Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya o çok kötü işte aslında kocanda istemiodur kiloyu ama tutamıo kendini bence onuda kandır şimdi sen fıstık olcan o öle balkonlu göbekli valla ne kadında ne erkekte kilo çok kötü duruyor yaa ben hiç çok kilolu olmadım ama basenlerim geniş bide yanlarımdan hemen siimitlerim taşar pantolunun kenarından ve ben çok iğreniorum o görüntümden ama bu sefer diğerlerindne çok farklı hiç kaçamak yapmadım 3 hafta oldu şimdiye kadar illaki dayanamazdım ama kendimi böyle incelmiş görmek bende egomu tavan yaptırıyor hep kendime bakmak süslenmek istiyom ya süper bişey bide bunun yazını düşün ahhh yemekten bişey olmuo valla öle şişan şişman gezioz yazık be daha kaç ayzşındayız çoluk yok çocuk yok görmüonuzmu şu ajda pekkanı nebahat çehreyi kadınlar 70 emerdiven dayamışlar ama hala taş vücutlar zayıf olunca yaşınıda göstermiosun ohhh be sabah sabah kendi kendimi motive ettim kim tutar beni hadi tgullüm sen yaparsın benden motive al bak yemiorum yemicem

Süpersin valla, sabah sabah benide kendinide motive ettin. doğru diyorsun ne kadar zayıfsan o kadar genç görünüyorsun. bende Allaha şükür hiç çok şişman olmadım ama çook irileştiğim oldu zaten her taraftan aldığım için aldığım yayılıp çok belli olmuyor vücutta bu da beni rahatlattığı için azimli hısrlı olamıyorum.ama artık azimliyim, evde tayt giyiyorum dar şeyler giyiyorum ki bacaklarımdan belimdeki bıngıldaklardan rahatsız olimde hırslanim diye, aynaya baktıkça kendime kızıyorum "kızım daha yaşın kaç bu ne biçim vücut sarkık sarkık birde çocuk doğursan nolcan"diye. dayak bana dayak... bende yemicem işte yemicem...

işte şimdi öğle yemeğinden geldiim,
bu gün bütün boncukları toplayacağım hiç birini kırdırtmaam.

-sabah önce 3bardak suu üstünede sirkeli su sonra kahvaltıda 1kepek ekmekli light beyaz peynirli yağsız tost ve salata
-arada 1 çizi bisküvi(1tanecik ama 1paket değil. kuru meyvem bitmiş ama alacam kısa zamanda)
-öğlen haşlanmış tavuk 4 çatal kadar makarna ve çatal ucuyla nefsimi körlicek kadar tahin helva.
(sabah 3,yemekten önce 2yemekten sonra 2 ııı toplam 7bardak su içtim şimdiye kadar nerdeyse 1.5 litre ve zaten yine sporum var bu gün toplamda içtiğim su 2.5litreden kesinlikle aşağı olmaz. dün akşamda acıktıkça su içtim bitki çayı içtim şişirdim miğdemi. açken uyumak biraz zor oldu ama olsun alışmalıyım)...
-akşam yemeğim lahana çorbası ve ara öğünümde tarçınlı süt olacak ve kesinlikle kaçamak yapmayacağıım...

kızlarrr mükemmelsizni motivasyon konusundaaa :)

ya bende aç uyuyamıyorummmm

işte bu yaaa seni hergün böyle görmek istiyorum :81: bütün tebrikler sana valla bayıldım harikasın tatlım sana bütün boncukları veriyorum bakalım bugünde ben alamam herhalde tam puan
suya ana öğünlere süper aralara süper(çizi yerine bitane galeta ye daha iii yada light tahtalardan çünkü çok yağlı çiizi)
sporuda yaptın sanırım yazılmamış nekadar olduğu ama olsun kaçamak hiç yok şaşırtıcı
süper harika bigün olmuş seni kocaman öperek kendi günüme geçiyorum
sabah dünden yenilen çiğ köfteler yüzünden midem ağrıdı onun için kelogs K yla süt yedim bir kase
arada 1 muz bir fincan çay
öğlen 1 simit 1 ayran dışardaydım gene
arada nohut ve çayım var
akşam biraz geç oldu demin yedim 1 tabak peynirli makarna 1 bardak portakal suyu:78bu biraz olmadı ama napim evde yalnızım bir haftadır gel yemek yap anca)
spor yok ama 2 saatten fazla alışveriş merkezi çarşı pazar 10 pontluk topuklu çizmelerle gezdim olmazmı valla olmadı spor yapamam bu saatten sonrada
suyum da daha 1 litre bi maden suyu içicem şimdi suda 2 olmaz sanmam:82:

kızlarrrr haticnin hışmından koruyun kendinizi kızlarr nerdesinizzzz tgull ve vafers :81: dışında sanki herkez azalttı katılımı huuuuuu kızlar kaldırın göbecikleriii

menüm

sabah bir kase yoğurt

öğle gibi elmAA

akşam üstü gibi simit penir

akşam kuru pilav :)

spor 45 dk plates
40 dk step

menüm

sabah bir kase yoğurt

öğle gibi elmAA

akşam üstü gibi simit penir

akşam kuru pilav :)

spor 45 dk plates
40 dk step
hiçbişey yememişsin nerdeyse boyun kaçki 48 düşmek istiosun bence bişeyler ye bu şekilde çok sağlıksız yani güçten düşersin kas kaybedersin valla

geri döndüm pinup idare ettin mi takımı
samanyolu pizzaları gördüm canım
S.A. diskalifiye etcem seni:26:
karamel ve seebu en son yakınlarını kaybettiklerini yazdıkları için geri dönmek üzere ayrıldı yazmıştım
kalsi nerdeeeee
aliye deneme sürende devamsızlık yapma canım
tgull geçmiş doğum günün kutlu olsun
taşındım kısmen yani daha çok iş var hiç diyet yapmadım yedim yedim yedim
samanyolu pzt ve salı için bana 0 boncuk yaz
pinup menün nerde yorumlayım

kalsinin eşi kimdi?

