında yiyebileceğim tek şey salata.
karar4)meyve ve süt yoğurta dikkat edeceğim akşam ara öğünüm bunlardan biri olacak hatta gerekirse gün içi ağır bişi yemişsem akşam yemeğimde tamamen bunlar olacak.
karar5)her akşam en az 3saat kitabın başından kalkmayacağım(bu diyetle ilgili değil ama olsun)
yaptıklarıma gelinceee,
sabah kalktım üç bardak oda sıcaklığında sudan sonra 1bardakta ılık sirkeli ballı su içtim.
kahvaltıda kepek ekmekten tost yapmıştım light beyaz peynirli onun yarısı ile salata ve zeytin yedim.
arada küçük bir dilim yaş pasta(bunu görme bu gün doğum günü pastamdı çünkü)
öğlen yemeğinden önce 1bardak daha su içtim yemekte kuru fasülye pirinç ve cacık vardı. pilavı yarım aldım onunda yarısını ancak yedim kurununya birazı kaldı. sonrada 1bardak su içtim. şimdiden 1litre su içmiş oldum . sporada gideceğim ya. kesin orada 0,5lt bir şişe biter ve en az 2ye tamamlarım bu gün.
öğlen akşam arası benim ara yapmaya zamanım olmuyo acnım da istemiyor yapmasam olmaz mı ki?
akşam ıspanak ve salata...gecede tarçınlı süt...
amma uzun yazdım yaaa...
sabah öğlen ve aralar güzel ama akşamı göremedim. ama eminim ihmal etmemişsindir suyu tamamlamayı ve akşam yemeğini. analar aralar tamamkaçamak yok su yarımsaattte olsa helal olsun yürümüşsün süper gidiyorsun eminim çok güzel kilo vermiş olacaksın cuma gününe...
iyi akşamlaar,
ooh sporumada gittim hatta fazla fazla yaptım. bu gün ilk iki ara öğünümde yaş pasta oldu dilimleri her ne kadar küçük tutmaya çalışsamda yaş pasta yanii...akşam sadece ıspanak ve salata yedim. ve içtiğim su 2litreyi geçti. şimdi yemek yememek için sürekli bol bol su içmem lazım bitki çayları içmem lazım ki çok yoğun açlık yaşayıp sapıtmim ilk günden.
slm kızlar bu hafta eşim s_a ortalarda yok hatice beni kalsiye emanet etti kalside ortalarda yok
bi uğursuzlukmu var bende yahuu geçen haftada karamel eşimdi gerçi onun halasıydı sanırım vefat etmişti
kendimi çok yanlız hissetmeye başladım valla
hayrına biri benim menümü yorumlarsa çok memnun kalırım
ben kimseye yorum yapmıyorum yanii boncuk işine karışmıyorum çünkü sanırım herkesin eşi var şuan
bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek az yağda yumurta bol yeşillik
ara 1 muz
öğlen 1 haşlanmış patates yarım poğça bol yeşillik
ara 3-4 ceviz
akşam bir tabak pırasa yemeği
1lt su
2 mil leslie
sen sporunu yapmışsındır ama ben genede motıve edeyim vucudun sım sıkı olacak istedıgın kıyafetı alabıleceksın
iyi akşamlaar,
ooh sporumada gittim hatta fazla fazla yaptım. bu gün ilk iki ara öğünümde yaş pasta oldu dilimleri her ne kadar küçük tutmaya çalışsamda yaş pasta yanii...akşam sadece ıspanak ve salata yedim. ve içtiğim su 2litreyi geçti. şimdi yemek yememek için sürekli bol bol su içmem lazım bitki çayları içmem lazım ki çok yoğun açlık yaşayıp sapıtmim ilk günden.
ve benim menüm
sabah kızarmış kepek ekmek KK kadar peynir 3 zeytin bir domates 2 ceviz çay
50 dk pilates(kanter içinde kaldım)
arada bir muz
öğlen 1 simit ayran(dışardaydım)
akşam 1 kase mercimek çorbası 1 tabak bezelye yemeği ve üç tane çiğ köfte1de maden suyu
su şuanda 1,5 litre malum çiğ köfte yedik yanıom içerimde içerim bu akşam:78:
slm kızlar bu hafta eşim s_a ortalarda yok hatice beni kalsiye emanet etti kalside ortalarda yok
bi uğursuzlukmu var bende yahuu geçen haftada karamel eşimdi gerçi onun halasıydı sanırım vefat etmişti
kendimi çok yanlız hissetmeye başladım valla
hayrına biri benim menümü yorumlarsa çok memnun kalırım
ben kimseye yorum yapmıyorum yanii boncuk işine karışmıyorum çünkü sanırım herkesin eşi var şuan
bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek az yağda yumurta bol yeşillik
ara 1 muz
öğlen 1 haşlanmış patates yarım poğça bol yeşillik
ara 3-4 ceviz
akşam bir tabak pırasa yemeği
1lt su
2 mil leslie
Aliye neredesin...
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar,menümü yazayım,oruçluydum bugün yine...
SAHUR 1 bardak kefir
AKŞAM çorba,balık,salata,2 parça helva:93:
ARA birazdan meyve yicem
1 saat yürüdüm,suyu yatana kadar tamamlarım,1 litreyi geçti...
yemezsin yemezsin çıkar aklından yemeği bak bugün doğum günün kendine güzel bir 36 beden etek veya pantolan al elbisede olur ve eşim geldiğinde bunun içinde olucam de yap bunu bak gerçekten olucak emin ol
ayyy çok sevindim tgulllll
tebrik ediyorum seni eee olcak okadar bugün doğum gününmüş helal olsun ye gitsin sen bu kararları varmişsin ya artık istemezsin zaten yemek
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel mutlu yıllara sevdiceğinle
bak kendini güzel toparlamışsın hiç bozma hepsi geçicek hemen kavuşcaksınız ama sana bi kez daha aşık olsun geldiğinde
şimdi gelelim puanlamaya
spor yaptığın için ve ekstra bigün olduğu için erimiştir o pasta
ana öğünlerespor su ara ama kaçamağı kesiom artık napim mazur gör
ve benim menüm
arada bir muz
akşam 1 kase mercimek çorbası 1 tabak bezelye yemeği ve üç tane çiğ köfte1de maden suyu
evet yaptım sporumuuuuuuu
TGULL E SU İÇİN KOCAMAN BİRR ALKIŞŞŞŞ
VAFERS SU İÇİN KOCAMAN BİR ALKIŞŞŞŞ
SERPİLE YARIM ALKIŞŞŞŞ
SAMANYOLUNADA YARIM ALKIŞŞ
Aliye neredesin...
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar,menümü yazayım,oruçluydum bugün yine...
SAHUR 1 bardak kefir
AKŞAM çorba,balık,salata,2 parça helva:93:
ARA birazdan meyve yicem
1 saat yürüdüm,suyu yatana kadar tamamlarım,1 litreyi geçti...
ve benim menüm
arada bir muz
ben varım yapim sana bi boncuk hesabı
2 dilim ekmek çok olmuş sabah ama akşam yememişin tamamdır ana öğünlere
aralarapoğaça yemesen daha ii olur sadece öneri
suyun az ondan veremiorum 2 milde az olmuş ama verdim gittikaçamak yapmamışsın onada verdim gayet iyi yani ama dediğim gibi suyu sporu arttır ve ekmek hamur işi azalt poğaça börek çörek asla yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?