teşekkür ederim haticecim...taşınmak zor iş inşallah biter bir an önce düzene sokarsın evini..

teşekkür ederim canım. bende şaşıyorum kendime ama oldu darısı diğer günlerimin başına. spor yaptıım yapmaz mıyım hatta yarım saat fazladan bacak egzersizi istedim hocadan yaptırdı taş gibi olcam taş. akşamda aynen dediğim gibi lahana ve salata başka hiiç bişi yemedim arada tarçınlı süttü dediğime sadık kaldım. su 3litre bile olmuştur wc ye git gel yoruldum..
hadi geçelim senin gününe
ana öğün ara öğün ve kaçamaksızlık bayağı yürümüşsün su da tam olmamış ama ikisinide yabana atmak istemiyorum ikisine bir boncuk verim ben
günü dört boncukla tamamlamış olduun... günlük 4 boncuktan aşağı düşmek yok.hadi bakalım cumaya ne kadar verecez.

Canım hoşgeldiiin,Yeni evinde huzurla sağlıkla otur inşaallah...
Bu arada benim pizzalar görülmüşÜzgünüm ama anlaşılan haftasonu çoğumuz diyeti bozmuşuz,neyse toparlanırız yine...Girmeyen arkadaşlar var yine,ben girenlerin boncuklarını not alıyorum...

iyigeceler herkeze
bugunkü menümü yazayım bugun benım mıdem bı garipbulanıyor gıbı yanıyor gıbı
sabah ballı sırkelı su az yaglı sahanda 1yumurta 1dılım ekmek yarım kıbrıt kutusu peynır çay
ara:su 1adet elma
oglen yarım tabak bulgur pılavı tavuklu
ara:mıgdem yanıyordu bısey yemedım bol bol su içtim
akşam:ıokluk hissi vardı hala ama sut olsun gece oglan aglayıp durmasın dıye bıraz bısey yedım pirinç corbasından 4kasık aldım karnıbahar salatası ve bıras salata yedım.amaaaa kayınpederım surıye tatlısı getırmış kadayıf 2catal ondan aldım.ara olarakta cıkolata getırmış 2tanede ondan yedım mıgdem alt üst oldu sabaha kadar cıkartmassam ıyıdır bol su ıcıyorum cok susuyorum 2lıtreyı bulmuşturkı ben cok su ıcerımyatmadan kendımce bıraz egzersiz yaparım hazmetmem lazım

Canım kusura bakma ancak girebildim,bugün çok işim vardı,önce dünkü menünü yorumlayayım..Menün süper bir de spor eklesen kiloları kısa zamanda yollarsın...boncuk veriyorum sana....

hoş geldin hatice.. Yeni evinde güle güle otur sağlıkla huzurla inş..
kızlar bugün geç girdim k.bakmayın yarın şehir dışına çıkıcam hazırlıklarım vardı bugünde menümü paylaşıyım pazar günü dönücem kısmetse.. gidiceğim yerde net varmı bilmiyorum ayıp olmasın diye sormadım ama eğer varsa paylaşımlara devam ederim. yoksada eğer pazar gününe kadar beni mazur görün ama cuma günkü bildirim için kilomu haber veririm muhakkak çünkü diyete devamdayım az önce kilomdada iyi bi değişme fark ettim :)) cumaya kadar az daha gittimi memnun edici en azından benim için :))

sabah 2 dilim ekmek bol maydanoz peynir
ara 1 elma
öğle dışardaydım yanıma evden ufak bi parça kek almıştım onu yedim
ara çok acıkmıştım 2 elma
akşam erişte yoğurtlu ıspanak (cacık niyetine)

bugün içim yanmıştı nasıl içtim bilmiom ama 2.5 lt su belki azcık daha fazla bile olabilir :s
leslie 2 mil

güzel bi gündü :)) mutluyken diyet bile güzellllllll

Ahhh arkadaşım akşama kadar gayet güzel gitmiş nereden buldun o çikolatayla,tatlıyı...Bari bana da yollasaydın birazcık...Ana öğünler güzelAra öğünlerde iyiBol su içmişsinSpor da yapacaksın diye güveniyorum sana en azından benim için mekik çekToplam boncuk benden sana...
Gelelim benim menüme ama ben kendim puanlayayım bugün ...Sadece su ve spor için kendime boncuk veriyorum,anladın sen onu...Bugün kahvaltı da annemdeydim,öğleden sonra da günde...Menümü hiiiiiç yazmayayım,Hatice görmesin...:82::82:Sen idare et beni,yarın yine oruç tutayım en iyisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…